• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Allah kolaylık versin canım biz de yaza taşınacağız inşallah. Vallahi çok cesaretlisin. Ama şöyle düşün bebiş yeni evde yeni odasında doğacak. Tebdili mekanda ferahlık var derler. Şans ığur getirsin🤩
Kiz cesaret degil mecburi taşincaz ev sahibi oglunu oturtcakmiş😀 dedigin gibi şans ugur getirsin 😍

Kullananlar memnunlar genelde ,bence de çok kullanışlı görünüyor .Alırım sanırım
bebe tosun olursa kullanım süresi çok az oluyor :(
Kızlar hastane çantası hazırlayanınız var mı? Sizce ne zaman hazırlanmalı. Erken doğum hikayeleri korkutuyor🙈 yarın tam 29+0 oluyoruz. Ben 33-34 gibi başlarım diyordum ama annem tedbirli olmak adına daha erken başla kenarda dursun diyor
annem de senin annen gibi düşünüyor ama ben 32 çıkıcam izne o zaman yapıcam rahat rahat

annem de senin annen gibi düşünüyor ama ben 32 çıkıcam izne o zaman yapıcam rahat rahat
Benim oğlum çok kilo alan bir bebek ve çocuk olmadı hiç ,kızım da öyle olur diye düşünüyorum bizden dolayı 🥰aman rahat ettiğimiz kadar edelim yeter zaten .Bir de ev tipi ana kucağı alayım diyorum .Alana kadar bebek gelecek nerdeyse hiçbir şey yapmadım

Kızlar bu göğüs problemi bende de var. Cok emzirmek istiyorum ama aşırı korkuyorum. Göğüs ucum hiç yok ve o kahverengi yuvarlak kısmı varya hep böyle yara olmusta çatlamış gibi duruyor tam uc kısmıda süt gelecek yer sarı kabuk bağlıyor bazen banyoda nemlenince kurulanırken düşüyor kocaman bir delik olusuyor orda sonra tekrar sarı kabuk bağlıyor başına gelen var mı?
Benim de arada sarimsi kabuk oluyordu mememde, arkadasim bak sut gelmeye baslamis gibisinden bir yorum yapti ama, bilmiyorum ne kadar dogru.

Sanırım ben de o civarlar başlarım ama emin de olamıyorum😅🙈
Canım ben bebişin hastane kıyaderlerni Bir hurca koydum. Battaniye mendil va onları da hurçladım. Sadece bezler ıslak mendiller kremler vs aldım öyle duruyor . Ama çanta hazırlamadım. Daha da önemlisi kendime gecelik almadım😅 yarın 30+0 olacağım ben de 34 -35 de hazırlarım tamamen diye düşünüyorum.
ben de haftaya doktor kontrolüm var bezleri ıslak mendilleri kremleri vs alacağım sonraki hafta başlarım gibi duruyor 31-32 de🙈

günaydın hanımlarr 🌞
Haftalar görünüyor artık 33-34 olanlar varsa hazırda beklemeye başlayın derim her an ne olacağı belli olmaz 🤗
32+0 im bugun, saka maka iki aydan az kaldi🥹
Kızlar merhaba 🌸
Ben henüz hiçbir hazırlık yapmadım ,artık riskli zamanlarım da geride kalmış gibi hissediyorum çok şükür .Artık başlarım aklımda olanları almaya ama özellikle şu yataş juno ,beşik ve kanguru konusunda kararsız kaldım.Juno ve kanguru alan ya da almayı düşünen var mı acaba ?
Arkadaslarimiz juno’ yu cok ovduler, annem gelirken Turkiye’den getirecek junoyu, esim o kadar gaza geldi😅 ben kanguru olarak ergo babynin omni 360 inda karar kildim, ikinci el bakiyorum simdilik, baktim bebek seviyor, kulllaniyoruz sifirini alirim dedim. Bir de sling aldim belki onu da sever bebis diye.

Arkadaslarimiz juno’ yu cok ovduler, annem gelirken Turkiye’den getirecek junoyu, esim o kadar gaza geldi😅 ben kanguru olarak ergo babynin omni 360 inda karar kildim, ikinci el bakiyorum simdilik, baktim bebek seviyor, kulllaniyoruz sifirini alirim dedim. Bir de sling aldim belki onu da sever bebis diye.
Ben de alacağım ne kadar rahat etsek o kadar iyi .Ben de ergo bayb ya da babybjörn alırım sanırım .

Benim oğlum çok kilo alan bir bebek ve çocuk olmadı hiç ,kızım da öyle olur diye düşünüyorum bizden dolayı 🥰aman rahat ettiğimiz kadar edelim yeter zaten .Bir de ev tipi ana kucağı alayım diyorum .Alana kadar bebek gelecek nerdeyse hiçbir şey yapmadım
ana kucağı dediğin şu hoppalalardan mı ? onlar hayat kurtarıyormuş bende de var uygun tipli bişi alll. Benim şekerden dolayıı tospik olabilir çok üzülüyorum :(

ana kucağı dediğin şu hoppalalardan mı ? onlar hayat kurtarıyormuş bende de var uygun tipli bişi alll. Benim şekerden dolayıı tospik olabilir çok üzülüyorum :(
Evet evet onlardan .O dönemde ne kadar oyalansa kardır .Benim oğlum kolikti ,çok uzun sürdü neler neler denedim .Simdi en başından gardımı aldım sanırım 🥲
Üzülmeyin her şey yolunda gidecek inşallah 🙏🏻

Ah sorma bacim. Bebis iyi ama telaşim çok. Ev bakiyoruz bu ayin sonunda taşincaz. Bir yandan taşinma bir yandan dogum yaklaşiyor derdim cok 😀 ve tasinmaya yardim edcek kimsemde yok esimle birlikte halledcez bakalm. Geldimi hepsi ust uste geliyor. Allah beterinden korusun 😍
Ya kolay gelsin canım gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah 🙏🏻 İyi bir nakliyeci bulursanız onlarda insanların işini baya kolaylaştırıyor 🙏🏻

Hatırladım o zamanı. Zaman öok hızlı geçiyor. Harika olmuş. Ablasının da eline sağlık 🤩
Ya teşekkür ediyoruz canım gerçekten öyle ne ara 30 olduk şimdi şaşırıyorum ben de ☺️🌸

Şubatın başında dökülmeye başlarız 34 den sonraya bırakmayın derim anneler haklı 🤗
Ne zaman gelecekleri belli olmuyor
Oğlum ilk doğum geç olur vs derken 36 ya girdiğimiz gibi aniden doğdu ve ben çantasına daha battaniyeleri koymamıştım kışın gününe incecik kundakla kaldı çocukcağızım biranda doğuverdiği için
Bunda çokdan hazırladım korkudan herşeyi koydum

Şubatın başında dökülmeye başlarız 34 den sonraya bırakmayın derim anneler haklı 🤗
Oğlum ilk doğum geç olur vs derken 36 ya girdiğimiz gibi aniden doğdu ve ben çantasına daha battaniyeleri koymamıştım kışın gününe incecik kundakla kaldı çocukcağızım biranda doğuverdiği için
Ben biraz hizlanayim en iyisi😅 sagolun 💕

Ben de henüz hiçbir şey almadım 🥲

Ben son zamana agirlasirim veya erken vs olur nolur nolmaz diye 28 haftaykrn falan yikadim her şeyi utuledim hurclara kaldirdim. Hastahane cantasini da o zaman ayri küçük hurclarda ayarladim bebisinkiler tam, kendi pijamam vs de hazir bi kaç eksik kaldı işte valizin icinde hurc olarak duruyo hepsi tozlanmasin diye 😂

Back