Özelde oldu bizim de. Doğum yaptığım hastanede üroloji doktoru yaptı. Üroloji doktoru veya genel cerrah yapıyormuş ama herkes üroloji doktorunu tavsiye etti bizi, gidip doktorla da konuştuk içimize sindi. Hemen aynı gün kan tahlilleri yapıldı ertesi güne randevu verildi. Yarım günlük yatış işlemi yapıldı. Çok küçük olduğu için anestezi olmadı sadece o bölgeyi uyuşturacak krem sürüldü. Sonra alıp ameliyathane götürdüler, emziğini de verdim ağlarsa diye. Üstü bile soyulmadı sadece altını soyduk. Çok çabuk geri geldi korkudan ağlamış biraz hemen alıp emzirdim biraz sustu. Bi kaç gün büyük beden bez taktık vede köpük bardak kesip koyduk o bölgeye beze yapışmasın diye. İlk gece biraz huzursuzdu bi kaç gün altını açarken huzursuz oldu, doktor ağrı kesici fitil vermişti ona bile gerek kalmadı. İlk bi kaç gün biraz şişti ama 1 haftada iyileşti. Sağa sola dönemedikleri için de çok iyi oluyor kazara üstüne yatma vs olmadı. 2 tane de kremi vardı bi süre kullandık. Bitti gitti iyi oldu. Bana kalsa cesaret edemezdim eşim gaza estirdi, çok iyi oldu. Ne kadar erken o kadar iyi hiç beklemeyin