- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.109
- Konu Sahibi KirazHanim
- #48.341
Bende bugün hep öyle yaptım kaynar su besin degerlerini öldürüyormus meğerseKaynamış suyu termosa koyuyordum ben ılık olarak kullanıyordum mama için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün hep öyle yaptım kaynar su besin degerlerini öldürüyormus meğerseKaynamış suyu termosa koyuyordum ben ılık olarak kullanıyordum mama için
Kizimdayken kızım bir yaşına girdikten bir hafta sonra adet olmuştum normal doğumdu emziriyordum ,şimdi oğlanda daha 52. Gün bitti lekelenmelerim bu seferde emziriyorum ama ara ara hala leke şeklinde kanamam geliyor bu sefer sezeryan bende doktora gitmeyi düşünüyorumMrbalar icinizde halen adet olmayan var mi kizlar?ben halen olmadim normal mi bu durum?
Kızımda mama kullanıyordum kenarda kavanozda kaynamış suyum bulunurdu hep suyu kaynattıktan sonra kavanozdaki suyla ılıtıp mamayı öyle yapardımBende bugün hep öyle yaptım kaynar su besin degerlerini öldürüyormus meğerse
Kaynatmayacaksin ki isitacaksin sadeceOnu da düşündüm kaynatılmış suyun tekrar kaynatılmamasi gerekiyormus
Ben de olmadım normalmiş doktor hemen adette olabilirsin veya olmayabilirsin veya düzensiz de olabilirsin demişti yapısal sanırımMrbalar icinizde halen adet olmayan var mi kizlar?ben halen olmadim normal mi bu durum?
Rezene ben de kullanıyordum fakat DNA bozukluğuna yol açıyormuş instagramda annesutusdktoru nun rezene dosyası var araştırabilirsiniz kimyon çayı içiyordum onu da bıraktım hiçbir şey kullanmıyorum gaz için kendiliğinden gidecektir geldiği gibiKızlar bir soru ile daha karşınızdayım gaz damlasini kesmeye başlayacağım rezene çayı iciriyorum bir çay kaşığı kimyon suyuda veriyorum arada anason çayı kullanan var mı aranizda yada diğer caylardan. Ne sıklıkta ve ne ölçüde veriyorsunuz acaba
Kızımda mama hazırlaken bir kenarda kaynatılmış suyum olurdu onu hafif ısıtıp hazırladım mamasınıKızlar bebeklerinize mamayı nasıl hazırlıyorsunuz ben sıcak suyun içinde çalkalayın sogutuyorum ama internette gezinirken bunun yanlış olduğunu öğrendim bugun suyu kaynatıp 40 drrereceye kadar soğutup yaptım mamayı. Bazıları suyu kaynatıp hazırda soğuk kaynamış su bulunduruyormus mamayı yapacağı zaman bu soğumus suya sıcak su ekleyip yapıyormuş hangisi doğru acaba
Ah evet sanırım öyle yapacağım çok teşekkür ederimMerhaba, ben doktorumuza sordum denize sokabilirsin ama havuza sokma dedi. Biz denize sokmayi denedik ilk basta ayaklarini elimle birazcik isladim su soguk oldugu icin aglamaya basladi bende zorlamadim. Bizde kucuk bir havuz aldik evden birazcik sicak su getirip dustanda soguk su ekleyip ilistirarak kendimiz havuza girerken onu da havuzunda tuttuk. Boylece ilk kez ailecek beraber yuzmus gibi olduk istersen sende oyle deneyebilirsin en azindan temiz su oldugunu biliyorsun
Bayada uzun surmusEvet emziriyorum. Benim bi arkadaşım 2 yaşına kadar emzirdi regl olduğunda çocuğu 20 aylıktı.
Demekki degiskenlik gosteriyor..baya uzun suruyormus yaKizimdayken kızım bir yaşına girdikten bir hafta sonra adet olmuştum normal doğumdu emziriyordum ,şimdi oğlanda daha 52. Gün bitti lekelenmelerim bu seferde emziriyorum ama ara ara hala leke şeklinde kanamam geliyor bu sefer sezeryan bende doktora gitmeyi düşünüyorum
Kızımda mama kullanıyordum kenarda kavanozda kaynamış suyum bulunurdu hep suyu kaynattıktan sonra kavanozdaki suyla ılıtıp mamayı öyle yapardım
Ayaklarını soktum ben de denize sevdi ama biz havuza gidicez de orda ben girerken sokmayı düşünüyordum tabi vazgectim. Çok hastalanan varmışBiz bugün bacaklarını denize soktuk ilk kez, çok hoşuna gitti ☺
Evet okuduğum yorumlar hep bu yönde. Vazgeçtum zaten yatar pusetindeT
Deniz olsa sakıncası olmaz da havuz suyu enfeksiyon kapabilir siz bilirsiniz tabi
Peki bu surecte hamilelik durumu oluyor mu acaba adet olunmadigindanBen de olmadım normalmiş doktor hemen adette olabilirsin veya olmayabilirsin veya düzensiz de olabilirsin demişti yapısal sanırım
Kesinlikle katiliyorum havuza bir suru insan giriyor yetiskinler icin bile sakincalinolabiliyorT
Deniz olsa sakıncası olmaz da havuz suyu enfeksiyon kapabilir siz bilirsiniz tabi
Rezene bende vermicem artık ana kimyona devam keşke gledigi gibi gitse 15.gunden beri çekiyoruz gerçi çok şükür ilk aya göre epey azaldı 3. Ayımız bitince daha da rahatlatır gibi geliyorRezene ben de kullanıyordum fakat DNA bozukluğuna yol açıyormuş instagramda annesutusdktoru nun rezene dosyası var araştırabilirsiniz kimyon çayı içiyordum onu da bıraktım hiçbir şey kullanmıyorum gaz için kendiliğinden gidecektir geldiği gibi
Olur tabi korunmak gerekiyor doktor demişti süt korumaz normal korunma yöntemlerine devamPeki bu surecte hamilelik durumu oluyor mu acaba adet olunmadigindan
Anne sütü alıyor ya canım boşver ver. Dediğin gibi sonradan mecbur verecekseniz. Ben direniyorum iki gündür vermedim akşam. Son noktaya kadar bekliyorum emsin diye.Ben 2 gündür veriyorum sağıp bı öğlen,bı akşam çocuk kuzu gibi uyuyor. Meğer açmış ondan 5 dk. Uyuyup gözünü aciyormus. O kadar emmeye o kadar uykuymus. Vericem artık napiyim. Zaten bakıcı mecbur biberonla vericek. Bir ay kaldı işe başlamama. Üzülmekten bir hal oldum. Gece beni de emiyor. Gündüz de emzirmeden biberonu vermedim. Günde iki kere böyle gidiyoruz şimdilik. Vallahi bugün evi supurdum günler sonra
Kekik çayı iç canımİdrar yolu enfeksiyonu en kolay nasıl geçer kızlar
Maydonoz suyu çok iyi geliyor ama içme emziriyorsan sütünü keser.İdrar yolu enfeksiyonu en kolay nasıl geçer kızlar