Cnm bence diğer testler daha önemli. Mesela ayrıntılı testte de herşeyi öğrenme şansın yok mu. 2li cok net cvblar vermıomus ki
Valla ben bile senin kadar heyecanliyimDogru . Insallah memnun kalirim doktor doktor gezmekde istemiyorum hic oglen 3 de randevum baya heyecanliyim merak ediyorum nasil davranacak
Günaydın kızlar gebelik belirtileriniz geçti mi?12.haftamdayım bayağı azaldı belirtiler.Zaten çok ağır şeyler yaşamadım rahat geçirdim süreci.Sanırım 3.ayın bitiminde kalmıyomuş belirti vs.
Hayir anlsilmayabilir ayrintilidaAyrıntılıda down sendromu olup olmadığı anlaşıyomudur. Dün doktorum ayrıntılı ona bakmazki dedi..
Ense kalinliginada bakarmisinz diycem kwndi doktorum ona bile bakamadiValla ben bile senin kadar heyecanliyim, guzel haberlerle gel insallah
Hayir anlsilmayabilir ayrintilida
Kuzum ondan bekle dedim sana çünkü ekranda cidden bende gördüm erkek olduğunu ama Kordon'da olabilir bu yüzden söylemiyorum kimseye kendimide alıştıra madım erkek olacağına 15 hafta dolsun en azından eğer inatçı bir kız değilse kordonu bacak arasına almazsa değişmesi imkansız bazı doktorlar cinsiyeti söyledikten sonra birdaha bakmıyor bacak arasına kızımda hep baktırdım duyduğum için böyle şeyleriSorayim cnm kendi doktorumada sordum onemli degil bu dedi bisey olmaz dedi . Bunada sorayim . Cinsiyet kordonla karistiyolar erkekde diye duydum demin markette konusuyolardi 6 aylikken erkek ken kiz oldugunu ogrenmisler . Ay bilemedim simdi bunada sorcam ins cinsiyet soler
Canım 2 li teste asıl en iyi sonucu alırsın bebek büyüdükçe bakılması daha zordur para tuzağı hastaneler anneleri telaşa sokup bütün testleri yaptırıyor lar içini ferah tutAyrıntılıda down sendromu olup olmadığı anlaşıyomudur. Dün doktorum ayrıntılı ona bakmazki dedi..
Benimde canım acılı baharatlı kraker istedi yedim ama banada dokunduKizlar kahvalti yaptım ispanakli borek cekiyodu canim bayadir iki minik parca almistim noldu anlamadim kahvalti bitti bende mide bulantisi basladi durduramadım hepsini afedersiniz cikardimoff dokundumu noldu anlamadim hamileligimdsn beri bu 2. Sadece . Mide bulantisi toplasan 10 gun olmustur anlamadim valla
Hadi hayırlı haberlerle gel cinsiyeti icinde tahminde bulunur büyük ihtimal bekliyoruz seniKızlar yarım saat sonra randevum var. Geldik saatimizi bekliyoruz. 2li için bu hafta çağırmıştı Dr. Bende anca bugüne gün buldum. 13+1iz bugün. En son geçen perşembe gitmiştik özeldeki Dr. Şimdi 2li için devletten randevu aldık. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahdua eder dua beklerim canlarım hayırlı güzel sonuçlar almak için.
Siz bilirsiniz, karar sizin tabi ki..Yurtdışı testini ücretinden dolayı değil kesinlikle sadece yine yüzde yüz sonuç vermeyeceği için yüzde 1lik kısma bile takacağımı bildiğimden yaptırmaktan vazgeçmek üzereyim. Acaba diyordum ayrıntılada bari görünür mü.. Hiç ikiliyi yaptırmamış varsaymak istiyorum..
Dokunmasa iyydi evetBenimde canım acılı baharatlı kraker istedi yedim ama banada dokundubörek dokunmuştur oyy canımız istesede yiyemiyoruz
Cikinca haber ver canım benimde 3 de randevumKızlar yarım saat sonra randevum var. Geldik saatimizi bekliyoruz. 2li için bu hafta çağırmıştı Dr. Bende anca bugüne gün buldum. 13+1iz bugün. En son geçen perşembe gitmiştik özeldeki Dr. Şimdi 2li için devletten randevu aldık. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahdua eder dua beklerim canlarım hayırlı güzel sonuçlar almak için.
Bende baktirirdim yinede bugunde sorucam hicbisy bilmiyomus gibiKuzum ondan bekle dedim sana çünkü ekranda cidden bende gördüm erkek olduğunu ama Kordon'da olabilir bu yüzden söylemiyorum kimseye kendimide alıştıra madım erkek olacağına 15 hafta dolsun en azından eğer inatçı bir kız değilse kordonu bacak arasına almazsa değişmesi imkansız bazı doktorlar cinsiyeti söyledikten sonra birdaha bakmıyor bacak arasına kızımda hep baktırdım duyduğum için böyle şeyleri
O pedler artık satılmıyor ama eczanelerde darklı bı test bu sıvı ıcın onu alıp doktor vajına dan gırıp yapıyorAkıntı ile ilgili doktora gittim. Vajinal muayene ile kontrol etti amniyon sıvısı olsa akıntı miktarı daha fazla olurdu dedi. Ultrasonla da bakti amniyon sıvısı miktari iyi dedi. Enfeksiyon olabilir diye fitil verdi. Idrar testi istedi. Ama turnusol kağıtlı pedle filan bakanlar varmış benim doktorum oyle bisey istemedi. Bebek 16+4 olmuş. 11 gün önden gidiyor. Sordum sıkıntı olur mu diye. 2 haftaya kadar normal dedi.
Icim rahat etsin diye amniyon sıvısını tespit eden turnusol kağıtlı pedlerden varsa alayim diye eczanelere filan sordum ellerinde yokmus. Neyse doktor bi sorun görmedi sonucta. Fitili kullanayim bakalim.
Cıktım şimdi canım. Gelişimi iyi dedi. 1 hafta önden gidio maşallah sıpamCikinca haber ver canım benimde 3 de randevum