- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #38.481
Kızlar 30 yaşındayım gömülü 20lik dişim çıkmaya çalışıyor şimdi sırası mıydı ya yaşlılar gibi yemek yiyorum damağım diş etlerim yara oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah canım benım sagolBnm bebegin de var cnm böbrek kanalında genişleme var takip ediyoruz doguma kadar cogu kendiliginden duzeliyormus doğumdan sonra 1 ve 3. Ayda ultrason çekilip bakilacakmis eger duzelmezse tedavisi varmis cnm ins doguma kdr duzelirler
Imom daki folik asit quatro değilmiymis@Rmsm2016 ben i mom kullandım kutusu bitip de eczanede devamını bulamayınca efa mom a geçtim, doktoruma dedim yok onu alma i mom bul ara dedi, ondaki folik asit quatro değil dedi meğer yanlış hatırlıyormuş. Sonraki randevuma giderken 70 lik nineler gibi ikisinin de kutusunu götürdüm efa mom da güzelmiş sadece vitd imoma göre daha düşükmüş dedi.
Benim zaten ek d vitaminim olduğu için ondn da aldım düzenli sorun olmadı.
Obur demeyelim de gelismis damak zevkleri olacak diyelim Hem zaten bu dogum haritasi islerinde her insanin kendine has olunca detaya indiginde genellemenin anlami kalmiyor. Boga dogup da tum haritasi ikizler olan insanlar ikizlerden daha ikizler olur. Supriz yumurtalarimizBende 15 mayıstan sonra doğurucam muhtemelen. Eşim ikizler olmasın diyor. Boğalarda obur oluyor diyorlar. Gönlüm iki burçtan yana da değil napıcam bilmiyorum
Ben daha önce sorduğumda bana bırakacaksın haftana göre bebeğin durumuna göre seçeneklerimizi söyleyecem yoksa tepinsen de dediklerimin dışına çıkamayız demişti. Şu an söylediği sadece fakültenin yeni doğanına ve tobba bırakabiliriz bebeği dedi. Daha önce orda dogum yapmış arkadaşlarım var yeni dogan yogun bakım doktoru ve hemşirelerinin iyi olduğunu söyledi.Benim doktorum da en son tobb da yapalım doğumu dedi, haftaya kontrolden sonra birde hastaneye gidicem görüşmeye ayrıntılı olarak bilgi alıcam..hiç düşünmediğim bir hastaneydi doktorum genelde güven i tercih ediyodu
Yok yok yeni nesil quatro olanlardanmış, laf arası efa momdaki istediğimiz gibi değil demişti sonra içeriğine baktık aaa taamm bu da quatro ymuş dedik.Imom daki folik asit quatro değilmiymis
Beni de 8 9 Nisan gibi Çağırdı.sanırım 36. Haftamda oluyorum o zaman. Muayene girmeden nst ye gir dedi. Diğer hamileliğimde de o haftalarda başlamıştık diye hatırlıyorum. Ama ben de erken giren pek duymadım. Arkadaşlar falan da son haftalar da başlamışlar. Riskli durumda olanları nst ye erken alıyor olabilirler.32. Haftamda kontrole gittigimde birakin nst ye girmeyi, ya da bu konuyu konuşmayı 3 hafta sonrasina tekrar randevu verdi doktorum takildim valla iyice bu konuya
Ben 32 de gittim nst başlanmadı bana da. Sizinle aynı tarihlerBizim dogumlarimiz ayni tarihte görünüyor, ama uygulamalar farklı, sizin hamileliginizde hersey yolundadir umarim. 32 de nst baslanmasi ile ilgili doktorunuz bir sey söyledi mi acaba size,
Doktordan doktora değişiyor. Herhangi bir durum olmamasına rağmen beni de 32.haftada nst ye aldıBeni de 8 9 Nisan gibi Çağırdı.sanırım 36. Haftamda oluyorum o zaman. Muayene girmeden nst ye gir dedi. Diğer hamileliğimde de o haftalarda başlamıştık diye hatırlıyorum. Ama ben de erken giren pek duymadım. Arkadaşlar falan da son haftalar da başlamışlar. Riskli durumda olanları nst ye erken alıyor olabilirler.
Ben dün gittiğimde sordum bı dahaki gelişinde dedi. O da 36. Haftaya denk geliyor. Biraz geç değil mi acabaBen 32 de gittim nst başlanmadı bana da. Sizinle aynı tarihler
:)) biz karı koca ikimizde boğa oğlan da boğa olacak büyük ihtimal evde 3 boğa nasıl olur bilmiyorumBende nst girdim 2 haftada 1 e düştü kontroller 32. Haftadan sonra öyleymiş Dr öyle dedi ama benim sancım da var ekstra bir durumda oldu ilaçlar kullanıyorum kasılma sancı önleyici amacında ama ona rağmen hala sancı oluyor arada benimki erken gelecek diye korkuyorum boğa burcu olsun istiyorjm ben de boğa burcuyum erken gelirse koç olma ihtimali var birde burcu da geçtim kuvez muhabbeti beni tedirgin ediyor onun stresi var
Ben de ilk nst ye 36 da gireceğim, 38. haftada da pelvis kontrol dedi..Ben dün gittiğimde sordum bı dahaki gelişinde dedi. O da 36. Haftaya denk geliyor. Biraz geç değil mi acaba
Bende bilmiyorum hiç. İlkinde ne zaman yapmışlardı hatırlamıyorum. Ama sanki son zamanlarda yapmışlardı.Ben dün gittiğimde sordum bı dahaki gelişinde dedi. O da 36. Haftaya denk geliyor. Biraz geç değil mi acaba
Kramp giren yer de önemli benim baldırıma giriyor eklem tendon kısmı olmayınca belki daha rahat kalkabiliyor olabilirim varis varsa o da etkilidir ağrılarda. Geçmiş olsun. Doğumdan sonra vücuda binen yükte birden azalma olacağı için o bile azaltır umarım ancak yine de ihmal etmemek lazım.
Valla benim 2.gebeliğim ikiside farklı.Yani bu sitenin en guzel yani bu sanırım, kendi dogum seruvenin dışında inanilmaz tecrübelere şahit oluyorsun. Baskalarinin tecrübelerini okuyana kadar sanki bir sen hamilesin ve bir senin sıkıntın var, ama aslinda asla oyle degil ve kimsenin durumu ile de karsilastirmaman gerekiyor kendini, herkesin ki kendine özgü. Bir an şüphe ettim acaba doktorum ilgisiz mi davraniyor cok mu rahat vs diye ama vardir bir bildiği diyerek bu nst konusunu kapayacagim kendimce
Rosecum inşallah iyisindir, her sey yolundadırBen de ilk nst ye 36 da gireceğim, 38. haftada da pelvis kontrol dedi..
Aşkolsun boğa burcuyum şimdi oldumu pis boğaz falan erkeğini bilemem tabi benim oğlan İnşallah boğa olur diyorum tahmini doğum 24 mayis en gec 20 Mayıs olması için totem bile yaptım ikizler burcu korkulu rüyam etrafımda çok fazla ikizler erkeği var ve hepsi gecinilmesi zor karakterde insanlarBende 15 mayıstan sonra doğurucam muhtemelen. Eşim ikizler olmasın diyor. Boğalarda obur oluyor diyorlar. Gönlüm iki burçtan yana da değil napıcam bilmiyorum
Hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsun inşalalh bence de doktor kadar ebe ve hemşireler de önemli çünkü ssvd deniycemBen daha önce sorduğumda bana bırakacaksın haftana göre bebeğin durumuna göre seçeneklerimizi söyleyecem yoksa tepinsen de dediklerimin dışına çıkamayız demişti. Şu an söylediği sadece fakültenin yeni doğanına ve tobba bırakabiliriz bebeği dedi. Daha önce orda dogum yapmış arkadaşlarım var yeni dogan yogun bakım doktoru ve hemşirelerinin iyi olduğunu söyledi.