2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim normalde 3 gün önden giderdi 12.hafta da günüyle aynı cıktı Dr sordum o ultrason ölçümleryle alakalı dedi. Canını sıkma bşy olmaz. Ense kalınlığı kaç cıktı canım

Bikac gun onden bikac gun geriden gelmesini sorun etme canim, sagligi iyiymis cok sukur

Benim de özellikle akşamları midem iyice şişiyo yanma da oluyo tabi, az az sık sık yeme yudum yudum su diyolar uygulamaya çalışıyorum bakalım

Pislikler insan değil onlarmilletin umrunda değil çoluk çocuk park bahçede kızımı gece kimse yokken çıkarıyorum evime asla kimseyi kabul etmiyorum karmizdaki yanımizdaki evladlarimiza mal olacaklar

Pislikler insan değil onlarmilletin umrunda değil çoluk çocuk park bahçede kızımı gece kimse yokken çıkarıyorum evime asla kimseyi kabul etmiyorum karmizdaki yanımizdaki evladlarimiza mal olacaklar
Bizim bahçede kamelya falan var ne zaman dışarı çıkıp otursak karşı binada Bi teyze elişi çantasını alıp geliyordu mecbur oturmasına izin veriyorduk yaşına hürmet ediyorduk. Geçen hafta covid den hastaneye yatırıldığını öğrendik. Gram akıl yok kimsede her yerimizi sardı biz evden çıkmaya korkar olduk da pozitif olanlar eve girmiyor sanki

Aman şubede çalışmak daha riskli canım. Dönme derim ben sana. Allah korusun. Bizim şubelerde pozitif çıkan arkadaşlar oldu 2haftadır. çok kötü şuan şubeler. Benimde inşallah devam eder raporum. Sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza

Kimisi oyle oluyor benimkide laf soktu mersk edicek baska sey yokmu nspicsksin yuzde elli iste diye .

Evet canım şubeler çok kötü haklisin geçmişte çağrı merkezi tecrübem oldu berbattı hatırlamak bile istemiyorum o sebepten öyle deyiverdim. Senin randevun saat kaçta bugün?

Doktorunu dinle bende. Benim de 2 hafta sonra gel demisti. 1 hafta sonra ciktigi halde. Bebek büyüsün istedi hem cinsiyeti de söyledi. Grafik 1 haftadan önce cikmiyo özel hastane bnmki bide
Yarin 1 hafta oluyo aradim cıktı dediler ama cinsiyeti soylemez doktorum 16 dan once bakamam bakmam dedi zaten bdaha gtmiycem ona dayanamadim carsambaya aldim ha 7 ha 10 gun dedim

Evet canım şubeler çok kötü haklisin geçmişte çağrı merkezi tecrübem oldu berbattı hatırlamak bile istemiyorum o sebepten öyle deyiverdim. Senin randevun saat kaçta bugün?
5te doktor randevum. Çok merak ediyorum miniğimi. Umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…