Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göbek deliğinin altiyla kasiklarin üstü arasında oluyor.Peki hareketler tam olarak nerde oluyor göbek altımda kasıklarıma doğru bazen bişeyler hissediyorum ama çözemiyorum ne olduğunu
Aa harbiden sen. Bizim de erkek olsaydı kerem sirac olacaktı kesindi ama kız için bulamamıştık eşim sevse ben sevmedim yada tam tersi derken en son mihra da karar kıldık ikimiz de sevdik inşallah siz de gönlünüze göre bulursunuz ya isim seçmek zor benceAa ben ismin anlamı çok hoş adıyla yaşar inşallah. Bende eşime kız ismi beğendiremiyorum hepsine bir kulp takıyor. Oğlumun adı kerem ona uygun olacakmış doğuma kadar karar versek bari.
O nasıl sabırmış öyleBenim işyerinden arkadaşımın 3 çocuğu var. üçünde de gebelik boyunca, sadece ilk öğrendiklerinde kesinleştirmek için ve birde doğum yaklaşınca doktora gitmişler.
Kuzum galiba çok nadir hissediyorum ama emin değilim o yüzden tam olarak hissediyorum dersem yalan olurCanım sen hareketleri hissediyor musun 17 haftalıktın sanırsam
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah miniiik❤Kızlar doktordan çıktım oğlum oluyor nasip sağlıklı çok şükür
Erkek demiştim bennnn saglıcakla gelsin kuzucukKızlar doktordan çıktım oğlum oluyor nasip sağlıklı çok şükür
Nasılsınız yazamıyorum malesef eşim korona oldu evde birlikte atlatıyorz aranızda yakalanan var mı hiç Allah korusun tabi
Gozun aydin canim:)Kızlar doktordan çıktım oğlum oluyor nasip sağlıklı çok şükür
Cok gecmis olsun, sadece esin mi pozitif sen de pozitif misin? Aman dikkat et kendine.. d vitamini onemli diye okumustum ben deNasılsınız yazamıyorum malesef eşim korona oldu evde birlikte atlatıyorz aranızda yakalanan var mı hiç Allah korusun tabi
Valla ben nerdeyse her aksam gaz sancisi cekiyorum umarim bebek bana benzemez dogunca.. yediklerim yapiyor, ayaklarim cok usuyor benim bazen isitamiyorum o da yapiyor ama nedenini bulmak benim icin cok zor cunku maalesef cok gazli bi insanim ama cikarmayi da asla basaramiyorumkızlar iki gecedir gaz ve agrisi yasiyorum zor uyuyorum sürekli uyanıyorum neden olur ki?
ne yapsam iyi gelir?
Benim iki arkadaşımda korona oldu biri 30 haftalık falan biri 15 falandı hiç bı sıkıntıları olmadı sadece hafif boğaz ağrısı halsizlik okadarNasılsınız yazamıyorum malesef eşim korona oldu evde birlikte atlatıyorz aranızda yakalanan var mı hiç Allah korusun tabi
Bende istiyorum biraz araştırdım ama hiç bişey anlamadımKixlar kurutma makinesi alicam tavsiye edeceğiniz marka model varmi?
Bende 16 eylülde gördüm 16 ekimde görücem içim kıpır kıpırGünaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadar