2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hadi ya. Caninı sıkma kuzum eşinde heyecandan yapmıştır. Inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin

Ben eşimi iyice tembihledim henüz kimseyw bişey söylemedi ben nazardan korkuyorum isteyen var istemeyen var canım ama eşinde heyecandan söylemiştir babalık sevincinden

E madem öyle başta söyleseymiş beklemezdin ya da başka doktora giderdin canım ya
Ya varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felan

Ya varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felan
Emzirmeyi mi bırak dedi ilk kontrolün müydü canım bu senin hakikatten ya söyleseydi bari orda dur dur o da gıcık neyse olsun sağlık olsun bi daha ne zaman gel dedi

Ben eşimi iyice tembihledim henüz kimseyw bişey söylemedi ben nazardan korkuyorum isteyen var istemeyen var canım ama eşinde heyecandan söylemiştir babalık sevincinden

Ayy ben herkese soyledim yakin cevremdeki aileme bi kac arkadasima dayanamadim esim soyleme bence uc ay bekleyelim dedigi halde ben hic icimde tutamam insallah saglikla ilerler hepimizin

Canım o kadar kısa sürede nasıl öğrendin konuyu okurken denk geldim merak ettim yani yumurtlamadan 5 gün sonra mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…