- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.261
Aahhh ahh prensesler gibiydik şimdi kül kedisiBana eşekten düşeni getirin demiş Nasreddin hoca
Resmen günümü özetledin
İlk hamilelik prenses havalarında geçmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahhh ahh prensesler gibiydik şimdi kül kedisiBana eşekten düşeni getirin demiş Nasreddin hoca
Resmen günümü özetledin
İlk hamilelik prenses havalarında geçmişti
En geç Cuma götürecekti eşim ama yarın konuşcam Çarşamba ya da Perşembe götürsün.Kaç gün daha kalacak?
Ay ne biçim hareketler yaa kaç yaşında kadınsın amacın neee Allah sabır versin kuzumEn geç Cuma götürecekti eşim ama yarın konuşcam Çarşamba ya da Perşembe götürsün.
Daha fazla çekemicem onun sinsiliklerini.
Bu akşam fark ettiğim şeyi anlatsam yok artık dersinAy ne biçim hareketler yaa kaç yaşında kadınsın amacın neee Allah sabır versin kuzum
Zaten sen misafirlerim gelecek yazdın, sonra ben o kahve fotosunu gördüm anladım ve kıskandım siziAynen söylemiyom kimseye buralarda olduğumu valla Nası geçiyo bilmiyorum bile. Bugün atılan kahvefotosu benim evdendi
Sağol canım Sorma yaHayırlı olsun canım ne bekletti beee anasını
Çok teşekkür ederim galıba bana benziyorÇok tatlı bir kız olacak annesi, yüz hatları çok güzel görünüyor
20. Haftadaydı sanırım 18. Hafta gibi çağırmaya başlamışlardıIlkini kaçıncı haftada oldunuz
Rahim ağzı darlığı var demissiniz normal yoldan mı hamile kaldınızBüyük ihtimal normal istiyordum yapamayacağım sanırım dün perinatolojı verdiği rapora değerler yazmış doktorumuza resim attık o dedi rahım ağzı darlığı var onu bıle demediler Devleti de deneyimlemiş oldum Zeynep kamili bı daha gitmeyi düşünmüyorum oraya
Hadi çok şükür insallah olmaz hiç canım ben de 18 inde gidicem tekrardanHayirli sabahlar kızlar
İkinci doz tetanoz aşısının oldum
Birinci kadar ağrı sızı yapmadı şükürler olsun...
Allah yardımcın olsun kuzum gönder gitsin ya hem bebisi hem seni uzuyo yazık karnındakine iyi niyetli oldukça tepene çıkıyorlar ztn en iyisi sadce işin düştüğünde kızını bırak snra al eve dön Cok yanyana olunca işin suyu çıkıyorBu ne ki canım evliliğimizin ilk üç yılı her yaz en az bir ay onlarda kalıyorduk, öyle devam etseydi sinir hastası olurdum ya da boşanırdım.
Şimdi de sırf kızım mutlu diye idare ediyordum ama bu akşam yine bir sinsiliğini yakaladım iyice gıcık oldum.
Şu saat oldu bak hırsımdan uyuyamadım
Ben göğüs kenarından incecik çatlamışım bileCanım benim arkadaşım doğum yaptı kız ne krem sürdü ne jel ne de yağ sıfır çatlak ... olacak olan varsa her türlü oluyor. Ama deriye elastiklik lazım o yüzden ben de yağ sürüyorum. Çatlarım çatlamam şansa
Eşin tek oğlan mı?En geç Cuma götürecekti eşim ama yarın konuşcam Çarşamba ya da Perşembe götürsün.
Daha fazla çekemicem onun sinsiliklerini.
Ben de seviyorum en azından geç yaşlanıcazÇok iyi o zaman
Biz üniversiteye başladığımızda liseye başladık zannedenler oluyordu
Ben seviyorum yaşımdan küçük görünmeyi
Allah yardımcın olsun kuzum gönder gitsin ya hem bebisi hem seni uzuyo yazık karnındakine iyi niyetli oldukça tepene çıkıyorlar ztn en iyisi sadce işin düştüğünde kızını bırak snra al eve dön Cok yanyana olunca işin suyu çıkıyor
Tek oğlan değil ama en büyükleri. Babası da olmayınca bizimkine tapıyor herkes resmen.Eşin tek oğlan mı?
Tesbih çek, kuran oku bi ayağın çukurda bırak sinsiliği deseydin
Günaydın ben normal taytlardan aldım ama yine göbek çok minik büyük alamadım popomdan düşmesin diye. Pijamada üst bedenin kaçsa ona göre hareket etmelisin bencegünaydın kızlaaar, bu aralar hamilelik için penti'den alışveriş yapan oldu mu?
pijama takımı için oradan almak istiyorum ama M mi L mi emin olamıyorum.