• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Insallah cok tesekkur ederim hepinize. Aranizda daha once kurtaj olan var mi zor bi islem mi dr 10 dk uyutacagiz bitecek dedi. Sonrssinda normal hayatna devam edebilirsin dedi oyle mi gercekten
Çok geçmiş olsun.. sizin için hayırlısı böyleymiş inşallah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. 8 ay önce aynı durumu yaşayarak kürtaj olmuştum. Hiç ağrım olmadı desem yeridir. Sadece regl olmuş gibi bir kaç gün kanama oluyor özellikle kürtajdan hemen sonra, yanınıza ped alın. Bol su tüketin çıktıktan sonra. Ve kendinizi üzmeyin..

Haklısınız. Bulunduğum yerde 2 perinatolog var kürtajdan sonra onun takibindeydim taki hamile kaldım bana iğne vs önermeyince değiştirmek zorunda kaldım. Bana buda boş olabilir bekleyelim 11 haftadan sonra belki veririm kan sulandırıcı ve hsg önerdi hamile olduğum için çekemeyeceğimi söyledi. Bütün bunları hamile olmadığım 3 ay içinde düşünemedi diye değiştirdim. Yoksa bir perinatoloğa da takip olmak isterdim
11. Hafta konusunu su sebeple demiş olabilir anne ile bebek arasındaki kan akışı 10. Haftadan itibaren başlıyor ya o zamana kadar kan sulandırıcıyı uygun görmeyen doktorlar oluyor. Bu konuda baya yayın taradım tam bir standart yok malesef sadexe bizde değil yurt dışında da durum benzer.

11. Hafta konusunu su sebeple demiş olabilir anne ile bebek arasındaki kan akışı 10. Haftadan itibaren başlıyor ya o zamana kadar kan sulandırıcıyı uygun görmeyen doktorlar oluyor. Bu konuda baya yayın taradım tam bir standart yok malesef sadexe bizde değil yurt dışında da durum benzer.
Evet bende okumuştum ama işte bende hiç o haftaları görmeden 2 kayıp yaşayınca ne bileyim durup öyle beklemek tedirgin etti. 1 tane olduğu için burda dr perinatolog sanırım gidemeyeceğim ona

Bende yarin doktora gidicem yarin 5+1 olacak ama beni yolk kesesine bakmak icin cagirdigini saniyorum. 4+3 de keseyi gormustuk. Bugun benimde aklim karisti dr banu ciftcinin bir uygulamasi var ona bilgilerimi yazdigimda bebegin kalp atisi basladi iste doktorunuzla gorustugunuzde duyabilirsiniz filan diyor. Acaba duyabilir miyiz gercekten diye dusundum bende belki vajinal? Bir de benim bugun asiri derecede bas agrim ve bulantim var migrenim vardir normalde o da tutmus olabilir ilacta almiyorum bakalim nasil atlatacagiz 😞
Senemisback Senemisback valla benim geçen hafta gittiğimde 4+4 idi o zaman yolksacı gördük kese 12mm di bebeğin eşi ordaydı bebek yoktu😁 yani onları çoktan gördük bebeği göremedik şimdi beş hafta 2 günlük yarın inş kalbini duyarız herhalde

Senemisback Senemisback valla benim geçen hafta gittiğimde 4+4 idi o zaman yolksacı gördük kese 12mm di bebeğin eşi ordaydı bebek yoktu😁 yani onları çoktan gördük bebeği göremedik şimdi beş hafta 2 günlük yarın inş kalbini duyarız herhalde
Ayyyy 5+2 de kalp atışı duyarsan çok mutlu olurum canımmmm insallahhhhh 🤲🏻 😍😍

Bende sat i 8 gün geç yum oldu diye 9 Ağustos olarak alıyorum o zaman 5+3 gibi çıkıyor persembe randuvu var bakalım
Sat ı 9 Ağustos Olarak alınca 5+1 olmuyor mu benim de aynı sıkıntım var. Sat 6 Ağustos pik i 24 ağustosta gördüm. Yeni bat 11 Ağustos oluyor 4+6 oluyorum o zaman 😄

Ay masallah benim kese 4+3 de 5.78 mm di 😄 siz duyarsiniz bence o zaman hani bi hesap varya onu yapinca uyumlu cikiyor benim ama 30+5=35/7=5 haftalik diye acaba sizin haftayi yanlis hesapliyor olabilirler mi cunku 12 mm 4 haftaya gore cok buyuk 😄

Benim yolk görünmüştü çok şükür ama embriyoyu görmedik beni de cuma günü çağırdı kalp atışı için gidip bakıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız ilk gebeliğim ben de çok endişeliyim

Benimde ilk gebelik, bakalim ne diyecek yarin insallah guzel haberler alip rahatlariz 🙏

Ay masallah benim kese 4+3 de 5.78 mm di 😄 siz duyarsiniz bence o zaman hani bi hesap varya onu yapinca uyumlu cikiyor benim ama 30+5=35/7=5 haftalik diye acaba sizin haftayi yanlis hesapliyor olabilirler mi cunku 12 mm 4 haftaya gore cok buyuk 😄
Haha bana da öyle geliyo ama bebek yok yani anlamadım doktor göremedi😁

Back
X