- 13 Nisan 2020
- 2.294
- 4.227
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.661
Orda zaten güvendiğim bi doktorum vardı babamın da arkadaşı kendisi. Onu aradım hemen ne zaman geleyim böyle böyle düşünüyorum dedim kan değerlerini usg görüntülerini önden göndermemi istedi. Son 1 ay kala gelirsen iyi olur dedi. Nst filan için bi de uçak seyehati zaten doktor raporuyla 35. Haftaya kadarmış. Ben de 34-35civarı giderim diye düşünüyorum canım kısmet olursa annemlerin evi iki katlı doğum olduktan sonra eşimle aşağı katta kalmayı düşünüyoruz onlar işe gidiyor çünkü biraz zor olabilir. Gündüz birlikte vakit geçiririz akşam da aşağıya uyumaya ineriz diye düşündük. Bakalım hayırlısı bi süre mersinde olcamKesin karar verdin mi canım ne zaman gideceksin?
Çok iyi düşünmüşsün canım. Tanıdık doktorun olması da iyi olmuş sevindim senin adınaOrda zaten güvendiğim bi doktorum vardı babamın da arkadaşı kendisi. Onu aradım hemen ne zaman geleyim böyle böyle düşünüyorum dedim kan değerlerini usg görüntülerini önden göndermemi istedi. Son 1 ay kala gelirsen iyi olur dedi. Nst filan için bi de uçak seyehati zaten doktor raporuyla 35. Haftaya kadarmış. Ben de 34-35civarı giderim diye düşünüyorum canım kısmet olursa annemlerin evi iki katlı doğum olduktan sonra eşimle aşağı katta kalmayı düşünüyoruz onlar işe gidiyor çünkü biraz zor olabilir. Gündüz birlikte vakit geçiririz akşam da aşağıya uyumaya ineriz diye düşündük. Bakalım hayırlısı bi süre mersinde olcam
Aynen ben de öyle düşündüm o yüzden günlük ne yiyorsam onları yanıma aldım. Sadece yumurta yemedim o gün.
Diğer türlü farklı şeyler yiyip içseydim içimde şüphe kalırdı.
Her gün meyve suyu içiyor olsaydım o gün de içerdim
Bu 50lik teste yükleme bile demiyorlar. Birde glikolize hemoglobin 3 aylık şeker ortalamasını veriyor. Verileri birleştirip yorumlayacaklar sanıyorum.
Evet canımm TarsusÇok iyi düşünmüşsün canım. Tanıdık doktorun olması da iyi olmuş sevindim senin adınatarsustaydın değil mi sen?
Yok onlari ayri ver dedi.Kahvaltı yaptıktan sonra nasıl olacak anlamadım.çok cahilim bu konuda.
Anladım canım içine sinecek şekilde olsun zaten kaç defa doğuruyoruzEvet canımm Tarsusaynen güvenilir olmasa zaten gitmezdim o kadar ha orda ha burda derdim. Doktor da gidiyormuş buradaki zaten burası da tam teşekküllü bi hastahane değil en ufak şeyde vana sevk ediyorlarmış filan o da kafamı karıştırdı biraz gıcıklandım doğrusu
Sınır değeri 3 olduğu için normal bence 25likArkadaşlar, size bir şey soracaktım. Troidim 2.94 çıktı. Siz ilaç olarak ne kullanıyorsunyz. Ben ötroks 25 ml kullanıyorum. Yeterli olur mu acaba?
2,5 altında olmasını istiyorlar. 25 lik az gelmiş olabilir doktorunuz muhtemelen doz artırımı yapacaktır.Arkadaşlar, size bir şey soracaktım. Troidim 2.94 çıktı. Siz ilaç olarak ne kullanıyorsunyz. Ben ötroks 25 ml kullanıyorum. Yeterli olur mu acaba?
Çok geçmiş olsun tekrardan da. Ünisilin kullanmadan kaçlardaydi şekeriniz? Yani ünsiline rağmen yükseliyor yine. Doktorum endokrine gerek yok yürüyüş diyet dedi bana. Şeker yüklemeniz kaçtı bu arada?Benim bu akşam tokluk 1.saat 117 cıktı. Insulin kullanıyorum ben her öğün öncesi 6 ünite. Ispanak yoğurt karnabahar yedim. Dün akşam köfte salata yaptım. 150 çıkmıştı. Bir gün dengeleyebiliyorsam bir gün kaçıyor niyeyse. Yarın soylicem doktora da. Bazen aynı yemeklerle yediğim öğünlerde bile bir gün 120 falansa diğer gün 140 150 oluyor. Kafayı yedirecek bu şeker bana. Düşün ben birde gebeliğin başından beri cekiyorum bu durumu.
Teşekkür ederim.Sınır değeri 3 olduğu için normal bence 25lik
Teşekkür ederim.2,5 altında olmasını istiyorlar. 25 lik az gelmiş olabilir doktorunuz muhtemelen doz artırımı yapacaktır.
Neye göre 50 lik 75 lik acaba. Mesela 75 lik ti benim ve referans aralıkta yazmıyor.Benim doktorum da 50gr yükleyecek kahvaltı yapıp gel dedi.
Saçma olabilir ama acaba tokluk olduğu için mi 50 lik için dedi. Mesela ben 75 lik içtim açlık verdim önce tabi.Cahilligime verin ama gerildim ben boyle olmasina. Ozellikle tok ve 50 lik istiyorum dedi.
Dedim sorun degil ben onu ac da icerim bulanmam gecen sene 75
Ligi fondip yapmistim bi sey olmamisti dedim.
Yok kahvlatini yap oyle git dedi tekrar.
Ah aaahh en sevdiğim şey karbonhidratTokluk kan şekerini biraz daha düşürmek için karbonhidrati biraz daha aza indir canım.
Valla canım rabbim yardımcın olsun nediyim.Benim bu akşam tokluk 1.saat 117 cıktı. Insulin kullanıyorum ben her öğün öncesi 6 ünite. Ispanak yoğurt karnabahar yedim. Dün akşam köfte salata yaptım. 150 çıkmıştı. Bir gün dengeleyebiliyorsam bir gün kaçıyor niyeyse. Yarın soylicem doktora da. Bazen aynı yemeklerle yediğim öğünlerde bile bir gün 120 falansa diğer gün 140 150 oluyor. Kafayı yedirecek bu şeker bana. Düşün ben birde gebeliğin başından beri cekiyorum bu durumu.
HAyır geçen sene ekim annelerinde açken 50 lik yaptıranlar da vardı. Gerçekten anlayamadım ben de.Saçma olabilir ama acaba tokluk olduğu için mi 50 lik için dedi. Mesela ben 75 lik içtim açlık verdim önce tabi.
Değişik her dr başka yapıyo demek. İnşllhHAyır geçen sene ekim annelerinde açken 50 lik yaptıranlar da vardı. Gerçekten anlayamadım ben de.