2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle
Doktor konusunda şanssız çıktın canım sen. Ama devlet doktorları çok yoğundur. Çok ilgi beklemek maalesef zor oralarda. Senin özel bir durumun olduğu için özel bir doktor araştırmanı öneririm. Neyse bebeğini gördün sonuçta, iyimiş bunada şükür 🙏🏻

Doktor konusunda şanssız çıktın canım sen. Ama devlet doktorları çok yoğundur. Çok ilgi beklemek maalesef zor oralarda. Senin özel bir durumun olduğu için özel bir doktor araştırmanı öneririm. Neyse bebeğini gördün sonuçta, iyimiş bunada şükür 🙏🏻
Devlette ozel doktordu bu ama hastane dökülüyo ortam cok kotu hizli hizli bakıyorlar goruntu bile vermedi. En azindan igne dozunu ayarladi yukseltti en iyi doktor dediler gitim ben de sasirdim kime gideceğimi

Neden 3 doktora birden gidiyorsun canım riskli bir durum mu var ne sıklıkla gidiyorsun
Riskli durumum yok şimdilik. Alaattin beyin cihazı çok iyi çok dikkatli ve tercih edilen bir doktor. Alim bey ile gebeliğini öğrenmiştim o da çok ilgili, hastayı rahatlatıyor, sakinliği ile her ayrıntıyı açıklaması bana iyi geliyor. Şehir hastanesinde de Mehmet şirvancı'ya gidiyorum onun yaşı var çok ilgili, babacan bir doktor. Hepsinden memnunum hepsine gidiyorum işte. Ayda bir çağırıyorlar zaten bende 15 günde bir bebeği görmüş oluyorum.

BENDE 8.haftada oldu 5 dakka yürüsem kötü oluyodum sonra tansiyon takibine başladık tansiyonum yükseliyomuş meğer çarpıntı sebebi buymuş.Tansiyon ilacı içiyorum sabah aksam bu şekilde rahatsızlanınca tansiyon takibi yapın mutlaka.

Tansiyonumu ölçtüm 2 sefer normal çıktı nabız yüksek çıktı sadece buarada bende irenbede hamile kaldım ismail beyde ☺️

Tansiyonumu ölçtüm 2 sefer normal çıktı nabız yüksek çıktı sadece buarada bende irenbede hamile kaldım ismail beyde ☺
Benim doktorum da ümit hanım bu kadar titiz biri olamaz yaa.Çok doktor gezdim onun titizliği doğru tedavisi sayesinde ikizlerim olacak.Sizin kaçıncı denemede oldu?ismail beye devam ediyor musunuz ayrıldı klinikten.

Sistim tuzlu yemekten 😭valla bir anda düşüyor yer gidiyor ayağımdan
Düşüğü de kötü yükseği de.Düşük tansiyon son 1 ayda bi arkadaşımda çıktı doğumun sonunda bitmişti artık çokk şükür sağsalim kavuştu bebeğine düzelmeye başladı.

Benim doktorum da ümit hanım bu kadar titiz biri olamaz yaa.Çok doktor gezdim onun titizliği doğru tedavisi sayesinde ikizlerim olacak.Sizin kaçıncı denemede oldu?ismail beye devam ediyor musunuz ayrıldı klinikten.

İlk denemede oldu benim çok şükür 🤲 evet ayrıldı ama özel muayenesine devam edicem inşallh bırakmayı düşünmüyorum evet ümit hanımda çok başarılı bir doktor

Bende anlamadim doktora ozel oda yok herkes birsey anlatirken araya giriyo ortam cok kotu ultrason goruntusu bile vermedi enss kalinligina cinsiyete bakmadi . Bana saatli bombasin dedi boyle bisey yok ya yazik konusma sekline bak valla bes para etmez
Doktorsitesi diye bir site var ya ordan yorumlara bakmış mıydın

Canim ben nasil geleyim balikesire acil bisey olsa gelemem esimn hic vakti olmuyor o kadar yolculuk hamile hamile surekli git git gel cok zor isterdim ama malesef
Ben doktora gitmek icin yaklaşık 4 saat yol gidiyorum 🤣 bulunduğunuz yerde medical park varsa genelde doktorları iyi oluyor. Ben ankaradayken de bu hastaneye gidiyodum şimdi de tüm yolu goze alarak bursa medicalpark'a gidiyorum. Hastanede çok ilgileniyorlar. Sürekli memnun kaldınız mi diye soruyolar filan. Baska bi hastaneye gidiyodum ikili test sonucumu bile 2 hafta ugrasip öğrenememiştim.

Sabah medicalparkta idrar ve kan testi yaptirdim doktorumun asistani kendisi arayip sonucları soyledi. Velhasılı benim için doktor da hastane de çok onemli. Gerekirse son aylarda bursada ev tutup doguma kadar beklemeyi düşünüyorum.

malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya doktordan ciktik para odemek icin bile saat verdiler ys onun da sirasi syri cildirdik esimle
Canım sen perinatoloğa gitmedin mi. Fiyatı fazla diyordun hatta. Devlette miydi

13+1 5 gun geri cikti bebis ya doktorda ayakustu bakti hic memnun kalmadim moralim sifir bosa para verdik resmen bosa gittim
Hic canini sikma boyle seyler olabiliyor canim, sen simdi cevrenden arkadaslarindan belki bu gruptan icine sinecek bir doktor bulmaya calis, onceligin o olsun

Düşüğü de kötü yükseği de.Düşük tansiyon son 1 ayda bi arkadaşımda çıktı doğumun sonunda bitmişti artık çokk şükür sağsalim kavuştu bebeğine düzelmeye başladı.
Benim hep düşüktü ilk gebelikte etkilenmişti bu kadar bu sefer çok kötü oluyorum yaş faktörü diyorum ben başka aciklamasi yok çünkü 😬

Kızlar cinsiyeti öğrenen varmı biz hafta önden gidiyoruz 15 haftalık olduk ama hala cinsiyet belli değil 😇

Kizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle

Sizin bu şanssızlığınız ne olacak acaba. Bizim burada özeller hariç devlet hastanesi belli bir aydan sonra bakmıyor kendi doktoruna git diyor hemen. Bende çok memnun değilim çok ilgili değil ama özellerin fiyatları burada yüksek artı test ücretleri de eklenince. İnşallah gönlünüze göre bir Dr bulursunuz.

X