2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Herkesin farklı bi sıkıntısı var 😅
Ben gecen hafta uzun yol yapmistim uzun sure sabit pozisyonda kaldim bu hafta ici de birkac saat sabit kalmistim sanirim bel fitigi baslangici gibi bir sey nuksetti. Aletli pilatese gidiyordum hoca suyumu cikariyordu oyle esnetiyordu ki tabi gebeligi ogrenince doktorum hemen birak dedi.

Aynen benim de göğüs uçları, sütyeni çıkarınca bi canım yanıyor 🙈
Ayy hamileyiz demek ki gercekten😀😀😀 ya belki sacma gelecek ama bisey diycem. Bi uygulama var ya fal uygulamasi, falcibaci. Ben uc dort aydir kahve ictikce yolluyodum. Son aylarda bana surekli bir bebek haberi alacaksin cok sevineceksin vs surekli bu yaziyor. Tamam basta bilgilerimizi giriyoruz evli diye ama cocuk var mi yok mu o bilgi yok. Neyse en son bikac gun once yine bi falda ayni sey cikti.bi de surekli erkek cocuk sahibi olacaksin diyor. Valla dusunce gucuyle bile hamile kalmis olabilirim fala inanip😀😀

20200828_183005.jpg

Surda kukuletali bisey var mi yok mu👀👀 sanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti😃 22 agustos tarih.

Eki Görüntüle 2681836

Surda kukuletali bisey var mi yok mu👀👀 sanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti😃 22 agustos tarih.
Cok net duruyor evet:)) Fala inanma falsiz da kalma demisler. Bende de benzer bir uygulama var. kamera mikrofon erisimi oldugu icin ordan da cikarim yapabiliyorlar.

Ayy hamileyiz demek ki gercekten😀😀😀 ya belki sacma gelecek ama bisey diycem. Bi uygulama var ya fal uygulamasi, falcibaci. Ben uc dort aydir kahve ictikce yolluyodum. Son aylarda bana surekli bir bebek haberi alacaksin cok sevineceksin vs surekli bu yaziyor. Tamam basta bilgilerimizi giriyoruz evli diye ama cocuk var mi yok mu o bilgi yok. Neyse en son bikac gun once yine bi falda ayni sey cikti.bi de surekli erkek cocuk sahibi olacaksin diyor. Valla dusunce gucuyle bile hamile kalmis olabilirim fala inanip😀😀
Benim de temmuz ayında baktırdığım falda ağustosta gebelik çıkmıştı, bide yakın bi arkadaşımın iki kez kahve falında çıkmıştı hamile kadın, bana yormuştu 😊 daha başka şeyler de var, 8 ayın sonunda olacağını hissediyormuşum aslında ama farkında değilmişim, bastırıyordum sürekli kendimi hayal kırıklığından korktuğum için.

Benim de temmuz ayında baktırdığım falda ağustosta gebelik çıkmıştı, bide yakın bi arkadaşımın iki kez kahve falında çıkmıştı hamile kadın, bana yormuştu 😊 daha başka şeyler de var, 8 ayın sonunda olacağını hissediyormuşum aslında ama farkında değilmişim, bastırıyordum sürekli kendimi hayal kırıklığından korktuğum için.
Ya insan cok mutlu olmuyor mu😍😍😍 hakkaten su sacmasapan fal uygulamasi resmen beni mutlu ediyodu. Ben ki turk kahvesi sevmem🤦🏻‍♀️ sadece fal ici iciyorum😀

Kizlar onemli bisey sorucam. Doktora soramadim henuz🤦🏻‍♀️ hamile oldugunuzu ogrendiginiz andan itibaren iliskiye ara verdiniz mi? Ya da doktoruyla bu konuyu gorusen var mi? Ben gerci daha 2 gun oldu ogreneli ama zaten son 2 haftadir bisey yapmamistik. Bundan sonrasi icin korkuyorum, sanki yapinca dusermis gibi geliyo😥

Kizlar onemli bisey sorucam. Doktora soramadim henuz🤦🏻‍♀️ hamile oldugunuzu ogrendiginiz andan itibaren iliskiye ara verdiniz mi? Ya da doktoruyla bu konuyu gorusen var mi? Ben gerci daha 2 gun oldu ogreneli ama zaten son 2 haftadir bisey yapmamistik. Bundan sonrasi icin korkuyorum, sanki yapinca dusermis gibi geliyo😥
Ben özellikle sormadım ama doktor keseyi görene kadar ilişki yaşamayın diye uyardı. Ağır kaldırma ve bol bol dinlen dedi.

Benim rahim anomalim var belki serklaj bile gerekebilir duruma göre. Yüksek risk grubundayım. Öğrendiğimden beri her şey pause a geçti.

4 artı 2 de 215 cıktı benim biraz deger dusük diye dusunuyorum sonra da herşey olacagına varır diyip kafamdan atmaya calışıyorum
Dr la görüştün mü bişi dedi mi? Direk iki güne iki katı dioruz ama %60 da kabul edilebilen bi seviye seninki %60 ı karşılıo olablr.

Benim rahim anomalim var belki serklaj bile gerekebilir duruma göre. Yüksek risk grubundayım. Öğrendiğimden beri her şey pause a geçti.

Serklajin ne oldugunu bilmiyorum ama insallah sorunsuz bir gebelik yasarsiniz🙏🏻 hic onemi yok iliskinin. Ben sadece vicdan azabi duyuyorum. Esim beni 1 bucuk sene bekledi. Ve belki 2 senelik evlilikte 10 kere olmustur. O yuzden simdi de 9 ay daha mi olmayacak diye onu dusunerek sıkıntı yaptim😥

Back