• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben kötü haber aldım kızlar kese 4 bucuk haftada görünüyo. buyuk ihtimal gelişim durdu o haftada. 2 hafta sonra duruma göre kurtaj olucam. çok kötüyüm ama belirti olmayınca bişeyler hissettim zaten
Canım benim kötü düşünme bakalım insallah sağlıkla gelişir büyür 🤲🏻 eğer değilse de üzülme dicem ama üzülmemek elde değil rabbim sağlıklı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Kızlar yarın doktora gidicem. 5 haftalık hamileymişim geçen hafta öyle çıktı sonuç. Ama aslında ay hesabıyla daha ileri olması gerekiyo. Galiba geç döllenmş. Yarına kalbini duyarız dedi doktor. Millet yedinci haftada duyuyor ise benim doktor neden 5 haftalık iken kalp için çağırıyor
Ben yarın gidicem canım 7+1 de kısmet olursa doktor belki kese görmek için filan çağırıyordur

İnş duyarsınız sağlıkla ilerler herşey. Ya qkşamdandır sağ kasığım bıçak sağlanır gibi ağrı girip çıkıyor kramp gbi diyim yumurtlama daki sancı gbi korktum baya bilemedim ki neden normal mi acaba
Normal canım benimde arada oluyor sanki adet olacakmışım gibi hatta ben adetim 11 gün geçtikten sonra test yaptım hamile olacağıma ihtimal vermediğim için o günler baya ağrım olmuştu hergün adet olacağım diyordum😂 oğlumda da ağrılarım olmuştu normal yani ilk aylar

Kızlar yarın doktora gidicem. 5 haftalık hamileymişim geçen hafta öyle çıktı sonuç. Ama aslında ay hesabıyla daha ileri olması gerekiyo. Galiba geç döllenmş. Yarına kalbini duyarız dedi doktor. Millet yedinci haftada duyuyor ise benim doktor neden 5 haftalık iken kalp için çağırıyor
Canım vajinal muayenede duyulabilir

Bende yarin doktora gidicem yarin 5+1 olacak ama beni yolk kesesine bakmak icin cagirdigini saniyorum. 4+3 de keseyi gormustuk. Bugun benimde aklim karisti dr banu ciftcinin bir uygulamasi var ona bilgilerimi yazdigimda bebegin kalp atisi basladi iste doktorunuzla gorustugunuzde duyabilirsiniz filan diyor. Acaba duyabilir miyiz gercekten diye dusundum bende belki vajinal? Bir de benim bugun asiri derecede bas agrim ve bulantim var migrenim vardir normalde o da tutmus olabilir ilacta almiyorum bakalim nasil atlatacagiz 😞

Bende yarin doktora gidicem yarin 5+1 olacak ama beni yolk kesesine bakmak icin cagirdigini saniyorum. 4+3 de keseyi gormustuk. Bugun benimde aklim karisti dr banu ciftcinin bir uygulamasi var ona bilgilerimi yazdigimda bebegin kalp atisi basladi iste doktorunuzla gorustugunuzde duyabilirsiniz filan diyor. Acaba duyabilir miyiz gercekten diye dusundum bende belki vajinal? Bir de benim bugun asiri derecede bas agrim ve bulantim var migrenim vardir normalde o da tutmus olabilir ilacta almiyorum bakalim nasil atlatacagiz 😞
Banu çiftçinin uygulaması bana yaramadı canım doğruyu göstermedi

Kontrole gitmeyen bi sen bi ben vardık sen de gittiğine göre tek ben kaldım 🙈
Seninle sat aynı, ben daha imza da oluşturmadım senden takip ediyorum 😅

Ben de normalde bu hafta randevu alacaktım ama randevular dolmuş, haftaya kaldı diyordum ki baktım onlar da dolmuş 🤦🏻‍♀️ 29 Eylül’e aldım 9+2 de ilk kontrole gitmiş olacağım ya çok mu geç kalmış olurum 🙄

Bende henuz hic gitmedim.Allahin izniyle bu cuma ilk kez dr a gidicem insallah hepimiz icn hersey cok kolay cok keyifli ilerler saglicakla bulusuruz kuzulrimizla

Benim 37. Haftada kaybım var sırf bununla yüksek riskli gebelik sınıfına giriyorum. Yoksa kendi doktorumun da ilgi alanı infertilite tekrarlayan gebelik kayıpları riskli gebelik. Ama perinatoloji olunca takipler çpk daha detaylı oluyor.
Haklısınız. Bulunduğum yerde 2 perinatolog var kürtajdan sonra onun takibindeydim taki hamile kaldım bana iğne vs önermeyince değiştirmek zorunda kaldım. Bana buda boş olabilir bekleyelim 11 haftadan sonra belki veririm kan sulandırıcı ve hsg önerdi hamile olduğum için çekemeyeceğimi söyledi. Bütün bunları hamile olmadığım 3 ay içinde düşünemedi diye değiştirdim. Yoksa bir perinatoloğa da takip olmak isterdim

Normal canım benimde arada oluyor sanki adet olacakmışım gibi hatta ben adetim 11 gün geçtikten sonra test yaptım hamile olacağıma ihtimal vermediğim için o günler baya ağrım olmuştu hergün adet olacağım diyordum😂 oğlumda da ağrılarım olmuştu normal yani ilk aylar
Çok korktum ya randevu aldım gidcm dr a şmdi. Umarım herşey yolundadır.

Sen yine iyisin ablamın 15 gün gecikmiş ilk gebeliğinde ve ağrı kesici içiyormuş sürekli adet olacam sanıyordum diyor hatırladıkça kızıyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Banu çiftçinin uygulaması bana yaramadı canım doğruyu göstermedi

Bakalim yarin ne diyecek doktor, muhtemelen yolk a bakip 10 gun sonra gel diyecek en temizi 10 gun sonra gitmek ama cagirdi diye gidiyorum iste. Bir sey filan olur simdi zaten cok endiseliyim insallah saglikla kavusuruz hepimiz 🙏

Bakalim yarin ne diyecek doktor, muhtemelen yolk a bakip 10 gun sonra gel diyecek en temizi 10 gun sonra gitmek ama cagirdi diye gidiyorum iste. Bir sey filan olur simdi zaten cok endiseliyim insallah saglikla kavusuruz hepimiz 🙏
Benim yolk görünmüştü çok şükür ama embriyoyu görmedik beni de cuma günü çağırdı kalp atışı için gidip bakıcaz inşallah güzel sonuçlar alırız ilk gebeliğim ben de çok endişeliyim

gec döllenmeyi de olasılık gördü doktorum. onu bekliycez. ama benim umudum yok cunku ovu sandığım gunler dışı korunmasız birliktelik olmadı. ben de cok uzgunum 😔
Canım bak böyle düşünme ben canlı örnek Rabbim ol deyince oluyor sat temmuz 17 ama bebek şuan 7 haftalık ama sat tutmuyor bizde korunuyorduk korunmadan birliktelik 5 Ağustos ona göre de bebeğin haftası tutmuyor ve sana soylenilenler aynen banada denildi umutsuzca 1 hafta gerdimki kanamam ve kramp ağrılarım vardı ona rağmen geçtiğimiz cuma gittim fıtı fıtı ❤️ satışlarımız bebisimiz çıktı modelini bozma sakın🥰

oblomov21 oblomov21 canım haftalik hesap nasıl biliyormusun ? Benim sat 1 Ağustos ama geç yumurtlama oldu 25inde. Bat ileri attı o yüzden 8 eyluke. Yani şuan kaç haftaligim😀

Back
X