2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 0 beden iç body aldim bikaç tane atlet olarak kullanmak icin ve tulum aldım hastanede giydirmek icin, bir de cikis seti alicam. Yeter heralde ilk Günlere
Ben oğluma ebebekten almıştım yenidoğan. Hastanede bile olmadı küçük geldi. Ama senin aldıklarının bedeni belki daha büyüktür. 0-3 aydan naşlanılabilir zaten bebek ilk günler çok hızlı gelişiyor

Canım kaçıncı hafta ve nasıl hissettin merak ettim

Hanımlar dün üçlü test sonucum çıktı. çok şükür risk görünmüyor. 1 Hafta önce baktığı için doktor bebişime bakmadı. sadece test sonucunu söyledi. bunun için gelmene gerek yoktu telefonla sorabilirdin dedi. bilmiyor ki hastaneye gidene kadar ne dualar ettim inşallah bebişimi gösterir diye. bence bunlar hamile psikolojisinden anlamıyorlar ben de abartıyor olabilirim tabi kabul ediyorum

Ptt kargo berbat ondan endişeliyim sennkide baya gecikmis cidden

hepimiz aynı durumdayız sanırım :) ilk bebeğiniz mi acaba. ben hala hissetmedim . doktor 20. haftadan sonra hissedersin demişti.

Birçok yerde baktım iyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamlarına geliyormuş. İki sitede ekstra olarak bir kuyruklu yıldız adı diyor

Aa ben ismin anlamı çok hoş adıyla yaşar inşallah. Bende eşime kız ismi beğendiremiyorum hepsine bir kulp takıyor. Oğlumun adı kerem ona uygun olacakmış doğuma kadar karar versek bari.

Bende hala hissedemedim ilk gebelikte geç mi olur acaba
İlk gebelikte daha geç hissedildiğini söylüyorlar.genellikle 20-22. haftalarda. Daha sonraki gebeliklerde de annelerin hareketleri daha iyi tanıdığı için erken hissedebildiğini söylüyorlar. inşallah sağlıkla en kısa zamanda hissederiz bebişlerimizi

Canım kaçıncı hafta ve nasıl hissettin merak ettim
hepimiz aynı durumdayız sanırım :) ilk bebeğiniz mi acaba. ben hala hissetmedim . doktor 20. haftadan sonra hissedersin demişti.

Benim ilk bebeğim valla bende ilk başta şaşırdım. Ama bağırsak mide hareketlerinden daha farklı oluyor. 16. Haftada titreşim gibi başladı. Bu hafta(18) belirgin hareketleri oluyor.

Benim ilk bebeğim valla bende ilk başta şaşırdım. Ama bağırsak mide hareketlerinden daha farklı oluyor. 16. Haftada titreşim gibi başladı. Bu hafta(18) belirgin hareketleri oluyor.
maşallah canım. benim de ilk bebişim. inşallah bizde bu güzel duyguyu sağlıkla en kısa zamanda yaşarız.sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Peki hareketler tam olarak nerde oluyor göbek altımda kasıklarıma doğru bazen bişeyler hissediyorum ama çözemiyorum ne olduğunu

Bende öyleyim 3 hafta sabredebiliyorum ama dun bi arkadasim doğum yaptı onunla konustum ilk 5 ay corona var diye hic hastaneye gitmemiş acaba ben çok mu abartıyorum dedim onu duyunca

Benim işyerinden arkadaşımın 3 çocuğu var. üçünde de gebelik boyunca, sadece ilk öğrendiklerinde kesinleştirmek için ve birde doğum yaklaşınca doktora gitmişler.

Bende öyleyim 3 hafta sabredebiliyorum ama dun bi arkadasim doğum yaptı onunla konustum ilk 5 ay corona var diye hic hastaneye gitmemiş acaba ben çok mu abartıyorum dedim onu duyunca
Benim işyerinden arkadaşımın 3 çocuğu var. üçünde de gebelik boyunca, sadece ilk öğrendiklerinde kesinleştirmek için ve birde doğum yaklaşınca doktora gitmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…