- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- Konu Sahibi KirazHanim
- #35.981
Kizlar namaz kilarken secdeye varinca zorlaniyorum sizde oyle oluyor musunuz ne yapacagimi sasrdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezeryan da olan normal doğum yapan da arkadaşlarım var çok çabuk toparlandıklarını söylüyorlar. İnşallah bu sefer bizim de kolay olur.Bende bi kere ameliyat oldum çok zor toparlandım. O yüzden rahat geçeceğini sanmıyorum
Normal doğuma zor diyende çok benim anneminde çok dikişi varmış sonra açılmış çok sıkıntı çekmiş.
Artık oturarak kılabilirsin canım ben öyle yapıyorum. Göbekle bırak secdeyi eğilmek bile çok zorKizlar namaz kilarken secdeye varinca zorlaniyorum sizde oyle oluyor musunuz ne yapacagimi sasrdim
Oturarak hic kilmadim kilabilir miyim sasiririm diye de korkuyorum butun rekatlari bastan sona kadar oturarak mi kilalim yani canimArtık oturarak kılabilirsin canım ben öyle yapıyorum. Göbekle bırak secdeyi eğilmek bile çok zor
Canım bende uzun zamandır oturarak kılıyorum gözünle kendini takip et sasirmazsin insallahOturarak hic kilmadim kilabilir miyim sasiririm diye de korkuyorum butun rekatlari bastan sona kadar oturarak mi kilalim yani canim
Ilk 3 ay bulantilardan yiyemedim ama sonrasinda dikkat etmedim cok abarttim 5. aya kadar 5 kg aldim son 2 ayda 1 kg aldim totalde 6 kg yaniGenetik başından beri kaç kilo aldınız?
Eğer sadece secde de sıkıntı yaşıyorsan secdeye gitme o aşamada oturup hafif eğil secdeye gidermiş gibi o da olur.Oturarak hic kilmadim kilabilir miyim sasiririm diye de korkuyorum butun rekatlari bastan sona kadar oturarak mi kilalim yani canim
Ben bugün gittim. 1150 çıktı kilosu. Ağrılar vs normal dedi doktorum da. Bebek kendine yer açtığı için.O yuzden de bu grupta benimle benzer haftalardaki hamilelerin ozellikle dr sonrasi paylasimlarini merakla beklerdim. Simdilerde paylasim cok az yapiliyor. Randevular da azaldi mi acaba diye dusunuyorum
Oturarak kılıyrm ben cok karnım arıyor daha sımdıden geriliyor gıvı batıyor gibiKizlar namaz kilarken secdeye varinca zorlaniyorum sizde oyle oluyor musunuz ne yapacagimi sasrdim
Ben kendimi örnek vermek istemem. Zira çok zor geçti sezaryen sonrası. Grip oldum.ameliyatta üşüttüm sanırım. Tüm ev ahali de hasta olunca bebekle tek ilgilenmek zorunda kaldım. Çok zordu benim için. Ama aynı gün ayaklanan arkadaşlarım var maşallah. Bu bünye ile alakalı bence.Kızlar benim gönlüm ne sezaryen ne de normal doğumdan yana ikisi de çok zor.
Sezaryen olucam büyük ihtimal bebek gelmezse. Kaç günde toparlandınız?
Bastan sona kadar mi oturuyosun canimCanım bende uzun zamandır oturarak kılıyorum gözünle kendini takip et sasirmazsin insallah
Tesekkur ederim canimEğer sadece secde de sıkıntı yaşıyorsan secdeye gitme o aşamada oturup hafif eğil secdeye gidermiş gibi o da olur.
Sagol canmOturarak kılıyrm ben cok karnım arıyor daha sımdıden geriliyor gıvı batıyor gibi
Evet kuzum riskli olduğum için hep ağrım vardı egilemiyodum mecburen oturduğum yerde kılıyorum ilk başlarda şaşırırm diye gözümle ayaktaymisim gibi kendimi takip ediyodum smdi alıştım artkBastan sona kadar mi oturuyosun canim
Sagol tatlim bende deneyim bakalimEvet kuzum riskli olduğum için hep ağrım vardı egilemiyodum mecburen oturduğum yerde kılıyorum ilk başlarda şaşırırm diye gözümle ayaktaymisim gibi kendimi takip ediyodum smdi alıştım artk
Kız ben kendi doktoruma en son aralıkta gittim. Sonra bi şeker yüklemesi için gittim o kadar yarın ya da diğer gün giderim diye düşünüyorum artık sıklaştırmamıx lazımSenemisback sen bana hep sık gidiyorsun diyordun bak ben de artık gitmiyorum mutlu ol
Özel doktoru bırakınca üç haftada ya da ayda bir gitmeye başladım.
En uzun arayı verdim bu kez.
En son 12 Ocak’ta gitmiştim, doktor üç hafta sonra gel dedi ama ben nedense biraz salladım 19 şubata aldım randevuyu
Sitenin adı ne güzelmişKızlar luvmabelly diye bi siteden alışveriş yapmıştım bi üst bi de tayt aldım. Bugün geldiler çok güzel görüntüsü filan rahat duruyor. Hamilelik kıyafetleri isterseniz bence bakın fiyatları da baya uygun geldi bana Denemedim henüz makinaya attım çıksın denicem
hem de nasıl artıyor mutfakta işimi bitirip çıkamıyorum mesela, arada biraaz uzanıp devam edebiliyorum. bir sıkıntım da ayakta durdukça ağrılarımın artmasıyla bebişim aşağı vurmaya başlıyor mesaneme iğneler batıyor, resmen vajina ağzında duyuyorum tepikleri, o zaman hemen yatmam gerekiyor ayaklarımı kaldırıp. progestan ayrıca ağrıya sebep oluyor mu bilmiyorum zaten ağrı var ya orda nerdeyse sürekli. ama ilk gebeliğimde de kısalıktan ötürü progestan kullanıyodum ağrı olmamıştı hiç. yanma hiçbirinde yaşamadım. yarın gideceğim doktora inşallah kötü haber yoktur..Biraz ayakta durunca ağrıların artıyor mu peki?
Ben çok ayakta duramıyorum artık.
Birde progestan vajina da ağrı yanma yapıyor mu?