Aynen canım bizde de düzen şaştı. Akşam kriz yaşanıyor evde. Kızım gündüz uyuyor akşam başlıyor mesaisi. Tam abisi uyuyacağı saatte. Oğlum hemm beni hem eşimi istiyor odada. Eşim kucakta gezdiriyor kızımı. Ay komedi haldeyiz. Oğlum uyumuyor ben kızıp bebeği alıp oda değiştiriyorum ağlıyor beni istiyor bu defa eşim alıyor kızımı. Çok komik haldeyiz
tabi o an fena aksiyon böyle anlatınca komik geliyor.
Canım ya emziği ben hastanede verdim hemen ama almayan bebek almıyor naparsan yap. ben avent Emzik almıştım. Çok az emdi. Bibs alayım dedim herkes çok övdü. Kesin alır dediler. Anacım onun da ucu kocaman çocuğun gırtlağına kadar gidiyor öğürüyor sürekli. Onu hiç almadı. Aventi dediğin gibi akşamları gaz olunca alıyor onu da fırlatıyor kısa süre sonra. Ne denesem bilmiyorum ya. Acaba alacağı emzik var mı
emzik ten yana şansım gülmedi oğlum da almamıştı sabaha kadar uykusuz sürekli memedeydi çok zorlandık.
Mama bizim de çöp oldu ya. Valla yazık çok pahalı gerçektenn almıyorum ben de o yüzden. Yoksa sadece gece vermek için alabilirdim. Allah yardım etsin sadece mama verenlere.