• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar herkese. Dün (5+2) Vajinal muayene oldum. Kese gorundu 9,3mm. Ama fetus gorulmedi. Doktor da cikarken bos gebelik falan olursa uzulme, vucudun bhcg yi tanidi bu iyi bisey bir dahakine daha kolay olur gibi seyler dedi. (Asilama yapilacakken dogal olarak hamile kaldim)
Doktor haftaya 6+3 veya 6+6 da bir daha gel kalp atisina bakmak icin dedi. Ben tabi ki 6+3 cuma gunu gideceğim.
stres yapmamaya calisiyorum ancak pek kolay degil. Gebelik haftasına göre kese boyutu ve fetusun gorulmemesi normal mi?
Doktor kontrolune gidenler veya daha onceki hamileliklerinden tecrubeli olanlar bilgilerini paylasirsa cok sevinirim.

Son düzenleme:
Kızlar onca gelen kırmızı kanlara nazaran bugun miniğimin kalbini dinledik gümbür gümbür kocaman insan gibi atıyor yaaa:KK200: darısı sizlere inşallah progestan kullananlar teninizin kokusunun değiştiğini düşünüyormusunuz sizde
Canım gözün aydınnnnn sana bişe sorcam 6+ da mu gittinnnn bi deee vajinal mi baktı normal ultrason mu ben de gidicem de o yüzden heyecanlıyım bayaaaaa 🤣🤣😍😍

Merhabalar herkese. Dün (5+2) Vajinal muayene oldum. Kese gorundu 9,3mm. Ama fetus gorulmedi. Doktor da cikarken bos gebelik falan olursa uzulme, vucudun bhcg yi tanidi bu iyi bisey bir dahakine daha kolay olur gibi seyler dedi. (Asilama yapilacakken dogal olarak hamile kaldim)
Doktor haftaya 6+3 veya 6+6 da bir daha gel kalp atisina bakmak icin dedi. Ben tabi ki 6+3 cuma gunu gideceğim.
stres yapmamaya calisiyorum ancak pek kolay degil. Gebelik haftasina kese boyutu ve fetusun gorulmemesi normal mi?
Doktor kontrolune gidenler veya daha onceki hamileliklerinden tecrubeli olanlar bilgilerini paylasirsa cok sevinirim.
bende reglim bi hafta gececekken hastaneye gittim.ultrasondan baktı kese çok küçük bebek oluşumu yok dedi.kese boyutunuda söylemedi.kaç haftalık olarak görünüyor falan hiç bişey söylemedi.bende o anki heyecan ve kese küçük demesinin üzüntüsüyle sormayı akıl edemedim.çok ilgisiz bi doktordu.. kendini strese sokma bece için rahat olsun bi dahaki kontrolde görünecektir. :KK200:

stres yapmamaya calisiyorum ancak pek kolay degil. Gebelik haftasına göre kese boyutu ve fetusun gorulmemesi normal mi?
Canım herşey normal bebeğim sıkıntı etme kendine ben de o haftada keseyi görmüştüm geç döllenme vs herşey olabilir

Bence her ikisi de çok normal, vajinal mi baktı? Bir gebeliğin boş denebilmesi için 20-25 mmlik keseye rağmen bebek görünmemesi lazımmış, bir de bebeği görmeye çalıştı mı? Yoksa keseyi gördük tamam kalkabilirsin mi dedi?bazen dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırınca kalp sesine kadar öteki ayrıntılara takılmıyor bence doktorlar

Kızlar bi sorum olcak sizin de tüyleriniz hızlı uzuyor mu Ben şok oluyorum ya resmen inanılmaz hızlı cıkıyo 😨

bi iki yere yazmıştım ama cevap alamadım.bilenler bilgilendirebilir mi?
benim sat 26 Temmuz.
ilk kontrole 3 Eylülde gittim.
doktor kesenin çok küçük olduğunu bebeğin henüz oluşmadığını söyledi.(bu süre içinde bebeğin oluşmuş olması lazım değil miydi?):KK64:
kan degerlerim çok düşük b12 eksikliği var dediğim halde ayrıntılı kan testi istememiş sadece beta istemiş. sonuçları bugün getirme iki hafta sonra tekrar gel diğer sonuçlarına da o zaman bakarız dedi. yapmam gereken yapmamam gerekenlerle ilgili tek kelime etmedi. kese boyutubilgisi ultrasan görüntüsü hiç bişey vermedi.
Beta değerim 20950 çıktı. tekrar test falan yaptırmadım.ikinci kez kontrole başka doktora gitcem ama tabi sıra alamıyorum öyle de bi sorun var :işsiz:
Canım senin regl döngün 30 gün 32 gün falan mı? Yani yumurtlamanı takip ettin mi?

bende reglim bi hafta gececekken hastaneye gittim.ultrasondan baktı kese çok küçük bebek oluşumu yok dedi.kese boyutunuda söylemedi.kaç haftalık olarak görünüyor falan hiç bişey söylemedi.bende o anki heyecan ve kese küçük demesinin üzüntüsüyle sormayı akıl edemedim.çok ilgisiz bi doktordu.. kendini strese sokma bece için rahat olsun bi dahaki kontrolde görünecektir. :KK200:
Umarım görünür 😊

Back