2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Serklajin ne oldugunu bilmiyorum ama insallah sorunsuz bir gebelik yasarsiniz🙏🏻 hic onemi yok iliskinin. Ben sadece vicdan azabi duyuyorum. Esim beni 1 bucuk sene bekledi. Ve belki 2 senelik evlilikte 10 kere olmustur. O yuzden simdi de 9 ay daha mi olmayacak diye onu dusunerek sıkıntı yaptim😥
Rahim ağzı uzunluğu kritik seviyenin altına düşüp erken doğum olmaması için dikiş atıp engelliyorlar ona serklaj diyorlar. Ben tedavi ile bebeğimi ileri hafta kaybettim. Bu sebeple değil ancak sahip olduğum rahim anomalim bu uygulamayı gerektirebilirmiş.

Rahim ağzı uzunluğu kritik seviyenin altına düşüp erken doğum olmaması için dikiş atıp engelliyorlar ona serklaj diyorlar. Ben tedavi ile bebeğimi ileri hafta kaybettim. Bu sebeple değil ancak sahip olduğum rahim anomalim bu uygulamayı gerektirebilirmiş.
Insallah hicbi isleme gerek kalmadan saglikli bi surec geciririsin 🙏🏿

Insallah hicbir sıkıntı cikmadan bebisini saglicakla kucagina alirsin❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Insallah hicbir sıkıntı cikmadan bebisini saglicakla kucagina alirsin❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah gerçekten duaya o kadad çpk ihtiyacım var ki. Kişinin kendine ettiğinden daha çok başkası için ettiği dua kabul olurmuş umarım bu başlıktaki herkes eve sağlıklı bebek götürebilir.

Amin inşallah gerçekten duaya o kadad çpk ihtiyacım var ki. Kişinin kendine ettiğinden daha çok başkası için ettiği dua kabul olurmuş umarım bu başlıktaki herkes eve sağlıklı bebek götürebilir.
Aminnn❤ insallah dilegim o dur ki burda ve nerde heyecanla ozlemle bir bebek haberi bekleyen varsa tez zamanda o haberi alsin ve saglicakla bebisini kucaklasin gunu geldiginde🤱🏻🧿

Hanımlar sağ bacak ağrısı yaşayan varmı aranızda. Kasık ağrısı zaten var ama ara ara geceleri uyurken özellikle bacak ağrısı oluyor bende

Anne Adayı :anneadayı:
Yaş​
SAT​
Tahmini Doğum Tarihi​
Kaçıncı :emir_bebek:
Başlangıç-Bitiş Kg​
32​
29.07.2020​
05.05.2021​
1​
51,8-----​
35​
04.08.2020​
11.05.2021​
1​
62,0-----​
36​
24.07.2020​
30.04.2021​
2​
56,0-----​
26​
27.07.2020​
13.05.2021​
3​
65,0-----​
31​
26.07.2020​
02.05.2020​
2​
44,0-----​
31​
26.07.2020​
02.05.2020​
2​
53,0-----​
28​
25.07.2020​
01.05.2020​
1​
53,0-----​

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Bu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen 🙏

Hanımlar sağ bacak ağrısı yaşayan varmı aranızda. Kasık ağrısı zaten var ama ara ara geceleri uyurken özellikle bacak ağrısı oluyor bende
Bacak degil de karin alti agrisi var dunden beri surekli. Kasik mi oluyor tam olarak orasi. Karnin tam alti. Ne bicim bisey ya surekli bi korku geliyo. Gun icinde onlarca kez agri geliyo gidiyo😥

Bacak degil de karin alti agrisi var dunden beri surekli. Kasik mi oluyor tam olarak orasi. Karnin tam alti. Ne bicim bisey ya surekli bi korku geliyo. Gun icinde onlarca kez agri geliyo gidiyo😥
Evet orasıda ağrıyor bazen şiddetli bazen yokmuş gbi. Sağ tarsfım daha çok benim.

Bu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen 🙏
Insallah bu gebeliginiz sorunsuz saglikla huzurla gececek🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben de coraspin basladim dunden beri. Siz plt degerinizi hatirliyo musunuz?

Insallah bu gebeliginiz sorunsuz saglikla huzurla gececek🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben de coraspin basladim dunden beri. Siz plt degerinizi hatirliyo musunuz?
319 du 4 gün önce bakmıştım ilacı da 3 gündür başladık. Hem coraspin hem göbekten 0,4 Oksopar iğne

Hangi mutasyonları ne şekilde taşıyorsunuz?
Gebetik test yaptırmadım lupus ve bazı testlere bakıldı sadece çok saçma bir perinatoloji dr gerek yok dedi. Bulunduğum yerdede genetik bölüm kapalıydı hala kapalı. 3 ay önce kürtaj oldum bu ay tam randevu alıp gidip idtmabula genetik test yapcak tm hamile olduğumu öğrendim. Memelekette kürtaj yapan dr iğne +coraspin başlamalısın demişti. Burdaki perinatoloji gerek yok dedi üstüne iki arada kaldm başka doç gittm o başladı. Ne olur bilmiyorum 🤷‍♂️

Aaaa. Ama benim 380 cikti dun ve doktor sadece coraspin verdi. Benim sizden daha yuksek neden bana igme vermedi😥
Benm 2 kaybından dolayı verdi sonucu dr görmedi bile henüz bu değere göre mi veriliyor. Kaybın varmı yda genetik test bsktırdın mı

Back