• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayyy ne bilim ya pimpirik panik heyecan hastalıktan dolayı korku endişe mutluluk İstiklal marşı kapanış adeta böyleyim gün boyu 😂😂😂

Ben iki hafta 5 gunlukken ogrendim cook erken o gunden beri cok paniktim kimyasal mi su mu bu mu diye ama yavas yavas sakinlesiyorum 😊 cok sukur iyiyim hic bulantim olmadi aksine istahim acildi, hala enerjik hissediyorum kendimi yerimde duramiyorum, hic bir yerim agrimiyor gecen haftalarda adet olucakmisim gibi agrim vardi onlarda bitti😊 bazen unutuyorum artik hamile oldugumu 😄

Ben iki hafta 5 gunlukken ogrendim cook erken o gunden beri cok paniktim kimyasal mi su mu bu mu diye ama yavas yavas sakinlesiyorum 😊 cok sukur iyiyim hic bulantim olmadi aksine istahim acildi, hala enerjik hissediyorum kendimi yerimde duramiyorum, hic bir yerim agrimiyor gecen haftalarda adet olucakmisim gibi agrim vardi onlarda bitti😊 bazen unutuyorum artik hamile oldugumu 😄
Ya bende de iştah maşallah açıldıkça açıldı yemek yerken acayip mutlu oluyorum 🤣🤣 aynen bende de ağrı sancı yok canım bulantı bile Bugün biraz oldu geçti hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım insallah 😍😍🤣

Kizlar selam..gundem disinda birsey sormak istiyorum.Maalesef o kadar da su icmeme ragmen kabız olmusum😔 cok afedersiniz ama istemeden de olsa ikinmak durumunda kaldim..acaba ikinmanin rahime,bebeğe Allah korusun bir etkisi olur mu :KK17: arastirinca olumsuz seyler de yaziyor üzüldüm valla

Bende aynı durumdayım her saat mide bulantım var sürekli yerdeyim halsiz gibiyim yemek iştahlı yiyemiyorum 🥺
Sizin de kokulardan dolayı mı mide bulantısı oluyor. Normalde sabah bulantılarına çubuk kraker falan iyi geliyormuş ama ben koku aldığım an bulanıyor doktora sorup ilaç almayı düşünüyorum

Kizlar selam..gundem disinda birsey sormak istiyorum.Maalesef o kadar da su icmeme ragmen kabız olmusum😔 cok afedersiniz ama istemeden de olsa ikinmak durumunda kaldim..acaba ikinmanin rahime,bebeğe Allah korusun bir etkisi olur mu :KK17: arastirinca olumsuz seyler de yaziyor üzüldüm valla
Tup bebekte embriyo transferi sonrasi kadinin kabiz olmasi istenmez.
Sizin bebeginiz zaten tutunmus ki.
Kabiz olmamak icin probiyotik tuketebilir misiniz diye doktorunuza bir danisin. Ben evde pastorize sutten kendi yogurdumu yapiyorum yaparken de probiyotik maya kullaniyorum. zaten sindirim sorunu yasayan birisi degilim ancak esim bu yogurdun cok faydasini gordu.

Tup bebekte embriyo transferi sonrasi kadinin kabiz olmasi istenmez.
Sizin bebeginiz zaten tutunmus ki.
Kabiz olmamak icin probiyotik tuketebilir misiniz diye doktorunuza bir danisin. Ben evde pastorize sutten kendi yogurdumu yapiyorum yaparken de probiyotik maya kullaniyorum. zaten sindirim sorunu yasayan birisi degilim ancak esim bu yogurdun cok faydasini gordu.
Bilgiler icin cok tesekkurler 🙏🏻

Sadece eşime söyledim kalp atışına kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum canım:)
Ben henüz sadece eşime söyledim canım
Ne kadar güzel bende böyle düşünüyordum sadece eşime söyleyeyim diyordum. Ama eşim sağolsun daha keseyi bile görmeden arkadaşlarına annesine babasına söyledi. Öyle olunca bende kendi aileme söyledim. Bugün de kayın validemin başksına söylediğini öğrendim o kadar sinirlendim ki. Benim isteklerime saygı duyulmaması beni üzüyor.

Back