Canım çok teşekkür ederim.seninde bebeğini görmene az kalmış şükürHayırlı olsun canım ben de yarın gidecem inşallah tüm gün idrarı kesik kesik mi yapıyorum onu kontrol ediyorum kafayı yedim baskı var mı vs
Yok cnm söylemedi. Devlet Olumca mı bilmem Dr valla şaka maka deil uyukluyor gözler bize bakarken gidiyor resmen. S Sogancucugu cinsiyet tahmini yapar belki demiştin yapmadı maalesef.
Evet değişedebilir canım. Allahım gönlündekini versin inşallahEvet ama degişedebilir örnekleri çok ama erkekse 15. Haftada net sonuç alırım burda okuduklarima göre
Valla canım aynen öle çok şükür rabbimeOlsun sağlıklı öğrendin ya o bile rahatlamıştır
Bugun oglen 3 de yeni doktorumla randevum var biraz cekiniyorum ya erkek doktor diye kadinds daha rahattim ins iyi çıkar doktor
Amin canım inşallahCanım çok teşekkür ederim.seninde bebeğini görmene az kalmış şükürBenimde neredeyse hiç bulanmayan midem dün bütün gece çok bulandı, akıntım falan oldu. ay birşey mi oldu demekten uyuyamadım bile çok zormuş annelik. Allahım sağlıkla bebeklerimizin kucağımızda olacağı günleri göstersin
ben de 16+2 yim bugun , ilk gebelikte 19+ da hissetmiştim , ikinci gebelik erken hissedilir dediler, hala tık yok benimkinde işkilleniyorum daha da 10 gün var kontrole , ilkinde eve ultrason cihazı alasım gelmişti , bunda olmaz sanıyordum ama oldu valla , bi hissetmeye başlayaydık allahın izniyle
Gözün aydın tatlımMerhaba kızlar kendi doktorumun cinsiyeti söylemediğini bu yüzden bugün dayanamayıp başka doktora gideceğimi söylemiştim. Gittim iyi ki de gittim oğlum olucakmışnet erkek dedi ❤ K KurkmantoluS canım listeye ekleyebilirsin beni. Ve kendi doktorumu bırakıp bu doktorla devam edicem doktor farkını da görmüş olduk kızlar çok mutluyum 14 haftalığız bugün ve öğrendim kendi doktoruma kalsam 17 haftaya kadar bekleyecektim ☺
Canım, miniğimin cinsiyetini yazabilirsin artıkGözün aydın tatlım
Mutlaka içmelisin bebeğin suya ihtiyacı var yaşaması için su uygulamaları var indir iç mutlaka canımBen bir litre zor içiyorum yaaa su sıkıntı valla ☹
Bende 16+4 bugün. İlk hamileliğimde 18-20. haftalar da hissetmeye başlamıştım bunda daha bir kıpırtı yok. Daha Dr randevumu da çok var gerçi çok sık gitmek de doğru değil vakalar artmışken dikkatli olmak lazım. Siz cinsiyetini öğrendiniz mi
Nasıl anlıyacağız bebişin oynadığını. Minnacıkkem tekme falan anlamayız heraldeBende 16+4 bugün. İlk hamileliğimde 18-20. haftalar da hissetmeye başlamıştım bunda daha bir kıpırtı yok. Daha Dr randevumu da çok var gerçi çok sık gitmek de doğru değil vakalar artmışken dikkatli olmak lazım. Siz cinsiyetini öğrendiniz mi
Bende mom vital dha diye bir takviyeye başladım ama bununda içinde folik asit folat şeklinde var ablamafım gittiKızlar folikasit kullanma artık dedi bu demir hapını verdi doğuma kadar bırakma dedi
Canım idrarımdan takip ediyorum fazlasını içemem şuan karnım öyle bir geriliyorki fenalık geçiriyorum. Şimdilik bebeğin suyu fln iyi dedi dr Allaha şükürMutlaka içmelisin bebeğin suya ihtiyacı var yaşaması için su uygulamaları var indir iç mutlaka canım
malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya doktordan ciktik para odemek icin bile saat verdiler ys onun da sirasi syri cildirdik esimleValla doktorun kadını erkeği fark etmiyor gerçekten kuzum takılma hiç ona. Haber et bize
Aa canım ya üzüldüm senin şansından mı bilemedim. Gerçi bende öyle iyi Bi Dr bulamadım hala. Ama senin durumun farklı valla iyi Bi Dr bulman gerek. Diğer Dr da iyi deil. Rahat edemiyorsun söylediğin kadarıyla. Ee bunda da edemiceksin belli ki. Bence başka iyi Bi Dr araştır sen.Kizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle
Bu nasıl bir kadersizlik ya neredesin canım sen bir iyi doktor denk gelmedi yaKizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle
Alla allaa karnındaki norluklardan dolayımı dedi saatli bombasın diyeKizlar malesef haberler iyi degil hastane devlet hastanesi dökülüyo . Esimi iceri almadilar zaten cok acele baktilar bana doktor ultrason goruntusude vermedi cinsiyeti de soylemedi . Doktorun ozel odasi bile yok gorevlilerle ayni odada bakiyor . Oda darmadaganik karanlık sacma sapandi ya hic memnun kalmadim . Doktor pihtilasma olayini sordu gobegimdski morluklari görünce pihti attigini anlattim . Sen saatli bombasin cok risklisin heran hersey olabilir dedi bu da kalp damarlada görüşmelisin dedi . Ense kalinligina bakmadi ikili test iki kez olmaz dedi . Istersen nit diye bisey vsr onu yaptirablrsin dedu . Sadece igne dozunu ayarladi 06 mg kan sulandirici sana yetmez dedi . 08 kullanacaksın dedi evde 06 var 5 kutu dedim bitene kadar gunde 2 kes kullan spor yap kilo almaman da lazim cok diklatli olmalisin asla yagli ve tatli yeme dedi . Ama bundan sonra kensi doktoruma devam edip buna arada gelicem yada baska hastane bulucam burda hersey alalecele hic hic begenmedim ya. Para odemek icin bile 1 saat sira beklettiler zamani varmış cildirdik esimle