2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya gerçekten öyle bir şey var. Bende ne desem tam tersi oluyor dedikten sonra. Mesela buraya yazmıştım dışarıda bebeğime biberonla sağlığım sütten veriyorum çok rahat oluyor diye. O günden sonra biberon almadı ağzına bebeğim hala uğraşıyorum yok almıyor😅
Tüh ya. Gerçekten anne nazarı bu bence. Sizinki kötü olmuş 😬
Yıllar önce oğlum 2 yaşındayken baktım oy dedim içimden ama sadece içimden burna bak fındık gibi, çocuk yere yapıştı burnunun çeyreği tümden yara oldu. Kapkara bir kabuk😂Engellenemiyor malesef.

Canım bizim yaklaşık iki aydır mukuslu kaka var. Ben süt yoğurt ayran peynir tereyağ yemeyi bırakmıştım. Ama değişen bir şey olmadı. Mukus devam etti. En son gittiğimiz doktor da şikayetlerimizi dinleyince içine sinmiyorsa diyete devam et ama bana süt alerjisi gibi gözükmedi dedi. Kakada sürekli kan da görmek gerekir mukusla beraber dedi. Sadece bağırsakları gelişmediği için olabilir probiyotik kullanın dedi. Biz 20 gün kadar biogaia kullanıp bırakmıştık. Tekrar başladık. Ben de diyetimi açtım önümüzdeki aya kadar bir de böyle gözlemleyeceğiz.
Anladım umayimocum. Sadece mukus bana da alerji gibi gelmedi. İnşallah sorununuz çözülür kısa zamanda. Ben de gözlemlemeye basliycam bakalım bugünden itibaren.

Wewell kullanıyorum çok memnunum kızıma hamileyken almıştım oğlumda da kullanıyorum aşağıdaki modeli
Teşekkür ederim🌺 ben de weewel ve bebevo arasında kaldım, arastiricam. Aslında xiomi hem uygun hem de çok memnun olan var ama ayrıca monitörü yok o yüzden onu dusunmuyorum.

Biz de atak haftasindayiz, dün doğru düzgün hic uyumadi🤦🏻‍♀️pikede sallayarak uyutuyoruz diğer türlü sürekli agliyo, uyutmak bı mesela. Uyutunca tam bı rahat nefes alayım diyosun yarım saat sonra uyaniyo. Dün 1 saat uyutmaya uğraştık, uyudu, 15 dk sonra uyandi🤣🤣 anlıyorum seni😬 Biz de yarin rota virüsü asisi olucaz. İnşallah çok huzursuzluk yapmaz.

Ben o kadar uyguna almıştım ki bundan 1 ay önce Prima premium care 2 numayi 180 lisini 190 liraya almıştım Hepsiburadadan. Bilseydim stoklardim, kalmamış tabiki. Yakın zamanda aradım taradım en uyguna trendyolda buldum evkiba adlı saticidan, 180 lisi 234 lira.
Bitmedi su ataklar ya valla cildiricam.
Zaten dKka durmuyo insalah bu defa rota cok yapmaz huysuzluk.
Ya bezler sasirmis her alismda farkli rakam. Bende dedigine bakayim vari 60 tanesi olmus 80 lira az az alinca hesapli olmuyo

D Daisygirl321

IMG20210804113102.jpg

Bitmedi su ataklar ya valla cildiricam.
Zaten dKka durmuyo insalah bu defa rota cok yapmaz huysuzluk.
Ya bezler sasirmis her alismda farkli rakam. Bende dedigine bakayim vari 60 tanesi olmus 80 lira az az alinca hesapli olmuyo
Aşırı pahalı ya.Ben de değiştirmeyi düşündüm ama sonra çocuğun alıştığı şeyle devam edeyim bı de onunla sorun yaşamayalım dedim. Ben de onyuzden 180 li aldım..ama şimdi de biraz dar gibi. Mecbur elimdekileri bitirip öyle gecicem 3 numaraya.

Goon kullanan arkadaşlar, sızdırıyor diye çok yorum yapan olmuş sizde nedir durum? Primalar coşmuş cidden 😔

Sanirim kilo alimini dogum kilosuyla degerlendirmek lazim bizim ki 3950 dogmustu o yuzden simdi 6 kiloyu gecmesi normal gibi 😊

Bir de ben ilk ay vitaminlerimi cok aksattim hic ogun atlamadim ama bebek kilo nedense almiyordu. Sonra kadin dogumcunun verdigi su vitamini kullanmaya basladim gunde 3 kez kullaniliyor, bununla baglantili mi bilmiyorum ama ondan sonra kilo almaya basladi. Istersen sende doktoruna danisip deneyebilirsin bizim ikinci kutumuz ek gidaya gecene kadar kullanicam
Bu vitamin ne işe yarıyor. Sütün kalitesini mi arttırıyor yoksa sütü mü çoğaltıyor

Bu vitamin ne işe yarıyor. Sütün kalitesini mi arttırıyor yoksa sütü mü çoğaltıyor

Aslinda iki ise de yaramiyor, dogum yaptiktan sonra kadin dogumcum emzirirken bebegin bizden aldiklari icin takviye olarak verdi. Hatta benim demirim cok dusuktu dogumdan once ikiser iciyordum demir ilacini, normal dogum yapinca demire devam ediyim mi diye sordum hayir o vitamini aliyosan baska biseye gerek yok dedi.

Ama bence sutun kalitesini etkiliyor bu sadece benim gozlemim bilmiyorum🤔

Goon kullanan arkadaşlar, sızdırıyor diye çok yorum yapan olmuş sizde nedir durum? Primalar coşmuş cidden 😔

Ben ilk pure serisiyle baslamistim 2 ay oyle devam ettik, bayramdan sonra prima gunluk rahatlik ve premium care e hizli bir gecis yaptim😁

Gunluk rahatlik cok uygun fiyat olarak gunduzleri kullaniyorum en fazla 3 saat kalmistir ama altinda, hic pisik yapmadi, cok ince yaz icin uygun, tasmada olmadi bizde ama hisirtili musamba gibi garip bir bez bir de parfum kokuyor baya. Cisini yaptiginda o saridan maviye donen cizgide yok. Istersen dene ama sende baya uygun fiyati cok kotu degil aslinda😊 Ben prima aktif bebek ve premium care alicam elimdekiler bitince donusumlu kullanicam o ikisini. Beden buyuyunce bez fiyatlari ucuyor gercekten😔

X