2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 8yıl oldu rahatsızlığım. Bağışıklık sistemi hastalığım var zaten. Kortizon kullanıyordum hamile kalana kadar.Bunlar oyuzden yapılmıştı en başta. Doktorum kendi gitti görüştü prof. Bir perinatologla. O 20.haftada başlayalım dedi. Şuan sadece vitaminlerime ek folbiol başlattı peritatolog. Vardır bir bildiği dedim. Neyseki haftaya gidicem kendi doktoruma, sorarım canım, sağol. Kullanmam gerekiyorsa kullanayım tabi.

Benim Çin takvimi tuttu makas bıcak tuttu Rus takvimi tuttu. Alyans tuttu. Hepsi tuttu ikra meyra ve zelihamm a göndermiştim 2sinin ki tutmadı kız dediler 2side.diğer herşey erkek çıkmıs tı.
Benimde çin Rus takvimi erkek gözüküyordu içimden de erkek geçti hep. Dr yüzde 80 kızdır deyince kızdır herhalde diyorum. Bacak arasıni göremedik çünkü. Benim için farketmez sağlıklı olsun da.

Bilemiyorum genelde bir tanesi bile heterezigot olunca kese gorunur gorunmez başlıyorlar. Allahtan cok az kalmis kontrole tekrar ustune basa basa sor bence genelde boyle sorunu olanlar igneye kese gorununce baslamis bendde endişelendim filan de . 5.aydan sonra vucut pihtiya dahada mailli oluyormus ondan o haftada başlayacak olablrler evet cnm dozununds iyi ayarlanması gerekli 0.4 yeterli olmayablr onuda ustune basa basa yeterli olup olmadigini o zaman gelince sor tekrar onemli konular cekinmeden hepsini tek tek sor .. Allahim korusun hepimizi insallah canım saglikla bebislerimiz yanimizda olsa sevsek biran önce

Benimde sağ tarafım aynı şekilde ağrıyor ama bende bel fıtığı başlangıcı vardı bebek büyüdükçe daha çok ağrı yapıyor. bugun Dr magnezyum yazdı ağrılara faydası olur diye. Doktorunuza sorun isterseniz

Ya benim icim hic rahat etmedi guvenemedim o doktorlarına igne baslaman gerek bence hemen yine sen bilirsin ama başka doktora danışma şansın varsa sor bence

Aynı sey bendede olyor iş yapsan yapmasanda olyor kuzmm Ben dr Söyledim bana bacagına vuruyor mu sancı dedi evet diyince progestan yazdı ne bileym kuzmm çok zorrr aynı seyleri yasıyoruz

Merhaba mart anneleri ben Nisan ayında anne olacağım 12+1 deyim bugün kontrole gittim doktor erkeğe benziyor yanılma payı var ama dedi sizde erkek deyip 16. Hafta da kız dediği oldu mu merak ettim
Var canım yanılma payı 15 . Haftadan şöyle durabilir sen tabi12. Hafta çok erken çünkü

Benim böyle ağrılarım yok ama arada çarpıntı bende de oluyo ya

%80 yüksek bir oran yanilacagini pek sanmıyorum hayırla al kuzucugunu kucağına

Ya benim icim hic rahat etmedi guvenemedim o doktorlarına igne baslaman gerek bence hemen yine sen bilirsin ama başka doktora danışma şansın varsa sor bence
Sağol canım, pzt günü sorarım doktora , peritatolog randevumu öne çekerim olmadı. Çok sağol

Benimde daha geçen haftaya kadar lekelenmelerim vardı acaba bu kasılıp kusmaktan dolayı mıydı ki
Geçmiş olsun sizede inş tez zamanda biter bu kusmalar
Sizinki buna bağlı mı bilmiyorum ama vücut kasıldığı için etkiliyordu beni. Ayy inşallah hepimiz kurtulalım bu zorluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…