- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.101
Aynen cnm bende uzanıyorum dediğin gibi agrın felan yoksa progestan gerek gormemistir doktor bence benimde ağrılar im azalırsa içmem cunki ilaç beni uyutuyor hep baş dönmesi yapıyor
Merhaba hayırlı olsunMerhabalar kızlar bende araniza yeni katıldım hepiniz sağlıkla bebislerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.
Benim sat:6 ağustostu. Bugün keseyi alttan gördük sukur 2 hafta sonra kalp atışı için dedi doktor. Birde sizinde ağrılarınız çok varmı benim ağrılarim oluyor.
Aynen cnm benim de arada oluyor ayakta çok durursam başlıyor. Seninde hayırlı olsun.aslinda ben erken gittim agrım olunca korktum doktora gittim hemen alttan göründü kese cnm karından görünmedi 2 hafta sonra kalp atışı icin gel dedi.Hcgmi sormadım hiç yaMerhaba hayırlı olsun
Sat günlerimiz aynı ben daha kese baktırmaya gitmedim sen görmüşsün çok sevindim. Hcg değerin kaç acaba biliyormusun yada en son ölçtüğün değerin kaçtı?
bu arada kasık ağrıları arada sırada oluyor hep yok bende
Maşallah cnm bende dikkat etmeye başladım beslenmeme iştah benimde açıldı hemen midem kazınıyor acıkıyorum cabuk.aman iñsallah olmasın bulantı zor yaEvet canimm olabilir bende hic belirti yokistahim acildi daha cok eskiden kahvaltiyi onemsemezdim. Simdi gozumu sut icerek aciyorum her gun yogurt yiyorum surekli bebegi dusunerek besleniyorum. Hic mide bulantisi bas donmesi de olmadi bazen tansiyonum dusuyormus gibi oluyor sicaktantir filan diyorum. Bakalim ne zaman baslayacak
Amin canım inşallah belirtilerimiz aynı Rabbim hayırla geçirmeyi nasip etsinCanım bende de uyku sıfıra indi namazdan sonra uyku filan yok. Bugün hafif bulantım oldu kusma olmadı hiç daha belki bende şanslıyımdır ya da başlaması için erkendir bilmiyorumhayırlısı hepimizin hakkında sağlıklı süreç geçirelim insallah
Emziren anneler okuduğum kadarıyla bicogumuzda baş dönmesi oluyor benimde bebeğim henüz 15 aylık. Sizin bebeklerde sabah kadar emiyormu gece boyunca? Benim oğlum çok düşkün memeye inşallah kolay geçer bende az önce çıktım doktorun yanından folattro diye folikasit yazdı kullan dedi. İçinde D3 ve B12 iyot filanda varmış. Multivitamin kullanmak istiyorum emziriyorum dedim henüz erken acele etme bunu kullan şimdilik ilerleyen zamanlarda onada başlarız dedi. Burda bı arkadaş bana 1-2 marka önerdi olmadı kendim alıp kullanırım. Sütüm azaldı sanki
Hayır canım kırmızı leke iyiye işaret değildir yeni mi başladıKızlar peki kırmızı lekelenme si olan var mı
ay aynısı ya sabah 6da gözümü bi açıyorum asla uykum grlmiyo. kalkıyorum hrmenCanım bende de aksine uyumama problemi çıktı sabah namazından sonra uyuyamıyorum hemen açıyorum gözlerimi,koku hassasiyeti yok ama mide bulantısı oluyor doktor bana herkeste aynı ilerlemiyor süreç dedi
Hep vardı canım ogrendiğim den beri 3 haftalık ogrendim 5+5suan hayla var peceteye silince ve genelde idrar yaptıkça geliyor bazen 7.8 saat gelıyor sonra yine geliyor en fazla ıkı gun gelmedi bir kereHayır canım kırmızı leke iyiye işaret değildir yeni mi başladı
Kızım daha iyi çok şükür Canım, sadece burun akıntısı devam ediyor.merhaba canım iyileşti mi kızın?
benim randevum pazartesi. hala erken gibi gelitor kalp atısını göremeyebilirim. senin beta kactı ve ne zmaqn ölçtıurdun
Değerin artışı düzenli mi diye takip edebilirsin canımSe
Allah kolaylik versin canim bende dr hic gitmedim henuz.kendimiz idrarda pozitif gorunce gidip kan verdik ama tedirgin olmuyorda degilimAcaba haftasonu gitsem gorunuyorsa keseye baksalar mi bilemedim..bugun 4+2..niyetim 5+4de gitmek bir ihtimal belki kalp atisini da duyariz diye...Ne diyelim hepimizi yavrularimizla sag salim bulusturup,yaşatsın Allah'm
Bu saydıklarının hepsini çok yoğun şekilde yaşıyorumbulantı koku hqssasiyeti uyku hali hiçbiri yok hiç olmadı. allah hayıra çıkatsın. inşallah çok şanslı olan kesimdenimdir.
Öyle emin olamayınca vajinal bakmadı mı canım?Benim de net göremedi çok küçük bir nokta var o olabilir dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Güzel haberler alırsın inşallah canımKeseyi gören anneler hadi gözünüz Aydın yarın sıra bende çok çok korkuyorum heyecan ve korku bilmiyorum bu gece uyur muyum daha önce dış gebeliğim oldu tüpüm alındı amh değerm düşük çıktı doktor tüp bebek tek çaren dedi şimdi doğal yoldan kaldım ama daha yarın kese için gidecem inş dış gebelik değildir siz böyle keseyi gördük diye sırayla mesaj atınca kendim görmüş gibi mutlu oluyorum yarın da benim için büyük gün
Benim de çok varMerhabalar kızlar bende araniza yeni katıldım hepiniz sağlıkla bebislerinizi kucaklariniza alırsınız insallah.
Benim sat:6 ağustostu. Bugün keseyi alttan gördük sukur 2 hafta sonra kalp atışı için dedi doktor. Birde sizinde ağrılarınız çok varmı benim ağrılarim oluyor.
Benimde bir gün kesintisiz ağrıyor ertesi gün hiç bişey yok nedir anlamadımInşallah sıkıntısız atlatırız bence küçük olduğu için yerleşme ağrılarıdır diye düşünüyorum ben. Progestan hap içiyorum bende o agrımi aldı biraz.
Kuzum dr neden olduğunu belirtmedi mi?Hep vardı canım ogrendiğim den beri 3 haftalık ogrendim 5+5suan hayla var peceteye silince ve genelde idrar yaptıkça geliyor bazen 7.8 saat gelıyor sonra yine geliyor en fazla ıkı gun gelmedi bir kere
Hep vardı canım ogrendiğim den beri 3 haftalık ogrendim 5+5suan hayla var peceteye silince ve genelde idrar yaptıkça geliyor bazen 7.8 saat gelıyor sonra yine geliyor en fazla ıkı gun gelmedi bir kere
Maşallah senin kız yine iyi canım 16 aylık kesilsede kesersin ama yemeğe alıştırmaya çalış önce aç kalmasın direkt benimki 10 aylık bile değil Allah yardım etsin bizeBenim kızım 16 aylık gece birkaç kez uyanıp emiyor canım ama çok aktif bir emme olmuyor, daha çok alışkanlık gibi.
Gün içinde de emmesi azaldı gibi ama yemeğe de pek iştahı yok nasıl olacak bilmiyorum.
Ben başım dönüp yattıkça o da hemen emmek için yanıma geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?