- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 37
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.681
Ben şeker yüklemesi yapmadım canım. En başta kendim 1 haftalık evde ölçtüm. Acliklar 100 110 arası çıkıyordu. Tokluklar 160 200 arasi çıkıyordu. Diyet ile de düzelmedi şeker. Bizde önlemi erkenden aldık ve ınsuline başladık.Ç
Çok geçmiş olsun tekrardan da. Ünisilin kullanmadan kaçlardaydi şekeriniz? Yani ünsiline rağmen yükseliyor yine. Doktorum endokrine gerek yok yürüyüş diyet dedi bana. Şeker yüklemeniz kaçtı bu arada?
Canım karbonhidratı sebzeden alırsan çok yükselmez. Mesela ben iki dilim ekmek yiyeyim yüksek çıkıyor ama bir dilim ekmek yersem normal oluyir. Senin şeker benimki kadar felaket değil biraz dikkatle düzelir benceAh aaahh en sevdiğim şey karbonhidrat
Valla diyet çok zor iş elimden geleni yapıyorum ama inşallah
Inşallah canım ya. rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin ben iğne yemeğe raziyim. Detayli ultrasonda bağırsakta parlaklık cıktı beni şuan en çok korkutan o. Okuduğum kişilerin yüzde 90 i sağlıklı doğum yapmış. Bağırsak parlaklığı tek başına önemli değil demiş kimine doktoru. Benimki amniyosentez önerdi ama istemedim. Rabbimden gelene razıyız. Ben kendimi rabbime teslim ettim. O dilemedikten sonra hicbir şey olmaz. Ve içimdeki ses bebeğim sağlıklı diyor. Salı günü perinatolojiye gideceğim bakalım ne diyecek. Çok yorucu zor bir sürecmis hamilelik. Ikincisine cesaret edemem herhalde ben bu kadar şeyden sonra.Valla canım rabbim yardımcın olsun nediyim.
Gerçekten zor bi durum.
Sabır canım az kaldı inşallah ,bebeklerimizi sağlıklı görünce hepsini unutcaz inşallah
Benimde açlık 70 lerdeydi her ay ölçümümde. Sanırım o ipucu vermiyorInsallah banada boyle bakar, her ay glukozy olcturuyorum zaten aclik olarak belki dedigin gibi ortalamasini alir
Benimde açlık 70 lerdeydi her ay ölçümümde. Sanırım o ipucu vermiyor
lilibeth in doktoru da böyle istemiş.
Benim de önceki gebelikte 75gr istemişti aynı doktorOğlum biraz iri bir bebekti ondan öyle istedi diye düşündüm.
Bir diğer düşüncem de hastanede çok vakit gerçirmemizi istemiyor olabilirler.
Açıkçası benimde kafam karıştı kendimi 75liğe hazırlamıştım.
Neden içmek istemiyorsun?Günaydın Kızlar. Tarsus’ta gidecek olduğum doktorum beni aradı şeker yüklemesini yaptırmadım henüz dedim. Yaptır sonucunu bekliyorum dedi bu zamana kadar vermiş olduğum kan tahlillerini istedi. Mecbur mu yaptırmam dedim. Hayır değil ama yaptırmanı öneriyorum dedi yine kaçamadımhiç içmek istemiyorum o şeyi ya ailede şeker yok bende de bu zamana kadar hiç çıkmadı Ama kilo aldım belki ondan cıkar öı ki bilmiyom
Ahan da bunu içtimGünaydın kızlar, hastaneye geldim bugün. Kan idrar tahlilleri yapıldı, genel, tiroit demir şu bu bişeylere bakılacak. Şeker yüklemesi için 50 g glukoz içtim. Tadı fena değildi. Elmalı soda gibiydi. 1 saat sonra ikinci kez kan vericem bakalım, bekliyorum 1 saatimin dolmasını
miş olsUn cnm. Çıktı mı sonucun? Son 10 sf yı henüz okumadım yazdıysanGeçmiş olsun canım, ben de bundan içtim.
Eki Görüntüle 2766467
Çıktı çıktı. Bir sıkıntı yok çok şükür, normal değerlerde çıktı.Sana da geç
miş olsUn cnm. Çıktı mı sonucun? Son 10 sf yı henüz okumadım yazdıysan
Midem çok hassas kusmaktanda fenalık gelmişti ilk üç ay. Şimdi o yüzden sanırım kusma fobim oluştuNeden içmek istemiyorsun?
Asidi kaçmış gazoz gibi tadı, benim bulandırmadı midemi. Aç karna zorluyor biraz tabi ama kusturmaz da ya bilemedim.Midem çok hassas kusmaktanda fenalık gelmişti ilk üç ay. Şimdi o yüzden sanırım kusma fobim oluştu
Aromalı gazlı olanları da varmış benim geçen sene içtiğim bildiğin baklava şerbeti idi gazsızdı. çeşidine göre bak hangisi daha hafif gelecekse onu alMidem çok hassas kusmaktanda fenalık gelmişti ilk üç ay. Şimdi o yüzden sanırım kusma fobim oluştu
Benimki öyleydi elmalı soda tadındaydı.Bana da tok gel dediler bu arada 50 g. Glikoz aldım.Aromalı gazlı olanları da varmış benim geçen sene içtiğim bildiğin baklava şerbeti idi gazsızdı. çeşidine göre bak hangisi daha hafif gelecekse onu al
Benimki öyleydi elmalı soda tadındaydı.Bana da tok gel dediler bu arada 50 g. Glikoz aldım.
Bende öğlene çektim randevuyu. Normal kahvaltı yapıp gideceğimTokluktan kac saat sonra icmistin, bende yarin gidicem de randevum oglen belki benimkini de olcebilirler o zaman