- 9 Mart 2019
- 893
- 1.481
- 37
Doktor konusunda şanssız çıktın canım sen. Ama devlet doktorları çok yoğundur. Çok ilgi beklemek maalesef zor oralarda. Senin özel bir durumun olduğu için özel bir doktor araştırmanı öneririm. Neyse bebeğini gördün sonuçta, iyimiş bunada şükürKizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle