- 19 Mayıs 2011
- 450
- 540
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.681
Kizlar su anda cok cok gerginim
12 mayiz gun aldik.
Hatta hastaneye anesteziye gidip kan da verdik.
Biz rakamda anlasmistik. Kendimizi ona gore hazirladik vs
Bugun dr un asistani aradi ve dediki
Hastane ile olan anlasmalari degismis 5 bin lira olan dogum olmus 8 bin tl.
Farkli hastaneler de de anlasmalari varmis onlar da 5.5 6 bin tl arasi.
Ben cok bozuldum cunku bu doktor hastanedeyken basladim son ayimda kendi ozel kliniklerini actilar ben bu defa klinige basladim gitmeye yine rakamda hemfikirdik doum icin ta ki bu gunune kadar.
siz olsaniz ne yapardiniz?
Rakamdan ziyade yapilan davranisin hos olmadigini dusunuyorum son dakika esim de benimle ayni fikirde. Doktorumdan inanilmaz sogudum.
Son 1 haftam o kadar sinirimiz bozulduki detayliya gttigimiz unv hocasini aradik o bile daha makul hem bildigimiz kisi. Dogumu ona yaptirabilirim ama su yaptiklarini kabul edemiyorum haksizmiyim kizmakta ya son hafta boyle biseyle karsilassaniz naparsiniz!
Yani dr dese ucretsiz yine bile gidesim yok bu pek etik gelmiyo son dk golu gibi..
12 mayiz gun aldik.
Hatta hastaneye anesteziye gidip kan da verdik.
Biz rakamda anlasmistik. Kendimizi ona gore hazirladik vs
Bugun dr un asistani aradi ve dediki
Hastane ile olan anlasmalari degismis 5 bin lira olan dogum olmus 8 bin tl.
Farkli hastaneler de de anlasmalari varmis onlar da 5.5 6 bin tl arasi.
Ben cok bozuldum cunku bu doktor hastanedeyken basladim son ayimda kendi ozel kliniklerini actilar ben bu defa klinige basladim gitmeye yine rakamda hemfikirdik doum icin ta ki bu gunune kadar.
siz olsaniz ne yapardiniz?
Rakamdan ziyade yapilan davranisin hos olmadigini dusunuyorum son dakika esim de benimle ayni fikirde. Doktorumdan inanilmaz sogudum.
Son 1 haftam o kadar sinirimiz bozulduki detayliya gttigimiz unv hocasini aradik o bile daha makul hem bildigimiz kisi. Dogumu ona yaptirabilirim ama su yaptiklarini kabul edemiyorum haksizmiyim kizmakta ya son hafta boyle biseyle karsilassaniz naparsiniz!
Yani dr dese ucretsiz yine bile gidesim yok bu pek etik gelmiyo son dk golu gibi..