2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen cnm bende uzanıyorum dediğin gibi agrın felan yoksa progestan gerek gormemistir doktor bence benimde ağrılar im azalırsa içmem cunki ilaç beni uyutuyor hep baş dönmesi yapıyor

Evet canimm olabilir bende hic belirti yokistahim acildi daha cok eskiden kahvaltiyi onemsemezdim. Simdi gozumu sut icerek aciyorum her gun yogurt yiyorum surekli bebegi dusunerek besleniyorum. Hic mide bulantisi bas donmesi de olmadi bazen tansiyonum dusuyormus gibi oluyor sicaktantir filan diyorum. Bakalim ne zaman baslayacak

Merhaba hayırlı olsun
Sat günlerimiz aynı ben daha kese baktırmaya gitmedim sen görmüşsün çok sevindim. Hcg değerin kaç acaba biliyormusun yada en son ölçtüğün değerin kaçtı?
bu arada kasık ağrıları arada sırada oluyor hep yok bende

Aynen cnm benim de arada oluyor ayakta çok durursam başlıyor. Seninde hayırlı olsun.aslinda ben erken gittim agrım olunca korktum doktora gittim hemen alttan göründü kese cnm karından görünmedi 2 hafta sonra kalp atışı icin gel dedi.Hcgmi sormadım hiç ya

Maşallah cnm bende dikkat etmeye başladım beslenmeme iştah benimde açıldı hemen midem kazınıyor acıkıyorum cabuk.aman iñsallah olmasın bulantı zor ya

Amin canım inşallah belirtilerimiz aynı Rabbim hayırla geçirmeyi nasip etsin

Benim kızım 16 aylık gece birkaç kez uyanıp emiyor canım ama çok aktif bir emme olmuyor, daha çok alışkanlık gibi.
Gün içinde de emmesi azaldı gibi ama yemeğe de pek iştahı yok nasıl olacak bilmiyorum.
Ben başım dönüp yattıkça o da hemen emmek için yanıma geliyor :)

Canım bende de aksine uyumama problemi çıktı sabah namazından sonra uyuyamıyorum hemen açıyorum gözlerimi,koku hassasiyeti yok ama mide bulantısı oluyor doktor bana herkeste aynı ilerlemiyor süreç dedi
ay aynısı ya sabah 6da gözümü bi açıyorum asla uykum grlmiyo. kalkıyorum hrmen

Hayır canım kırmızı leke iyiye işaret değildir yeni mi başladı
Hep vardı canım ogrendiğim den beri 3 haftalık ogrendim 5+5suan hayla var peceteye silince ve genelde idrar yaptıkça geliyor bazen 7.8 saat gelıyor sonra yine geliyor en fazla ıkı gun gelmedi bir kere

merhaba canım iyileşti mi kızın?
benim randevum pazartesi. hala erken gibi gelitor kalp atısını göremeyebilirim. senin beta kactı ve ne zmaqn ölçtıurdun
Kızım daha iyi çok şükür Canım, sadece burun akıntısı devam ediyor.
Ben en son 28 Ağustos’ta baktırdım 1284 çıkmıştı, 4 haftalıktı o zaman.
Ben de gireceğimiz hafta Cuma gitmeyi düşünüyorum

Değerin artışı düzenli mi diye takip edebilirsin canım
Ağrın kanaman falan yoksa çok sık gitme bence , malum pandemi var kuzum allah korusun hastaneler riskli.
Ben bugün 6+2 oldum daha gitmedim, haftaya ya da diğer hafta giderim.
Sağlık ocağındaki ebe de 6 haftalık olmadan gitme bir şey görünmez demişti

bulantı koku hqssasiyeti uyku hali hiçbiri yok hiç olmadı. allah hayıra çıkatsın. inşallah çok şanslı olan kesimdenimdir.
Bu saydıklarının hepsini çok yoğun şekilde yaşıyorum
Mutfağa girmek istemiyorum, bir haftadır yengem vardı çok rahattım, onlar Pazar döndüler valla daha yemek yapamadım.
Yengem gitmeden yemek yapmıştı onlar da bitti, kızım olmasa akşama kadar yatarım da sırf onun için kalkıp kahvaltı hazırlıyorum yemek ısıtıyorum, sürekli uykum geliyor

Güzel haberler alırsın inşallah canım
Bizim bir öğretmen arkadaş vardı tek yumurtalıkla beş çocuğu oldu ve bunların içinde üçüz var
Allah nasip ettikten sonra her şey olur

Benim de çok var

Hep vardı canım ogrendiğim den beri 3 haftalık ogrendim 5+5suan hayla var peceteye silince ve genelde idrar yaptıkça geliyor bazen 7.8 saat gelıyor sonra yine geliyor en fazla ıkı gun gelmedi bir kere

Canim bende kahverengi gelmisti cok paniklemistim ya doktor boyle kahverengi lekelenmeleri bekliyoruz ama kirmizi yada pembe olursa hemen gel demisti. Hatta randevumu kahverengi lekelenmeden sonra 10 gun sonraya aldim agrin olursa yada pembe kirmiziya donerse acil gelirsin bekleme demisti. Bende 2 hafta 5 gunlukken ogrenmistim insallah saglikla aliriz kucagimiza

Maşallah senin kız yine iyi canım 16 aylık kesilsede kesersin ama yemeğe alıştırmaya çalış önce aç kalmasın direkt benimki 10 aylık bile değil Allah yardım etsin bize yinede bunlar çok küçük ya ilgi istiyorlar hamileyken de zor tabi neyse kardeşleriyle oynarken unuturlar bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…