2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya nerdee 13teyim ama hala kötüyüm.. İştah sıfır.. Mahvoldum.. Açken hiç bişeyim yok ağzıma 1 lokma bile girse yarım saat olmadan bulanmaya başlıyorum.. Napcaz böyle bilmiyorum

Hayir anlsilmayabilir ayrintilida

Yurtdışı testini ücretinden dolayı değil kesinlikle sadece yine yüzde yüz sonuç vermeyeceği için yüzde 1lik kısma bile takacağımı bildiğimden yaptırmaktan vazgeçmek üzereyim. Acaba diyordum ayrıntılada bari görünür mü.. Hiç ikiliyi yaptırmamış varsaymak istiyorum..

Kuzum ondan bekle dedim sana çünkü ekranda cidden bende gördüm erkek olduğunu ama Kordon'da olabilir bu yüzden söylemiyorum kimseye kendimide alıştıra madım erkek olacağına 15 hafta dolsun en azından eğer inatçı bir kız değilse kordonu bacak arasına almazsa değişmesi imkansız bazı doktorlar cinsiyeti söyledikten sonra birdaha bakmıyor bacak arasına kızımda hep baktırdım duyduğum için böyle şeyleri

Can
Ayrıntılıda down sendromu olup olmadığı anlaşıyomudur. Dün doktorum ayrıntılı ona bakmazki dedi..
Canım 2 li teste asıl en iyi sonucu alırsın bebek büyüdükçe bakılması daha zordur para tuzağı hastaneler anneleri telaşa sokup bütün testleri yaptırıyor lar içini ferah tut

Benimde canım acılı baharatlı kraker istedi yedim ama banada dokundu börek dokunmuştur oyy canımız istesede yiyemiyoruz

Kızlar yarım saat sonra randevum var. Geldik saatimizi bekliyoruz. 2li için bu hafta çağırmıştı Dr. Bende anca bugüne gün buldum. 13+1iz bugün. En son geçen perşembe gitmiştik özeldeki Dr. Şimdi 2li için devletten randevu aldık. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah dua eder dua beklerim canlarım hayırlı güzel sonuçlar almak için.

Hadi hayırlı haberlerle gel cinsiyeti icinde tahminde bulunur büyük ihtimal bekliyoruz seni

Kızlar 3 lü test yaptıran oldumu dr 2 hafta sonra çağırdı sonuç icin simdi e nabızda gordum 3 sonuç vardı pozitifti normali pozitif mı olması gerekiyor acaba

Siz bilirsiniz, karar sizin tabi ki..

Cikinca haber ver canım benimde 3 de randevum

Bende baktirirdim yinede bugunde sorucam hicbisy bilmiyomus gibi

Akıntı ile ilgili doktora gittim. Vajinal muayene ile kontrol etti amniyon sıvısı olsa akıntı miktarı daha fazla olurdu dedi. Ultrasonla da bakti amniyon sıvısı miktari iyi dedi. Enfeksiyon olabilir diye fitil verdi. Idrar testi istedi. Ama turnusol kağıtlı pedle filan bakanlar varmış benim doktorum oyle bisey istemedi. Bebek 16+4 olmuş. 11 gün önden gidiyor. Sordum sıkıntı olur mu diye. 2 haftaya kadar normal dedi.

Icim rahat etsin diye amniyon sıvısını tespit eden turnusol kağıtlı pedlerden varsa alayim diye eczanelere filan sordum ellerinde yokmus. Neyse doktor bi sorun görmedi sonucta. Fitili kullanayim bakalim.

Su konusu konuşulmuş kızlar maşallah ne çok su içiyorsunuz. Benim midemi an bulandıran şey su.. Bir seferde birkaç küçük yudum alıp bırakıyorum. Ne zaman doya doya bir bardak içtiysem aynı hızla geri çıkardım. İnşallah bebeğe bir zararı yoktur

O pedler artık satılmıyor ama eczanelerde darklı bı test bu sıvı ıcın onu alıp doktor vajına dan gırıp yapıyor

Cikinca haber ver canım benimde 3 de randevum
Cıktım şimdi canım. Gelişimi iyi dedi. 1 hafta önden gidio maşallah sıpam 1.89 cıktı ense. Devletteki bu Dr da uyuyor ya. Sekreter sonuçlarımı cıkarıo adam kafayı öne eğdi uyuyor gözler gidiyor. Kanı da verdim 3 ile 10 gün sonra cıkar dediler. Çok şükür rabbime. Darısı sana canım hadi inşallah yalnız cinsiyetle ilgili bşy demedi bende sormadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…