2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor genetik testime bile ayak ustu bakti bi ton para verdim resmen ayakustu alalecele bakildim ya enseye bile bakmadi cinsiyetede merak etmeye devam edicez dedi manyakmidir nedir ya boyle bi lanet pis hastane boyle kotu ortam doktor olamaz yaziikya

Kizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle
Ahhhh yaaa bu da olmadi:KK43:(

izmirde özel hastaneler var medical park can hastanesi gibi onlara gidin bende izmirde gidiyorum ama tüp bebek doktoruma devam ediyorum çok memnunum

Kızlar kafama bşy takıldı. Normalde ben bugün 13+1im.ama ultrason da 14+1dedi Dr. 2li için 14 +1 geç mi acaba. Valla bak şimdi bunu takarım artık. Eşime diyorum acaba Dr ultrason da bakarken de uyuklamış olabilir mi die. Eşim de yok diyor ultrason da baya baya baktı ilgilendi diyor. Amann ne biliyim ya relax olamıcaz mı biz
Gözün aydın cnm maşallah bebis onden gidiyor demek ne güzel🥰 gec olsaydı istemezdi doktor cnm kafana takma. Burda bir iki arkadaşa gecti artik yapılmaz diye söylemişlerdi çünkü. Burun kemiği ile ilgili birsey dedi mi sana? Ense kalınlığıni ölçtu benim ama burun kemiği ile ilgili birsey demedi. Benimde değişti vitamini bu arada maltofer diye bir demir hapı verdi

Doktor kanama oldumu dedi kahve lekelenmeler olmustu ilk zamanlar dedim dusuk tehtidi atlatmissin dedi bebegin boyu ense kalınlığı vs vs hicbisiyi yok elimde malesef boyle iste malesef

13+1 5 gun geri cikti bebis ya doktorda ayakustu bakti hic memnun kalmadim moralim sifir bosa para verdik resmen bosa gittim
Canım sen bence kendine gerçekten çok iyi bir doktor bulmalısın diğer doktorun da aynı şeyleri söylemişti sana çok riskli durumların olduğundan bahsetmişti

Doktor kanama oldumu dedi kahve lekelenmeler olmustu ilk zamanlar dedim dusuk tehtidi atlatmissin dedi bebegin boyu ense kalınlığı vs vs hicbisiyi yok elimde malesef boyle iste malesef
Allah allah baya da ucret almislardi hic anlamadim izmirde ne tarafta oturuyosun canim

X