2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar kendi doktorumun cinsiyeti söylemediğini bu yüzden bugün dayanamayıp başka doktora gideceğimi söylemiştim. Gittim iyi ki de gittim oğlum olucakmış net erkek dedi K KurkmantoluS canım listeye ekleyebilirsin beni. Ve kendi doktorumu bırakıp bu doktorla devam edicem doktor farkını da görmüş olduk kızlar çok mutluyum 14 haftalığız bugün ve öğrendim kendi doktoruma kalsam 17 haftaya kadar bekleyecektim

MaşALLAH için rahat etsin en önemlisi o Cinsiyeti kesinleştimi peki ,

Çok ama çok sevindim hayırla imanla büyüt evladını

Gözün aydın canım, hayırlısı olsun. Bazı doktorlar 16.haftaya kadar söylemiyor görsede evet. İyi yapmışsın. Sağlıkla kucağına al oğluşunu

Cinsiyet söyledi mi canım maşallah

Çok şükür çok sevindim sağlık haberleri hep beraber alalım inşALLAH

Bende 15. Hafta gidicem artık doktor net sonucu söyler insALLAH bende kızıma abla partisi yapicamannelik azcikta delirme canım

Kızlar bende dün dira90 arkadaşımdan çok etkilendim, çok üzüldüm, sabaha kadar hiç rahat uyuyamadım, bebeğimide huzursuz ettim bütün gece. O yüzden biraz önce dayanamayıp evimin yakınımdaki özel hastaneye gittim bebeğimi görmeye çok şükür iyi dedi doktor. Hatta cinsiyet için de baktı, kendi doktorumdan başka bir doktor daha kız dedi artık kesinleşmiş oldu bizimde cinsiyetimiz

Ayy canım sorma cuma gunune nasıl dayanixam bilmiyorum normalde 17 haftalık Ken çağırdı ama dayanacak sabır kalmadı sağlıkla al cennet kapını kucağına içim eridi imrendim ne nasipli hatunsun

ayrıntılı ultrasonda yine ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakarlar

Hayırlı olsun canım ben de yarın gidecem inşallah tüm gün idrarı kesik kesik mi yapıyorum onu kontrol ediyorum kafayı yedim baskı var mı vs

Hayırlı olsun canım ben de yarın gidecem inşallah tüm gün idrarı kesik kesik mi yapıyorum onu kontrol ediyorum kafayı yedim baskı var mı vs
Al benden de o kadar. Dünden beri kasık ağrım var. Dün daha doktordan yeni geldim. Ama psikoljk heralde.. kramp girmeler , ağrılar oldu. Sonucm çıksn haftaya tekrar gitceğim.

Ayy canım sorma cuma gunune nasıl dayanixam bilmiyorum normalde 17 haftalık Ken çağırdı ama dayanacak sabır kalmadı sağlıkla al cennet kapını kucağına içim eridi imrendim ne nasipli hatunsun
Canım çok teşekkür ederim, aminnn. Benimde 2hafta sonraydı randevum. Asla dayanamazdım o tarihe kadar kendimi tanıyorum. Gittim içim rahat etti, annelik gerçekten delilikmiş sürekli bunları düşünmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba sana erkek demişti dimi doktorun

Evet ama degişedebilir örnekleri çok ama erkekse 15. Haftada net sonuç alırım burda okuduklarima göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…