- 19 Kasım 2018
- 4.111
- 6.988
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.001
Onu gormedim, bakayım ona da sonraMakarnalütfen den almıştım ben irmik, yulaf, pirinç, tam buğday unu vs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu gormedim, bakayım ona da sonraMakarnalütfen den almıştım ben irmik, yulaf, pirinç, tam buğday unu vs
Canım d vit ben içmiyorum ama bizim doktor kerem kafayı tutamayınca 2. Ayında bana b12 yazdı, onu kullanıyorum düzenli ve belirli bir artış var hareketlerinde. B12 ne baktır istersen. Sütten bebeğe geçmediğinden kasları güçsüz kalmışOyy masallah baya surunuyor o zaman cabuk emeklerbazen d vitaminini icirmeyi unutuyorum ben acaba o cok etkiliyor mudur
Valla bizimkide bi oyuncak verince tutuyor, elimi künyemi ağzına götürmeye çalışıyor hatta parmağımı diş etlerylle kıstırıyo demekki kaşınıyo baya. Zaten alt diş etleri baya kabarık durumdaMaşallah maşallah ne güzelbenimki 1 ay önce 1 kere sırt üstünden yüz üstüne dönmüştü bi daha dönmedi kerata bi ara çok uğraşıyordu artık uğraşmıyor bile
sadece yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyor. Ayakları yakalıyor ama henüz ağzına götürmeyi denemedi
o şu aralar benim parmaklarıma takık sürekli parmaklarımı ağzına götürmek istiyor
ayağıma sallamak için yatırdığımda kendini kaldırır oldu kerata yakında kaçıp gidecekler
oyuncak uzattığımda kendisi tutup oynuyor (yiyor
)... Bizden şimdilik bu kadar.
Hıııı bi de eskiden kaşıkla su verdiğimde içemiyordu tükürüyordu şimdi kaşıkla şurup, su vs verdiğimde çok güzel içiyor ek gıdaya hazır hale gelmeye başladı yani.
Baktım şimdi netten mekanizması aynı canım. O dediğim aparatina bak bakalım bi takip cikarTekli canim
B12 bizde de alt sinirdaydi benden dolayi bende de hep dusuktur aldigim takviye yetmedi demekki. Doktor şimdi bize iğne yazdı yarısını ben yarısını oğlan içiyor bakalım fark olacak mi. Doktor kafasını tutuyor ama biz yine de önlem alalim dedi. Benim oğlan henüz dönmüyor ama dönmeye çalışmak gibi bedenini bi savuruyor yanlara doğru. Ellerinden tutunca oturur pozisyona geliyor 30 sn falan tutup yatırıyorum. Ellerimi yakalayıp ağzına göturmeye çalışıyor. Çiğlik atmayı öğrendi değişik ses tonlarıyla çığlık atıp duruyor. Donme egzersizi yaparken eli çok aşağıda kalmadıysa kurtarıyor bazen kurtaramiyor. Daha çok yüzüstü pozisyondayken got kaldırıyor bizimki kendini ileri doğru atmaya çalışıyor.Canım d vit ben içmiyorum ama bizim doktor kerem kafayı tutamayınca 2. Ayında bana b12 yazdı, onu kullanıyorum düzenli ve belirli bir artış var hareketlerinde. B12 ne baktır istersen. Sütten bebeğe geçmediğinden kasları güçsüz kalmış
Bizim de yüzde 90Bir de sizinkilerin kiloları ne kadar kızlar?
persentilde bizimki yüzde 62lik kısımda
Kardesin onemli oldugunu dusunuyorum ben kendi kardeslerimde oldugu icin kizimi kardessiz birakmak istemedim ustelik birde kiz kardesi olunca daha mutlu oldum kizim suan 8 yasinda hala uykuyu sevmiyor ama eziyeti yok onun icin ikincide daha rahatim. Bir zaman sonra bebek kokusunu ozluyorsun bu zorluklari bilmene ragmen bir kez daha ayni hissi yasamak istiyorsun.Valla iyi cesaret etmişsin o zaman ikinciye, tebrik ederim![]()
Bence de canım mesala ben ikinci ay ellerini birlestirmeyince çok stres olmuştum. Gelisimi geri mi kalıyor diye kendi kendimi yedim. 2.5 aylıkken bir gün bir baktım eller orta hatta o gün bugündür elleri hep birleştirip ağzına götürüyorKızlar merhaba. Bence bebeklerin kilo , boy ya da hareket kıyaslamalarını yapmak annede strese sebep olabilir ki zaten çok gereksiz. Her bebek kendine özel ve yalnızca kendi önceki gelişimiyle kıyaslanabilir. Zamanı geldiğinde ve bebek hazır hissettiğinde tüm yapması gerekenleri yapacak zaten.![]()
Beni doktorum strese soktu başını tutamayınca kilosu 2 gr az olunca falan şimdi deli hibi bakıyorumKızlar merhaba. Bence bebeklerin kilo , boy ya da hareket kıyaslamalarını yapmak annede strese sebep olabilir ki zaten çok gereksiz. Her bebek kendine özel ve yalnızca kendi önceki gelişimiyle kıyaslanabilir. Zamanı geldiğinde ve bebek hazır hissettiğinde tüm yapması gerekenleri yapacak zaten.![]()
Benim oğlan slingde hiç durmuyor bende kanguru düşünüyordum acaba slingde durmayan kanguru da durur muLizz ben huggyberry kanguru almıştım o gece sipariş verdim, bugün geldi denedim ama çığlık çığlığa, daha ayarlayamadan çıkardık içinden
çok da güzelmiş ama sevmedi. bi kaç gün evde deneyip olmazsa iade edicem. Keşke daha önce alıp alıştırsaydım
seninki gelince de fikirlerini bekliyorum.
Pes etmeLizz ben huggyberry kanguru almıştım o gece sipariş verdim, bugün geldi denedim ama çığlık çığlığa, daha ayarlayamadan çıkardık içinden
çok da güzelmiş ama sevmedi. bi kaç gün evde deneyip olmazsa iade edicem. Keşke daha önce alıp alıştırsaydım
seninki gelince de fikirlerini bekliyorum.
Ya benim hep düşük oluyor daha öncede iğne ile yükseltmistik hem hamilelikte hem emzirmede takviye kullanıyordum ama demekki hap iyi gelmedi hiç. Doktor da iki kutu yazdı. Birini gün aşırı birini haftada bir kullanıcaz bir dahaki ay düzelmemiş olursa bana iğne olarak baslanicakMaşallah yaaişe yarar b12 bizde yaradı
Baya ara vermişsin evet o yaşa gelince rahat oluyor hatta daha güzel anneye yardımcı oluyor kızlar.Kardesin onemli oldugunu dusunuyorum ben kendi kardeslerimde oldugu icin kizimi kardessiz birakmak istemedim ustelik birde kiz kardesi olunca daha mutlu oldum kizim suan 8 yasinda hala uykuyu sevmiyor ama eziyeti yok onun icin ikincide daha rahatim. Bir zaman sonra bebek kokusunu ozluyorsun bu zorluklari bilmene ragmen bir kez daha ayni hissi yasamak istiyorsun.
Canım d vit ben içmiyorum ama bizim doktor kerem kafayı tutamayınca 2. Ayında bana b12 yazdı, onu kullanıyorum düzenli ve belirli bir artış var hareketlerinde. B12 ne baktır istersen. Sütten bebeğe geçmediğinden kasları güçsüz kalmış
Kimse kalmıyor canım 19.30 dan sonra eşim geliyor. Çok zor oluyor bi yandan emmesiyle uğraşıyorum. Büyütebilirsem kendimi tebrik edicemYanında biri kalıyor mı canım nasıl başediyorsun?Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz umarım bir an önce geçer. Sağ memeye ara ara masaj yapsan emmediği zamanlarda meme ucunu uyarsan süt daha çabuk gelir belki.
Evet her şeyi ayrı sıkıntı. Hiçbir zaman rahatlayamıcaz sanırımNe zormuş bu bebek bakım işi ya.![]()
35Baya ara vermişsin evet o yaşa gelince rahat oluyor hatta daha güzel anneye yardımcı oluyor kızlar.Ben o kadar ara versem 40 yaşında olcam cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Senin yaş kaç gerçi bilmiyorum
![]()