2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iki gecedir gaz ve agrisi yasiyorum zor uyuyorum sürekli uyanıyorum neden olur ki?
ne yapsam iyi gelir?

Aa ben 😄🤗 ismin anlamı çok hoş adıyla yaşar inşallah. Bende eşime kız ismi beğendiremiyorum hepsine bir kulp takıyor. Oğlumun adı kerem ona uygun olacakmış doğuma kadar karar versek bari.🤔
Aa harbiden sen.😁😁 Bizim de erkek olsaydı kerem sirac olacaktı kesindi ama kız için bulamamıştık eşim sevse ben sevmedim yada tam tersi derken en son mihra da karar kıldık ikimiz de sevdik 😁 inşallah siz de gönlünüze göre bulursunuz ya isim seçmek zor bence 🙈

kızlar iki gecedir gaz ve agrisi yasiyorum zor uyuyorum sürekli uyanıyorum neden olur ki?
ne yapsam iyi gelir?
Valla ben nerdeyse her aksam gaz sancisi cekiyorum:KK43: umarim bebek bana benzemez dogunca.. yediklerim yapiyor, ayaklarim cok usuyor benim bazen isitamiyorum o da yapiyor ama nedenini bulmak benim icin cok zor cunku maalesef cok gazli bi insanim:KK43: ama cikarmayi da asla basaramiyorum:KK43:

Nasılsınız yazamıyorum malesef eşim korona oldu evde birlikte atlatıyorz aranızda yakalanan var mı hiç Allah korusun tabi 😣
Benim iki arkadaşımda korona oldu biri 30 haftalık falan biri 15 falandı hiç bı sıkıntıları olmadı sadece hafif boğaz ağrısı halsizlik okadar

Kixlar kurutma makinesi alicam tavsiye edeceğiniz marka model varmi?
Bende istiyorum biraz araştırdım ama hiç bişey anlamadım 😔

Kızlar karnımın sol tarafı cok agrıyor dayanamıyorum ağrısına acile gittim rahim boyunu ölçtüler açılma varmı diye baktılar bebekte iyiydi cok sukur ams cok agrıyor dayanamıyorum neden olabilir

Günaydın güzel haberlerle gel inşallah . Ben de kendi rekorumu kırıyorum pazartesiye kadar sabredebilirsem 3 hafta görmemiş olucam . Max 13 gün dayanabildim şimdiye kadar 😂
Bende 16 eylülde gördüm 16 ekimde görücem içim kıpır kıpır

X