2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kan sulandirici ignelerden piyasada kalmamis esimin kuzeni eczaci o bile kalmadi diyo Napicam bulamazsam pihti atar ölürüm

🤣🤣Bende 15. Hafta gidicem artık doktor net sonucu söyler insALLAH bende kızıma abla partisi yapicam😁annelik azcikta delirme canım 😅

Ya benimde ne hayallerim vardı.. Şimdi korku içinde bekliyorum bebişimi.. Hayırlı sağlıklı olsun inş cnm sevindim adına

Kan sulandiriciyi coronalilara veriyolarmis bulunamiyormus ve bulamaz ve vurulamazsam ölümüm demek cok stresliyim
Kan sulandırıcı ben de kullanıyorum,oksapar isminde,hastanemin yanındaki eczaneden alıyorum sorun olmuyor..Sizin de mutlaka kullanmanız gerek,nasıl böyle bir şey olabilir aklım almiyor

Canım, miniğimin cinsiyetini yazabilirsin artık 🤗 💜 kız 💜

Ya benimkide kızmış.. Sonradan değişirmi bilmiyorum ama iki ayrı doktorda kız dedi.. Kız kelimesi bile içimi kıpır kıpır ediyor.. Keşke ikili de güzel gelseydi doya doya sevinseydim..

08 kullanmam gerekirken bulunamıyor 06 kullaniyordum o da bulunamıyor heyet raporubu degistirmem gerekmiş bu seferdd 04 mg gunde 2 tane kullanıcam çünkü sadece 04 mg bulunuyornus . 2 kere igne vurulucam endissliyim 2 tane 04 ise yararmi diye doktoruma sordum olur dedi bugünkü doktoru aradim acmadi

Ya benimde ne hayallerim vardı.. Şimdi korku içinde bekliyorum bebişimi.. Hayırlı sağlıklı olsun inş cnm sevindim adına
Siz karar verdiniz mi dna testine,benim de için hiç rahat değil,inşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder

Ya benimkide kızmış.. Sonradan değişirmi bilmiyorum ama iki ayrı doktorda kız dedi.. Kız kelimesi bile içimi kıpır kıpır ediyor.. Keşke ikili de güzel gelseydi doya doya sevinseydim..
1/200 ün üstü yüksek risk kabul ediliyormuş canım. Üzülme bence. Onda bile ihtimal çok düşük. Sağlıkla doğucak bebeğin görürsün

08 kullanmam gerekirken bulunamıyor 06 kullaniyordum o da bulunamıyor heyet raporubu degistirmem gerekmiş bu seferdd 04 mg gunde 2 tane kullanıcam çünkü sadece 04 mg bulunuyornus . 2 kere igne vurulucam endissliyim 2 tane 04 ise yararmi diye doktoruma sordum olur dedi bugünkü doktoru aradim acmadi
Sakin ol canim, etrafinda bildigin tum eczaneleri ara, bi ara yine ayni durum olmustu koronanin baslarinda.. ben 3 eczaneyi arayip sonunda bulmustum..ama lutfen sakin kal

Kan sulandırıcı ben de kullanıyorum,oksapar isminde,hastanemin yanındaki eczaneden alıyorum sorun olmuyor..Sizin de mutlaka kullanmanız gerek,nasıl böyle bir şey olabilir aklım almiyor
Bende kullaniyorum oksopar ama artik bulunamiyor diyolar hemde esimin kuzeni eczaci . 08 imkansz 06 da artik yokmus .. coronalilara veriyolarmis

Siz karar verdiniz mi dna testine,benim de için hiç rahat değil,inşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder

Yaptırmamaya karar verdim galiba. Doktorumla telefonla görüştük pazt ye kadar güzelce düşün dedi.. Şuanlık yaptırıp kötü sonuç görmek benş daha çok yıpratcak ona kanaat getirdim dünden beri kendimi mahvettim çünkü.. Diyorum ki umut etmek bilmekten daha iyidir.. Umutla bekle..

X