- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Valla doktorun kadını erkeği fark etmiyor gerçekten kuzum takılma hiç ona. Haber et bizeBugun oglen 3 de yeni doktorumla randevum var biraz cekiniyorum ya erkek doktor diye kadinds daha rahattim ins iyi çıkar doktor
Doktorum istemediği için ben de bisey demedim açıkçası. Fitili kullancam eger devam ederse akıntı o zaman tekrar sorarımO pedler artık satılmıyor ama eczanelerde darklı bı test bu sıvı ıcın onu alıp doktor vajına dan gırıp yapıyor
MaşALLAH için rahat etsin en önemlisi o Cinsiyeti kesinleştimi peki ,Akıntı ile ilgili doktora gittim. Vajinal muayene ile kontrol etti amniyon sıvısı olsa akıntı miktarı daha fazla olurdu dedi. Ultrasonla da bakti amniyon sıvısı miktari iyi dedi. Enfeksiyon olabilir diye fitil verdi. Idrar testi istedi. Ama turnusol kağıtlı pedle filan bakanlar varmış benim doktorum oyle bisey istemedi. Bebek 16+4 olmuş. 11 gün önden gidiyor. Sordum sıkıntı olur mu diye. 2 haftaya kadar normal dedi.
Icim rahat etsin diye amniyon sıvısını tespit eden turnusol kağıtlı pedlerden varsa alayim diye eczanelere filan sordum ellerinde yokmus. Neyse doktor bi sorun görmedi sonucta. Fitili kullanayim bakalim.
Çok ama çok sevindimMerhaba kızlar kendi doktorumun cinsiyeti söylemediğini bu yüzden bugün dayanamayıp başka doktora gideceğimi söylemiştim. Gittim iyi ki de gittim oğlum olucakmışnet erkek dedi K KurkmantoluS canım listeye ekleyebilirsin beni. Ve kendi doktorumu bırakıp bu doktorla devam edicem doktor farkını da görmüş olduk kızlar çok mutluyum 14 haftalığız bugün ve öğrendim kendi doktoruma kalsam 17 haftaya kadar bekleyecektim
Gözün aydın canım, hayırlısı olsun. Bazı doktorlar 16.haftaya kadar söylemiyor görsede evet. İyi yapmışsın. Sağlıkla kucağına al oğluşunuMerhaba kızlar kendi doktorumun cinsiyeti söylemediğini bu yüzden bugün dayanamayıp başka doktora gideceğimi söylemiştim. Gittim iyi ki de gittim oğlum olucakmışnet erkek dedi ❤ K KurkmantoluS canım listeye ekleyebilirsin beni. Ve kendi doktorumu bırakıp bu doktorla devam edicem doktor farkını da görmüş olduk kızlar çok mutluyum 14 haftalığız bugün ve öğrendim kendi doktoruma kalsam 17 haftaya kadar bekleyecektim ☺
Cinsiyet söyledi mi canım maşallahCıktım şimdi canım. Gelişimi iyi dedi. 1 hafta önden gidio maşallah sıpam1.89 cıktı ense. Devletteki bu Dr da uyuyor ya. Sekreter sonuçlarımı cıkarıo adam kafayı öne eğdi uyuyor gözler gidiyor. Kanı da verdim 3 ile 10 gün sonra cıkar dediler. Çok şükür rabbime. Darısı sana canım hadi inşallah yalnız cinsiyetle ilgili bşy demedi bende sormadım.
Çok şükür çok sevindim sağlık haberleri hep beraber alalım inşALLAHCıktım şimdi canım. Gelişimi iyi dedi. 1 hafta önden gidio maşallah sıpam1.89 cıktı ense. Devletteki bu Dr da uyuyor ya. Sekreter sonuçlarımı cıkarıo adam kafayı öne eğdi uyuyor gözler gidiyor. Kanı da verdim 3 ile 10 gün sonra cıkar dediler. Çok şükür rabbime. Darısı sana canım hadi inşallah yalnız cinsiyetle ilgili bşy demedi bende sormadım.
Çok net gösteriyor kendini, erkekMaşALLAH için rahat etsin en önemlisi o Cinsiyeti kesinleştimi peki ,
Çok net gösteriyor kendini, erkekdegisme ihtimali olduğunu sanmıyorum. Benim içim hic bi zaman rahat etmiyor ki, mesela doktor uzun uzun kalp atışını dinletti. Hocam zararli degil mi dedim degil dedi ama bana her sey dert oluyor
Zaten sıvı gelseydı anlardı su mıktarının da iyi demişDoktorum istemediği için ben de bisey demedim açıkçası. Fitili kullancam eger devam ederse akıntı o zaman tekrar sorarım
Ayy canım sorma cuma gunune nasıl dayanixam bilmiyorum normalde 17 haftalık Ken çağırdı ama dayanacak sabır kalmadı sağlıkla al cennet kapını kucağına içim eridi imrendim ne nasipli hatunsunKızlar bende dün dira90 arkadaşımdan çok etkilendim, çok üzüldüm, sabaha kadar hiç rahat uyuyamadım, bebeğimide huzursuz ettim bütün gece. O yüzden biraz önce dayanamayıp evimin yakınımdaki özel hastaneye gittim bebeğimi görmeyeçok şükür iyi dedi doktor. Hatta cinsiyet için de baktı, kendi doktorumdan başka bir doktor daha kız dedi artık kesinleşmiş oldu bizimde cinsiyetimiz
Yurtdışı testini ücretinden dolayı değil kesinlikle sadece yine yüzde yüz sonuç vermeyeceği için yüzde 1lik kısma bile takacağımı bildiğimden yaptırmaktan vazgeçmek üzereyim. Acaba diyordum ayrıntılada bari görünür mü.. Hiç ikiliyi yaptırmamış varsaymak istiyorum..
Hayırlı olsun canım ben de yarın gidecem inşallah tüm gün idrarı kesik kesik mi yapıyorum onu kontrol ediyorum kafayı yedim baskı var mı vsKızlar bende dün dira90 arkadaşımdan çok etkilendim, çok üzüldüm, sabaha kadar hiç rahat uyuyamadım, bebeğimide huzursuz ettim bütün gece. O yüzden biraz önce dayanamayıp evimin yakınımdaki özel hastaneye gittim bebeğimi görmeyeçok şükür iyi dedi doktor. Hatta cinsiyet için de baktı, kendi doktorumdan başka bir doktor daha kız dedi artık kesinleşmiş oldu bizimde cinsiyetimiz
Al benden de o kadar. Dünden beri kasık ağrım var. Dün daha doktordan yeni geldim. Ama psikoljk heralde.. kramp girmeler , ağrılar oldu. Sonucm çıksn haftaya tekrar gitceğim.Hayırlı olsun canım ben de yarın gidecem inşallah tüm gün idrarı kesik kesik mi yapıyorum onu kontrol ediyorum kafayı yedim baskı var mı vs
Yok cnm söylemedi. Devlet Olumca mı bilmem Dr valla şaka maka deil uyukluyor gözler bize bakarken gidiyor resmen. S Sogancucugu cinsiyet tahmini yapar belki demiştin yapmadı maalesef.Cinsiyet söyledi mi canım maşallah
Canım çok teşekkür ederim, aminnn. Benimde 2hafta sonraydı randevum. Asla dayanamazdım o tarihe kadar kendimi tanıyorum. Gittim içim rahat etti, annelik gerçekten delilikmişAyy canım sorma cuma gunune nasıl dayanixam bilmiyorum normalde 17 haftalık Ken çağırdı ama dayanacak sabır kalmadı sağlıkla al cennet kapını kucağına içim eridi imrendim ne nasipli hatunsun
Amin inşallah canım cümleyle hepimiz hayırlı güzel haberler alalım inşallahÇok şükür çok sevindim sağlık haberleri hep beraber alalım inşALLAH
Evet ama degişedebilir örnekleri çok ama erkekse 15. Haftada net sonuç alırım burda okuduklarima göreCanım çok teşekkür ederim, aminnn. Benimde 2hafta sonraydı randevum. Asla dayanamazdım o tarihe kadar kendimi tanıyorum. Gittim içim rahat etti, annelik gerçekten delilikmişsürekli bunları düşünmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba sana erkek demişti dimi doktorun