• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Keseyi gören anneler hadi gözünüz Aydın yarın sıra bende çok çok korkuyorum heyecan ve korku bilmiyorum bu gece uyur muyum daha önce dış gebeliğim oldu tüpüm alındı amh değerm düşük çıktı doktor tüp bebek tek çaren dedi şimdi doğal yoldan kaldım ama daha yarın kese için gidecem inş dış gebelik değildir siz böyle keseyi gördük diye sırayla mesaj atınca kendim görmüş gibi mutlu oluyorum yarın da benim için büyük gün 🥺
Kuzummm içini ferah tut ve dua et biz de dua edicez için rahat olsun lütfen Allahın izniyle yarın müjdeyi vereceksin bize 😍

Kızlar benimde bugün ilk doktor randevum vardı mucize bebegimle tanıştık kesesini gördük kalp atışını duyduk🧿🥰🥰 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tartırsın, gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah :anneadayı::emir_bebek::nazar::KK200:
Hayırlı olsun 🙏 ❤️ sat ne zmandı bende cuma gidcem kalp atımı için. Vajinal mi baktı bu arada

Güzel haberler alırsın inşallah canım 🙏🏻
Bizim bir öğretmen arkadaş vardı tek yumurtalıkla beş çocuğu oldu ve bunların içinde üçüz var 😂
Allah nasip ettikten sonra her şey olur 🌸
Hadi canım masallah üçüz mü 😀 olur mu olur tabi ama işte benim yumurta rezervimde az ondan dolayı ben şansa tüp bebeğe gidiyordum bu ay Allah doğal yoldan nasip etti inş tamamına erdirir 🙏

Ben de haftaya cuma 5+2 olacağım, en erken o gün gitmeyi düşünüyorum. kızım da 5+3 de gitmiştim görmüştük
Canım ben kendimin geç döllenme olduğunu düşünüyorum dr bir şey demedi ama sat tarihi ve kese boyutuna göre öyle düşündüm,inşallah öyledir yani 🙏

Tabiki dusuk riksi dedi proluton iğne verdi cnım ama dusse ıkıbucuk haftadır duserdi dimi kanama başlardı sadece lekelemme oluyo
Kuzum yanlış bilgi vermek istemem ama belki gebeliğinle ilgili değildir idrar yolunda falan bir şey vardır bilemedim yani?

Canım ben kendimin geç döllenme olduğunu düşünüyorum dr bir şey demedi ama sat tarihi ve kese boyutuna göre öyle düşündüm,inşallah öyledir yani 🙏
Büyük ihtimal öyledir canım, ay ben de keşke adetim bi hafta geçtikten sonra falan ogrenseydim, kese için bile uzun süre bekleyeceğim gibi

Büyük ihtimal öyledir canım, ay ben de keşke adetim bi hafta geçtikten sonra falan ogrenseydim, kese için bile uzun süre bekleyeceğim gibi
Evet canım aslında en sağlıklısı beklemek öyle gitmek doktora ama ilk gebeliğin verdiği heyecan işte ben bütün süreçte çok stresli oluyorum iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı şimdiden stres oldum 🙈

Back