- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- Konu Sahibi KirazHanim
- #32.681
Seninki aldı başını gidiyor maşallah gelişim öndeBenim ki biraz kilolu olcak galiba 20. Haftada 425 gramdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki aldı başını gidiyor maşallah gelişim öndeBenim ki biraz kilolu olcak galiba 20. Haftada 425 gramdi
Yaa evet aynısı resmen çok güzelmiş teşekkürler fiyatı da güzelmiş indirim takip edelim bakalımAnneler kulubüne özel dev hizmet.
Bence yakın bayağı . Az daha zorlasam aynısı çıkar belki.SepetçiBaba 3 Katlı AhÅap Meyvelik Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SepetçiBaba 3 Katlı AhÅap Meyvelik Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Seninki aldı başını gidiyor maşallah gelişim önde
Bende farkındayım ama ömrümde kaç kere hamile kalıcam ki keşke yesem diyip yine ihmal ediyorumCanım ben de herşeyi çok düzenli yapmıyorum yediğim içtiğin senin için senin depoların boşalmasınndiye. Çocuk anne rahmine düştüğü anda boyu kilosu genetik özellikleri herşeyi belli zaten. Ben doktoruma yumurta yiyemiyorum demiştim yemek zorunda değilsin dedi mesela. Çok fazla pimpirikli olmaya gerek yok ama dikkat etmekte fayda var
Olabilir genetik de olabilir bi de doktorum genelde 20.21. Haftalarda ölçülen boyun 2 katı kadar doğuyor demiştiBelki benimde kullandigim vitaminlerle alakalidir gunde 2 tane iciyorum ya
Hamile kalmadan öncede pek yemiyordum bunları o yüzden eksik olabilir.Ben hamilelik dönemi boyunca bir kez bile balık yemedim omega 3 takviyesi alıyorum ama her gün yumurta, peynir, yoğurt tüketmeye çalışıyorum bi düzeni yok açıkçası canım istemediğinde de yemiyorum. Bebeğe bi zararı olur mu bilmiyorum ama senin vücudunda yetersizse eğer o zaman belki etkileyebilir. Çünkü çok ihtiyaç duyuluyor kalsiyuma, doktoruna danışsan belki sana bi takviye verir.
Peki sol kulağında kalp atışı gibi ses oluyordu delircek gibi oluyorum sesden tansiyon için gittinmi doktoraTansiyon benımde sürekli zırt pırt oynuyor geçen gün akşamında çok kötüleştim WC ihtiyacı bitmedi ben balayı ayına giremedım (hamılelıkte 2. Trimester güya balayı)
Bu bilmediğimiz bir bilgiydi bende not ediyim o haftayı bakalım 2 katı olacak mı gerçektenOlabilir genetik de olabilir bi de doktorum genelde 20.21. Haftalarda ölçülen boyun 2 katı kadar doğuyor demişti
Bnm normali 10a 6 olurdu 15+9 u gordum 3 tane limon diliyorum anca düşüyor kulagimda sürekli kalp atışı sesi neden oluyor pzrtesi rndevm vr bakalim kalp atisida 120 te çıktı bugün tansiyon la14/9 u gördüm sık sıkta 13/9 larda. Normalde hamilelik öncesi ilaç kullanıyordum kardiyalog bıraktırdı .
Nabız 90larda genelde. Benim normalim 12/8 gibi zaten. Birde genelde küçüğü yükseliyor. Hamilelikten değil ama önceden de vardı.Bnm normali 10a 6 olurdu 15+9 u gordum 3 tane limon diliyorum anca düşüyor kulagimda sürekli kalp atışı sesi neden oluyor pzrtesi rndevm vr bakalim kalp atisida 120 te çıktı bugün tansiyon la
18.haftayı hatırlamıyorum ama en son 21+6 da gittiğimde 474 grdı, 26 cmdi. Ama bu ölçüler tam değil yaklaşık ölçüler, o yüzden çok takılmamak lazım.Kızlar 18 haftalık bebeğin boyu kilosu ne kadar olmalı? Hatırlayanlar varsa yazsın lütfen
Olabilir genetik de olabilir bi de doktorum genelde 20.21. Haftalarda ölçülen boyun 2 katı kadar doğuyor demişti
50 cm oluyor yine. ideal olur bence benim de 25 cm diAa bunu hic duymamistim 24.5 cm di o zaman biraz kisa olur ama
14 üstü yüksek tansiyon olarak geçiyor gebelikte. Pazartesiyi beklemeden mutlaka doktorunuza haber veriniz.Bnm normali 10a 6 olurdu 15+9 u gordum 3 tane limon diliyorum anca düşüyor kulagimda sürekli kalp atışı sesi neden oluyor pzrtesi rndevm vr bakalim kalp atisida 120 te çıktı bugün tansiyon la
Maşallah büyümüş18.haftayı hatırlamıyorum ama en son 21+6 da gittiğimde 474 grdı, 26 cmdi. Ama bu ölçüler tam değil yaklaşık ölçüler, o yüzden çok takılmamak lazım.
Bence 52-54cm olur senin bebek.Aa bunu hic duymamistim 24.5 cm di o zaman biraz kisa olur ama
Normali 10 lardaysa 15 çok yüksek değil mi ? tansiyon yükselince kulak çınlaması ve kalp atış sesi tarzı dediğiniz şey olur. Bence mutlaka doktora söylemelisiniz pazartesiyi beklemeden.Bnm normali 10a 6 olurdu 15+9 u gordum 3 tane limon diliyorum anca düşüyor kulagimda sürekli kalp atışı sesi neden oluyor pzrtesi rndevm vr bakalim kalp atisida 120 te çıktı bugün tansiyon la
Normalde 1 yaşından sonra odasını ayırmak gerekiyor diyorlar canım, ama bebişi güven oluşturmuş olması lazım oda 2 yaş, eğer güven oluştuysa 1 yaşından sonra bence odası ayrılabilir. Kızım yanımda beşikte uyudu hep sonra biraz biraz beşiği yatağın dibinden uzaklaştırdım. Şimdi 18 aylık odasını ayırdım, güzel çok uyanmaz oldu ama emmeye de alakalı Bi durum tabi kuzum. Emen çocuk çok kalkıyor vs.Kızlar kaç aya kadar yanınızda yatıracaksınız bebeleri yani ayni odada
Bnmkiler gece mama yiyor cnm iki serkez ona uyanıyorlar birinin bitmeyen gaz sancısı var o yüzden çok uyanıyor oyuzden nasıl olacak hiç fikrim yokNormalde 1 yaşından sonra odasını ayırmak gerekiyor diyorlar canım, ama bebişi güven oluşturmuş olması lazım oda 2 yaş, eğer güven oluştuysa 1 yaşından sonra bence odası ayrılabilir. Kızım yanımda beşikte uyudu hep sonra biraz biraz beşiği yatağın dibinden uzaklaştırdım. Şimdi 18 aylık odasını ayırdım, güzel çok uyanmaz oldu ama emmeye de alakalı Bi durum tabi kuzum. Emen çocuk çok kalkıyor vs.