- 26 Aralık 2020
- 1.116
- 480
- 73
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #53.161
Anladim canim yani rota asisinin yan etkisi mi diyw dusunuyorsunYani ben onunka ilişkilendiriyorum artık çünkü alerjisi olduğunu sanmıyorum. Rotadan 4 gün sonra başladı öncesinde yoktu.
Öyle mi çok teşekkür ederim önceki hafta 200 gr yakın alınca bende ona bağladim bi de sütü az içiyor.sağarak veriyorum meme almiyor artik Reflüde var o yapabilir belki dediğin gibi17 gunde 300 gram bence cok iyi degil mi, bu ay 400 600 gram almasi gerekiyor zatenyine doktorunuza sorun tabii belki rotadandir belki baska bir sey etken olmustur
Benimki bu ay 300 gram almış. Doktor toplam kilosu iyi diye hiç takılmadı, gelişimi gayet iyi dedi. Zaten bu ay en az 250 gram almaları yeterli diye biliyorum benKızlar ya benim kızım 1 ayda 400 gr almış. Alt sınırda almış dedi doktor. Boyu 3cm uzamış ama kilo alamıyor. Sütümünde az olduğunu hissediyorum diyince Şimdilik mama vermedi doktor. Diğer ay zaten ek gıdaya geçeriz dedi sütünü artırıcı şeyler yap bol su iç . Süt arttıran takviyeler kullanabilirsin dedi. Moralim bozuldu kuzumu doyuramadım mı acaba diye
Kıyamam ya alerji işi zor işİstanbuldayım canım ben. Bizim o alerji damlaları da geçirmedi . Sağolsun o krem baya baya geçirdi bi iki iz kaldı o da geçicek gibi
Canım şampuanını mustela stelatopia kullanıyoruz, herşeyini kremini günde dört kez sürüyorum da diniyor biraz. Sanırım alerjisi yok. Diyeti açtım bi sorun yok çünkü. Rotaya bağlıyorum artık kupkuru bacakları ağız kenarlarını eklemleri
Öyle mi çok teşekkür ederim önceki hafta 200 gr yakın alınca bende ona bağladim bi de sütü az içiyor.sağarak veriyorum meme almiyor artik Reflüde var o yapabilir belki dediğin gibi
Bizim 2 ay olacak işte hala geçmedi. Bu hafta doktora gidicrz bende sorucam yine.Sanirim bizede doktor onu onericek, bizde mustelanin yenidogan setini kullaniyoruz. Biz de bacaklarinda var canim sadece yuzunde filan hic bir sey yok. Yarin doktora fotograf aticam erken gelin derse erken gideriz bir kac gun bugun banyo yaptirmadim bakalim degisen bir sey olcak mi
Toplam kilosu ne kadarBenimki bu ay 300 gram almış. Doktor toplam kilosu iyi diye hiç takılmadı, gelişimi gayet iyi dedi. Zaten bu ay en az 250 gram almaları yeterli diye biliyorum ben
Boyu uzuyorsa yeterli büyüme gösteriyor demektir hiç üzülmeyin ayrıca bu aylarda alınacak kilo o kadar zaten. Benim kızın da boyu yokKızlar ya benim kızım 1 ayda 400 gr almış. Alt sınırda almış dedi doktor. Boyu 3cm uzamış ama kilo alamıyor. Sütümünde az olduğunu hissediyorum diyince Şimdilik mama vermedi doktor. Diğer ay zaten ek gıdaya geçeriz dedi sütünü artırıcı şeyler yap bol su iç . Süt arttıran takviyeler kullanabilirsin dedi. Moralim bozuldu kuzumu doyuramadım mı acaba diye
Sonradan alişiyorlar hiç öyle deme beniyle olmasi için uğraştim ama hiç öyle memeye düşkün olmadi bi ara düştü sonra bi anda kesildiEvet evet gecen ay kontrolde bizimki de 700 ya da 800 almisti doktor cok fazla bile almis sadece anne sutuyle demisti. Artik ayda 500 ortalama yeterli dedi
Benimki de keske biberon alsa, bir iki saat olsun anneme filan birakabilirdim. Tamamen yapisik sekildeyiz
7100 gram olmuş. Doktor zaten 1 yaşta 9 kilo olmasını bekliyoruz o yüzden şuanki kg gayet iyi dedi. Valla kızımda bi kilo alamama yüzünden çok çektim hep sınırda alırdı o yüzen çok takmıyorum artık bu ay az mı aldı çok mu aldı diyeToplam kilosu ne kadar
Microfer mi? Kızımda onu kullandım ben çok severdi ama bazı bebekler farklı tadlara açık değilOcean Demir ilacı kullananlar var mi acaba bizim sürekli öğürtüp kıstırıyor kendisini çok kötü kustu yine.
Aç diye vereyim dedim Bu ilacı verdikçe midesi kalkiyor.
Aynen valla çok kötü fişkirarak kustu öncesindeMicrofer mi? Kızımda onu kullandım ben çok severdi ama bazı bebekler farklı tadlara açık değil
Aynen ben çok çektim takilmiycam diyorum yine meme reddi oldu az içiyor diye sağip verdim. Şimdide takilmadan edemiyorum çünkü az içiyor sütünüde7100 gram olmuş. Doktor zaten 1 yaşta 9 kilo olmasını bekliyoruz o yüzden şuanki kg gayet iyi dedi. Valla kızımda bi kilo alamama yüzünden çok çektim hep sınırda alırdı o yüzen çok takmıyorum artık bu ay az mı aldı çok mu aldı diye
Bende çok çektim bari bunda çekmesem diyorum.6,6kg civarı bizimki veson 2 aydır kilo alımı azaldı7100 gram olmuş. Doktor zaten 1 yaşta 9 kilo olmasını bekliyoruz o yüzden şuanki kg gayet iyi dedi. Valla kızımda bi kilo alamama yüzünden çok çektim hep sınırda alırdı o yüzen çok takmıyorum artık bu ay az mı aldı çok mu aldı diye
Bizim kız çok seviyor bende aynısını kullanıyorum d vitamini de aynı marka ikisininde içerken sorun yaşamadıkOcean Demir ilacı kullananlar var mi acaba bizim sürekli öğürtüp kıstırıyor kendisini çok kötü kustu yine.
Aç diye vereyim dedim Bu ilacı verdikçe midesi kalkiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?