2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben
Kixlar kurutma makinesi alicam tavsiye edeceğiniz marka model varmi?
Merhaba ben de 2 ay önce aldım bebek olacagı ıcın lazım olur dıye dusunduk zTen ıstıyorduk ama bahanesı oldu tabi:) Hoover marka aldık fıyatı da cok uygundur b sınıfı 1.800 tl civarıydı cok memnunm tavsıye ederım

Kızlar karnımın sol tarafı cok agrıyor dayanamıyorum ağrısına acile gittim rahim boyunu ölçtüler açılma varmı diye baktılar bebekte iyiydi cok sukur ams cok agrıyor dayanamıyorum neden olabilir
Geçen benim de kötü oldu çok ağrım oldu galiba yediklerimi de sindiremedim gaz yaptı . Gaz olabilir mi acaba

Turk kahvesi iç 3 yudum ic hemen çıkarır ama bi kerelik yaap kayisi yiyebilirsin su ic bol bol sivi tarzi tuket ve sebze tarzi

Ay ben ne zaman hissetcem acaba karnim hiç çıkmadı hala düz ilk oğlumda da aynısı olmustu 2.de erken hissedilir derler ama daha tik yok bizim cinsiyette erkek sağlıkla gelsinler insallah

Benim annemde oyle kız kiyafetleri alcaktı zor tuttum kız olcak dedi yok dedim erkek bak görürsün iyi ki almamış cinsiyetimiz erkek

Kızlar 9 ekimde bime koşuyorum. Şu küvet takımını alcam. Müslin bezler ağız bezleri hastane çıkışları kalitesi iyiyse onlardan da alcam. Silikon önlük ilerde lazım olur erken Ama fiyatı uygunmuş ondan da alırım

Küveti giderli alsan iyi olur o suyu dökmen bi süre sonra sıkıntı oluyor

Ay ben ne zaman hissetcem acaba karnim hiç çıkmadı hala düz ilk oğlumda da aynısı olmustu 2.de erken hissedilir derler ama daha tik yok bizim cinsiyette erkek sağlıkla gelsinler insallah
Kuzum valla ben 16 haftalık olunca bir anda çıkıverdi o ana kadar yoktu iç karnın geniştir belki senin

Küvet takımı alırken fileyi mutlaka dene de al canım görümcem aldı denememiş çok küçük takılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…