Kizlar selam..
Gecen hafta bi giriseyim dedim hastane cantasina hafta basinda ananemi kaybettik
Hic bisey yapamadim kolum kanadim kalkmadi. Ev temizligi hersey kaldi annem de ist da kaldim tek basima. Uzuntu desen hersey ust uste.. eksikler var onlari bile alamadim. Dun gece bi gaza gelip tum kiyafetleri yikadim kuruyunca utulicem artik yerlestiriciem. 33+3 um bugun cok agirlasim egilmek uyumak ne mumkun her yerim agriyo. Dr sezeryan icin 39 da aliriz ekstra bisy olmadigi surece dedi. Simdilik hersey yolunda cars kontrolum var.
Bi de bi konuda fikir istiyorum sizden;
Benim bundan once kayip yani gebelik sonlanmam oldugu icin devletteki perinatolog cok ilgilendi hikayemi de bildigi icin ben ilgilenicem takibini yapicam dedi 15 gunde bir ona , ayda 1 ozeldeki kadin dogumcuma gidiyorum ki dogumu ozelde yapicam diye.
Ustelik perinatolog riskli gebelik olunca girdikleri ameliyat ve dogumlar hep riskli oluyo ve devlet olunca ben hic dogumu aklima getirmedim zaten covidden dolayi korkarak gidiyorum ve hastanenin fiziki sarti vsvs..
Gecen gun dedim ki hocam siz planli sezeryani kacinci haftada yapiyorsunuz o da 39 da aliriz dedi ben şok. Aliriz da kasti benim dogumu orada yapacagimi mi dusundu diyorum.
Esim de diyo hocanin hakki cok kirmadan guzel bi dille soyleyelim diyo hakkatten 4 haftadan beri o bakiyo.
Bir de benim aklimda hep perinatoloji yan dal ya bi haftadan snr tamamdir kadin dogumcuna devam et artik takiplerin de bitti demesini bekliyodum.gunlerdir bu da beynimi yiyo. Ozel de dogum yapmayi dusunuyorum en basta odada esim de kalabilir konfor acisindan. Devleti dusuneyim diyorum dr un hatrina asla es i odaya dahi almiyolar. Ve hastane cok buyuk bebek vs hemen yaninda getirmezler ben kafayi yerim. Her seyimi ozele gore ayarladim. Guzel bi uslupla nasi konusabilirim. Beynim durdu gercekten bana fikir verin kizlar kitlendim