2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar mrblar 4. Ayımıza girdik yoğurt yda meyve suyu vermeye baslamalimiyiz tattırmak adına ? Sütüm gittikce azaldı hala mama ya devam ediyoruz .birde destekle oturtmalımıyız ?
Anne sütü almayan bebekler 17. Hafta itibariyle ek gıda veriliyor ama tattirim şeklinde 3 günlük kural ile imiş emziriyorsan hiç gerek yok mama alan bebekler icin

Belgesel açıyorum. Müzikli arabası var açınca istemiyor bakmıyor o tarafa. Sürekli konuşuyorum dinlemeyi seviyor ama bi işim olsa asla yapmama izin vermiyor.
Tv ye bakmasın zaten canım. Ben görmeyeceği şekilde ters oturtuyorum. Ses olsun diye. Konuşma seviyor o da. Dizi açıyorum o yüzden.

Belgesel açıyorum. Müzikli arabası var açınca istemiyor bakmıyor o tarafa. Sürekli konuşuyorum dinlemeyi seviyor ama bi işim olsa asla yapmama izin vermiyor.
Ha bu arada bizim kız oyuncakların o abuk melodilerini hiç sevmiyor. Normal şarkı ya da çocuk şarkısı açıyorum.Spotify elim ayağım oldu resmen.

Tv ye bakmasın zaten canım. Ben görmeyeceği şekilde ters oturtuyorum. Ses olsun diye. Konuşma seviyor o da. Dizi açıyorum o yüzden.
İzlemiyor aslında bazen çok az dikkatini çekiyor o kadar. Belgeselde sesli sakin sakin konuşuyo adam ses var yani evde.

Bizim kızım bugünkü uyku süreleri: 1sa - 25dk - 30dk - 25dk - 15dk. Şu an hala uyanık. Ben haftasonu doktora götürmeyi düşünüyorum. Hiç normal gelmiyor bana bu süreler. Bir sorun var sanırım.
Uyku konusunda uyuttunuz diyelim 45 dk dan önce uyanırsa sakın konusmagin gözlerinin içine direk bakmadan tekrar pispislayin uyusun tekrar ben öyle çözüm buldum

Uyku konusunda uyuttunuz diyelim 45 dk dan önce uyanırsa sakın konusmagin gözlerinin içine direk bakmadan tekrar pispislayin uyusun tekrar ben öyle çözüm buldum
Yapıyorum uyumuyor. Neler neler okudum, denedim. Zaten bizimki pış pışla uyumuyor ki. 45 dk nerdeee🤣

Bazen uykusu var karnı tok uyumamak için direniyor bazı çocuklar mama yiyerek uyumayı seviyor (emzirme de olabilir) karnı tok olduğu halde emzirebilir yada mama yiyorsa az bişey mama yapabilirsiniz

Kızlar şimdi şu hediye mevzusu canımı sıktı benim ailem 15 bin tl para verdi. 5 bin tlsiyle kalın bebek künyesi yaptırdım 10 bini kripto dünyasında 😅
Kayınbabamında maddi durumu iyi gayet para falan verir ama ilk torunu yani insan bi altın alıp takmaz mı kaynanam tam altın almış daha takmadı. Ağzımla isticem artık ancak öyle anlar.

Kızlar şimdi şu hediye mevzusu canımı sıktı benim ailem 15 bin tl para verdi. 5 bin tlsiyle kalın bebek künyesi yaptırdım 10 bini kripto dünyasında 😅
Kayınbabamında maddi durumu iyi gayet para falan verir ama ilk torunu yani insan bi altın alıp takmaz mı kaynanam tam altın almış daha takmadı. Ağzımla isticem artık ancak öyle anlar.
Para vermiş işte napcan altını. Daha ne istiyorsun🤦‍♀️

Bana da kayinvalide çeyrek taktı. Ama çok güzel el örmesi kazaklar yelekler falan yapmış. Annemler daha bebeği görmedi. Başka da hediye yok🤦‍♀️☺️

Kizlar bu arada bişey sormak istiyorum hepinize. Kayinvalideniz ya da kayınpederiniz size doğum hediyesi aldı mı? Ufak da olsa? Çok merak ettiğim için soruyorum.
ilk oğlumda kalın bi altın bileklik almıştılar bunda altın çok pahalı bizim de borcumuz var deyip almadılar yani laf arasına sokuşturdu kayınvalidem. bebeğe yarım altın taktı bi o var, bu arada ek gıda için cam rende almayı unutma meyveleri onda ezmek güzel oluyor blendır hiç kullanmadım ben tamamen pürüzsüz olmasın diye

Bebeğe kayınvalide çeyrek taktı.O kadar... Fazlasını kendisinden beklemek hata olurdu.🙄
Sözde seviyorlar ama ne baaa ne bebege hıc jırsey almadılar bırd eıkm torun olucak galeride hallerinde gayet iyi, sözde bebek arabası besık onlardan olucaktır siz sukredın halinize birde her aksam gprun tuşu aramazlarmı oglus oglus dıe kafaya taka taka sütüm azaldı, alalhtann kendi anne babam var dpgumda bile yardımcı oldular bebegin tum kıy afetleri besıgı vs halada alırlar

X