2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sormustum normal dedi kan dolasimi artiyormus bi de bulantidan dolayi kusuyoruz ya da ac kaliyoruz o da yapar dedi

Evet oyleydi bende anlamadim .. resmen ayakustu bakildim ya bide saatli bombasin diye korkuttu
Bende gittiğim hiçbir devlet hastanesinden memnun kalmadım. Hele bi gün kalp çarpıntısı için doktora gittim. Bana ne dese beğenirsiniz. Bi git kan testi yaptır. Ama kan testi istemedi düşünün. Kasapta yaptırcam herhalde kan testini 😂
Ama seninki doçent olduğundan iyi olur diye düşünmüştüm.

B Baharyagmuru35 canım gel üşenme Balıkesir'de Alaattin Kaçar'a gel Ertan Adalı ya da Alim Gökhan Kuşgöz . süper burada doktorlar. ben 3 doktora birden gidiyorum hiçbirinden vazgeçemem. hepsi öyle ilgili ki şaşırıyorum koca İzmir'de böyle problem olmasına. muayane 150 bir veriyoruz bir vermiyoruz Alaatin beye. Alim bey özel hastanede 105 TL ücret. ben çok ama çok memnunum.

B Baharyagmuru35 canım gel üşenme Balıkesir'de Alaattin Kaçar'a gel Ertan Adalı ya da Alim Gökhan Kuşgöz . süper burada doktorlar. ben 3 doktora birden gidiyorum hiçbirinden vazgeçemem. hepsi öyle ilgili ki şaşırıyorum koca İzmir'de böyle problem olmasına. muayane 150 bir veriyoruz bir vermiyoruz Alaatin beye. Alim bey özel hastanede 105 TL ücret. ben çok ama çok memnunum.
İzmir bu konuda cok yetersiz gercekten

En iyi doktor diye onerilen docent riskli gebelik uzmanina gittim ama sonuç bu 😪
Canım izmirde tanınmış çevrenin de gittiği duyduğun perinatoloğ araştır bence cidden senin perinatolog eşliğinde devam etmen lazım bugün talihsizlik olmuş resmen o kadar para ya cidden pes doğrusu diyprum

Neden 3 doktora birden gidiyorsun canım riskli bir durum mu var ne sıklıkla gidiyorsun

Valla ben de çok şaşırdım koskoca İzmir yani

B Baharyagmuru35 Bende izmire tüp bebek doktoruma kontrole gidiyorum prof ümit inceboz irenbe tüp bebek merkezinde çok dikkatli titiz bi doktor.Gebe hastaları doğumları vs çok fazla.Perinatolog alsancakta cenk gezer'i tavsiye etti bize hocamız.Bi arkadaşımda gitti çok memnun kaldı 1 saat incelediğini söyledi.

Gözün aydın cnm maşallah bebis onden gidiyor demek ne güzel🥰 gec olsaydı istemezdi doktor cnm kafana takma. Burda bir iki arkadaşa gecti artik yapılmaz diye söylemişlerdi çünkü. Burun kemiği ile ilgili birsey dedi mi sana? Ense kalınlığıni ölçtu benim ama burun kemiği ile ilgili birsey demedi. Benimde değişti vitamini bu arada maltofer diye bir demir hapı verdi
Saol canım bnm yok demedi burun kemiği yle ilgili bşy. Megaferon fort die bşy verdi bana da. Bu Dr beğenmedim devlette. Adam uyuyor devamlı. Gitmem sanırım bidaha. Şu sonucumu da hayırlısıyla alayım da güzel haberlerle inşallah 🤲 hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲 🤲 🤲

Kızlar merhaba sizlerdede kalp çarpıntısı oluyormu acaba
BENDE 8.haftada oldu 5 dakka yürüsem kötü oluyodum sonra tansiyon takibine başladık tansiyonum yükseliyomuş meğer çarpıntı sebebi buymuş.Tansiyon ilacı içiyorum sabah aksam bu şekilde rahatsızlanınca tansiyon takibi yapın mutlaka.

Kizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle
Canim doktor bence iyi eğer ilk bakışta sorununu anlamışsa iyi doktordur dediklerini dikkate al ilk gebeligimde benimde kalbime bakıldı baktirmalisin yogunluktan dolayı kalabalıktır bennozel muahane si var zannettik devlet hastaneleri şuan koronadan yataktacak yer yok

Arkadaşlar İzmirden bahsediyoruz. Yetersiz olur mu? Vardır tabi ki en iyi doktorlar. Bir sürü özel hastane var. Fiyat performansı ile alakalı. Özel muaneden 600 küsür alan adam devletde yüzüne mi bakar.
Aynen canım benim doktorum prof ayda 1 kez 400 tl alıyo klinik.Perinatolog da işini iyi yapan biri 750 tl onun da muayenesi.400/500 ü gözden çıkardıktan snra çok iyi doktorlar var.

B Baharyagmuru35 Bende izmire tüp bebek doktoruma kontrole gidiyorum prof ümit inceboz irenbe tüp bebek merkezinde çok dikkatli titiz bi doktor.Gebe hastaları doğumları vs çok fazla.Perinatolog alsancakta cenk gezer'i tavsiye etti bize hocamız.Bi arkadaşımda gitti çok memnun kaldı 1 saat incelediğini söyledi.
Arastiriyim cok tesekkurler

BENDE 8.haftada oldu 5 dakka yürüsem kötü oluyodum sonra tansiyon takibine başladık tansiyonum yükseliyomuş meğer çarpıntı sebebi buymuş.Tansiyon ilacı içiyorum sabah aksam bu şekilde rahatsızlanınca tansiyon takibi yapın mutlaka.
Bendede tansiyonum düşüklüğü var 8/5 geziyorum tansiyon düşüklüğü için ilaç varmı doktor takip edelim bakarız dedi tansiyonum zaten düşüktü ama elden ayaktan karşılıyorum bu sefer 😓

Canım izmirde tanınmış çevrenin de gittiği duyduğun perinatoloğ araştır bence cidden senin perinatolog eşliğinde devam etmen lazım bugün talihsizlik olmuş resmen o kadar para ya cidden pes doğrusu diyprum
Aslinda ayni hastanede çok övülen doktor var ama bu da onla ayniynis sadeve bu iki doktor riskli gebelik uzmaniymis ikiside ayni ortamda bakiyor ama oortam da bes para etmez hic begenmedim

Bendede tansiyonum düşüklüğü var 8/5 geziyorum tansiyon düşüklüğü için ilaç varmı doktor takip edelim bakarız dedi tansiyonum zaten düşüktü ama elden ayaktan karşılıyorum bu sefer 😓
Tuzlu ayran :KK43: içeceksin başka çözüm yok canım.Benimde yüksek diye deli gibi yediğim turşuyu yasakladı doktorum :mad: şçşm gidiyo yiyemedikçe

Canim ben nasil geleyim balikesire acil bisey olsa gelemem esimn hic vakti olmuyor o kadar yolculuk hamile hamile surekli git git gel cok zor isterdim ama malesef

Bende gittiğim hiçbir devlet hastanesinden memnun kalmadım. Hele bi gün kalp çarpıntısı için doktora gittim. Bana ne dese beğenirsiniz. Bi git kan testi yaptır. Ama kan testi istemedi düşünün. Kasapta yaptırcam herhalde kan testini 😂
Ama seninki doçent olduğundan iyi olur diye düşünmüştüm.
Bende anlamadim doktora ozel oda yok herkes birsey anlatirken araya giriyo ortam cok kotu ultrason goruntusu bile vermedi enss kalinligina cinsiyete bakmadi . Bana saatli bombasin dedi boyle bisey yok ya yazik konusma sekline bak valla bes para etmez

X