- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.641
Vajinal baktı ve evet biraz hızlı davrandı sanki. Kese var sağlıklı görünüyor çok güzel falan dedi. Bana gore 1 dk bile surmedi ama bilmiyorum. Muhtemelen daha uzun bakmistir. Doktorum cok iyi, rahat biri dedigin gibi dis gebelik ihtimalini eledigi icin oyle davrandi sanirim. Ama cikarken esime bos gebelik ihtimalini anlatirken yanlarina gidince kotu oldum. Biraz fazla takiliyorum olumsuzluklara. 35 yasindayim ve erken menapoz riskim var. O yuzden tedirginligim yuksek. Haftaya cumayi bekleyecegim caresiz. Basa gelen cekilir.Bence her ikisi de çok normal, vajinal mi baktı? Bir gebeliğin boş denebilmesi için 20-25 mmlik keseye rağmen bebek görünmemesi lazımmış, bir de bebeği görmeye çalıştı mı? Yoksa keseyi gördük tamam kalkabilirsin mi dedi?bazen dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırınca kalp sesine kadar öteki ayrıntılara takılmıyor bence doktorlar
Bak için rahatlasın, şöyle ki, benim döngüm biraz farklı ama 5+5 iken kese 11.5 mm idi, doktor ayrıntıya dahi girmedi, 1 hafta sonra kalp atışını duyalım gel de dedi, ben de ultrasonda hiç sormadım bebek nerede, görünüyor mu falan diye, sonra sordum, kaygılanacak bir şey yok, haftaya duyarız dedi, bence senin doktorun umutlandırmaktan korkmuş, iyi bür şey yaptığını sanıyor ama bizim gibi skntılı durumdaki insanların uykularını kaçırıyor her söyledikleri, sen kafana takma, bak benim gibi olan birkaç arkadaş daha var, bu aralar kalp atışına gidecek, takipnet, herkesin güzel sonuçlanacak inşallah, hiç üzme kendini, ağrın kanaman yoksa da korkma benceVajinal baktı ve evet biraz hızlı davrandı sanki. Kese var sağlıklı görünüyor çok güzel falan dedi. Bana gore 1 dk bile surmedi ama bilmiyorum. Muhtemelen daha uzun bakmistir. Doktorum cok iyi, rahat biri dedigin gibi dis gebelik ihtimalini eledigi icin oyle davrandi sanirim. Ama cikarken esime bos gebelik ihtimalini anlatirken yanlarina gidince kotu oldum. Biraz fazla takiliyorum olumsuzluklara. 35 yasindayim ve erken menapoz riskim var. O yuzden tedirginligim yuksek. Haftaya cumayi bekleyecegim caresiz. Basa gelen cekilir.
Canım son adete göre taam 6 haftalık tı ultrason 6+1 ölçtü benım lekelenmem oldu diye vajşnal baktı direk ama acıkladı karından gozukmez direk vajina bakıyorum dediCanım gözün aydınnnnn sana bişe sorcam 6+ da mu gittinnnn bi deee vajinal mi baktı normal ultrason mu ben de gidicem de o yüzden heyecanlıyım bayaaaaa
Doktorların hepsi bebegi gorene kadar anneyi kötüye alıstırmak için böyle konusuyor canınızı sıkmayın benım iki gebeliğim ve ikisindede aynı seyleri yasıyorum ve kac doktora gittiysem hep aynı konusu doktorların h epsi aynı davranıyorVajinal baktı ve evet biraz hızlı davrandı sanki. Kese var sağlıklı görünüyor çok güzel falan dedi. Bana gore 1 dk bile surmedi ama bilmiyorum. Muhtemelen daha uzun bakmistir. Doktorum cok iyi, rahat biri dedigin gibi dis gebelik ihtimalini eledigi icin oyle davrandi sanirim. Ama cikarken esime bos gebelik ihtimalini anlatirken yanlarina gidince kotu oldum. Biraz fazla takiliyorum olumsuzluklara. 35 yasindayim ve erken menapoz riskim var. O yuzden tedirginligim yuksek. Haftaya cumayi bekleyecegim caresiz. Basa gelen cekilir.
Bende Bugün 6+4 üm doktoruma cumartesi gelim mi dedim karından gözükmeyebilir haftaya gel dedi ben de bekliyorum bakalım merakla insallah duyarız kalp atışını biz de yaCanım son adete göre taam 6 haftalık tı ultrason 6+1 ölçtü benım lekelenmem oldu diye vajşnal baktı direk ama acıkladı karından gozukmez direk vajina bakıyorum dedi
Bence bişe olmaz daha kullanma ama yinede içinrahat edicekse doktora sorSimdi farkettigim ve canimi sikan biseyi sormak istiyorum size. Sampuanimin icine en az 1 ay once bepanten ve evigen ampul kirmistim cok dokulmem oldugu icin. Tabi unuttum ve surekli onu kullandim daha bu sabah aklima geldiacaba bir sorun olur mu? Sizce doktoru aramali miyim
Yok canım Allaha şükür proluton iğne vuruldum ıkı tane daha var bugun ve haftayada vurulcam sanırım o işe yaradı içerideki kanı kurutuyormuş erken dogum riksi olanlara bile bu iğneyle durduruyolarmış cok iyi bir iğne imiş.Bende Bugün 6+4 üm doktoruma cumartesi gelim mi dedim karından gözükmeyebilir haftaya gel dedi ben de bekliyorum bakalım merakla insallah duyarız kalp atışını biz de yaşimdi kanaman filan yok değil mi canım
Simdi farkettigim ve canimi sikan biseyi sormak istiyorum size. Sampuanimin icine en az 1 ay once bepanten ve evigen ampul kirmistim cok dokulmem oldugu icin. Tabi unuttum ve surekli onu kullandim daha bu sabah aklima geldiacaba bir sorun olur mu? Sizce doktoru aramali miyim
Canım hiç bişe olmaz merak etme
Ay iyi çok şükür bi daha olmasın insallahYok canım Allaha şükür proluton iğne vuruldum ıkı tane daha var bugun ve haftayada vurulcam sanırım o işe yaradı içerideki kanı kurutuyormuş erken dogum riksi olanlara bile bu iğneyle durduruyolarmış cok iyi bir iğne imiş.
25 , 28 gün arası değişiyor. regl 5 gün sürüyor. doktor hiç bişey sormadı da söylemedi de. beni belirsizlikler içinde bıraktı kadınCanım senin regl döngün 30 gün 32 gün falan mı? Yani yumurtlamanı takip ettin mi?
Tesekkur ederim biraz olsun rahatladim. Kanama agri gibi bir problemim yok. Umarim haftaya kaygilarim gecer. Hepimiz saglikli bir hamilelik gecirelim umarim; mayista da bebeklerimizi kucagimiza alalim.Bak için rahatlasın, şöyle ki, benim döngüm biraz farklı ama 5+5 iken kese 11.5 mm idi, doktor ayrıntıya dahi girmedi, 1 hafta sonra kalp atışını duyalım gel de dedi, ben de ultrasonda hiç sormadım bebek nerede, görünüyor mu falan diye, sonra sordum, kaygılanacak bir şey yok, haftaya duyarız dedi, bence senin doktorun umutlandırmaktan korkmuş, iyi bür şey yaptığını sanıyor ama bizim gibi skntılı durumdaki insanların uykularını kaçırıyor her söyledikleri, sen kafana takma, bak benim gibi olan birkaç arkadaş daha var, bu aralar kalp atışına gidecek, takipnet, herkesin güzel sonuçlanacak inşallah, hiç üzme kendini, ağrın kanaman yoksa da korkma bence
Tesekkur ederim, rahatlattin beniDoktorların hepsi bebegi gorene kadar anneyi kötüye alıstırmak için böyle konusuyor canınızı sıkmayın benım iki gebeliğim ve ikisindede aynı seyleri yasıyorum ve kac doktora gittiysem hep aynı konusu doktorların h epsi aynı davranıyor
Ya canım bende saçımı boyamıştım. Hamilelik beklentim yoktu çünkü. Doktorum Korkma bişey olmaz dedi. Seninki bunun yanında çok masum kalıyorSimdi farkettigim ve canimi sikan biseyi sormak istiyorum size. Sampuanimin icine en az 1 ay once bepanten ve evigen ampul kirmistim cok dokulmem oldugu icin. Tabi unuttum ve surekli onu kullandim daha bu sabah aklima geldiacaba bir sorun olur mu? Sizce doktoru aramali miyim
Ay iyi çok şükür bi daha olmasın insallahhemen hemen baya yakın günlerimiz canım
Bunu bende merak ettim şimdiKızlar merhaba size bir şey soracağım yolk kesesi görünmesine rağmen boş gebelik ihtimali var mıdır?Çünkü dr yolk kesesi sadece dış gebeliği ekarte eder boş gebeliği etmez dedi ama benim bildiğim kadarıyla dış gebelikte kese hiç görünmez uf çok kafa karıştırıyor doktorlar
Bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim gerçi doktorum çok donanımlı alanında iyi bir doktordur ama kafamı çok karıştırduBunu bende merak ettim şimdi
Bence bişe olmaz daha kullanma ama yinede içinrahat edicekse doktora sor
Ya canım bende saçımı boyamıştım. Hamilelik beklentim yoktu çünkü. Doktorum Korkma bişey olmaz dedi. Seninki bunun yanında çok masum kalıyor ☺☺İçin rahat olsun. Büyüm ihtimalle zararsız senin kırdığın ampuller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?