Inşallah canım.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza.Ilkinde prenses bunda külkedisi gibiyim diyorum bazen.Ama cinsiyet aynı bile olsa hamilelikler farklı olabiliyor hatta.Off çok sıkıntılı olmuş canım ben çok şükür rahat geçirdim ilk gebeliğim. Senin de o rahatlığın üzerine böyle bir süreç geçirmen çok zordur gerçekten doğruymuş her gebelik kendine özgü umarım bundan sonrası rahat olur sağlıkla gelsin bebişin
Ya ne güzel maşallah şanslı bebekler Allah uzun ömür versin bakarsın saklarlar kendi bebiklerine giydirirlerOrtak şeyleri görünce sormadan aliyor.Zaten babanem sağolsun daha ben bekarken hem kiz hem erkek bebek için bana öyle şeyler ormuski.Kac bebek büyür onlarla.
Biraz fazla canım ama bazıları ilk zamanlar aşırı kg veriyor.Bizim komşuda öyleydi.Su bile içemiyordu.Herkes alırken o hamileyken kg veriyordu.Bu arada ben gittikçe kilo veriyorum korkmaya başlıyorum artık 9 kilo çok bence 61 kiloya düştüm ya doktor da normal diyor ne yapacağımı şaşırdım nerdeyse üç buçuk aylık oldu bebek sağlıklı herşeyi iyi gidiyor ama korkuyorum ya
Ya ne güzel olur annem bana hamileyken sarı bi battaniye örmüş.Benim battaniyemi oğlumda kullandı.Bende benim kuzuya.Ya ne güzel maşallah şanslı bebekler Allah uzun ömür versin bakarsın saklarlar kendi bebiklerine giydirirler
Ay ne güzel ya benim koca hiç anlamaz ben beğenmem diye korkar bişey almayaEşim oğlumla fatura yatırmaya gitti.Hem oglumu da dolastiriyim bi dedi.Buldugu bebek mağazasından 0-3 , 6-12, 12-18 beyaz kisa kollu zıbın almış.Ortak renk aldım merak etme diyor bi de.Oglum da da böyle yaptı.Markete gidip oyuncak çorap ne bulsa alıyordu.
Ben bekarken de böyle birşey yaşadım 1 ayda 11 kilo verdim bir anda iştahım kesilmişti 2 3 gün de bir yemek yerdim şimdi sadece akşamları yemek yiyorum oda zorla midem almıyor kusmuyorum ama yiyemiyorum da canım istemiyor zorlasam hepten iştahım kaçıyor sabahları kahtaltı yapamıyorum meyve yiyorum midemi bastırmak için eşim hamilesin bebeği düşün ye diyor ama olmuyor ya doktora söyleyince takmıyor en son gittim ilgilenmedi bileBiraz fazla canım ama bazıları ilk zamanlar aşırı kg veriyor.Bizim komşuda öyleydi.Su bile içemiyordu.Herkes alırken o hamileyken kg veriyordu.
Ya ne güzel benim bebeklikten birşey kalmadı ama olsaydı kesin saklardım ileride evladım kullansın diye belki büyüyünce kullanırlar kendi eşyalarını saklicam çocuğuYa ne güzel olur annem bana hamileyken sarı bi battaniye örmüş.Benim battaniyemi oğlumda kullandı.Bende benim kuzuya.
Benim eşim anlar ama belli şeyler.Ayrintili seylere pek bulaşmaz.Kitap vb.falan.Bazen ikisi çıkar.Kendine ne alırsa oğlumuza da aynı renk alır.Bayramda falan beraber gider alışveriş yaparlar.Hep aynı şeyler giyiyorlar.Kiskanmiyo değilim hani.Ay ne güzel ya benim koca hiç anlamaz ben beğenmem diye korkar bişey almayahalbuki al yani mutlu olurum. Sağolsun çılgınlar gibi alışveriş yaptırdı bana oğlumda yalnız almak istemez. Geçenlerde ebebek e uğradı gitmişken çocuğa güzel bir oyuncak al dedim. 2.5 yaşındaki çocuğa 1 yaş gelişim oyuncağı almış
girdim canım da acaba değişir mi cinsiyet diyeAyrıntılıda bebeğin pipisindeki çişi bile gösterdi bize doktorresmen bebeğinle tanışıyorsun çok güzel bişey mutlaka girin CD ve foto veriyorlar hatıra kalır
İnşallah bende öyle bşey olmazYanılma payı olan var ama çok nadir canım
Çok kolay kg verebiliyorsun demekki.Ama bunu dr.a tekrar sor.sana vitamin falan vermesi gerek.Bebek senden alıyor.Sen güçsüz kalırsın.Ben bekarken de böyle birşey yaşadım 1 ayda 11 kilo verdim bir anda iştahım kesilmişti 2 3 gün de bir yemek yerdim şimdi sadece akşamları yemek yiyorum oda zorla midem almıyor kusmuyorum ama yiyemiyorum da canım istemiyor zorlasam hepten iştahım kaçıyor sabahları kahtaltı yapamıyorum meyve yiyorum midemi bastırmak için eşim hamilesin bebeği düşün ye diyor ama olmuyor ya doktora söyleyince takmıyor en son gittim ilgilenmedi bile
Benim kocanın bensiz alışveriş yapabildiği tek yer market. Orda da listeyi eline veriyorumBenim eşim anlar ama belli şeyler.Ayrintili seylere pek bulaşmaz.Kitap vb.falan.Bazen ikisi çıkar.Kendine ne alırsa oğlumuza da aynı renk alır.Bayramda falan beraber gider alışveriş yaparlar.Hep aynı şeyler giyiyorlar.Kiskanmiyo değilim hani.
Ben miyim bilmiyorum amaBugün bir ikiz annesi kontrole gidecekti cinsiyet öğrenecekti kimdi ya :)
bi sorayım canımBen daha hiç birşey almadım bir cinsiyet öğrendim beyaz takım alıcam yeni doğan bu arada ilacı kullanır kullanmaz çok iyi geldi mideme kesti direk kullanan çok var mide bulantım devam ediyor sa bence doktoruna danışıp içe bilir misin diye sor iyi gelir belki sanada
Ahahh ortak renk diyip beyaz almasına güldümEşim oğlumla fatura yatırmaya gitti.Hem oglumu da dolastiriyim bi dedi.Buldugu bebek mağazasından 0-3 , 6-12, 12-18 beyaz kisa kollu zıbın almış.Ortak renk aldım merak etme diyor bi de.Oglum da da böyle yaptı.Markete gidip oyuncak çorap ne bulsa alıyordu.
Bizim de bazen listeye rağmen görüntülü arayıp bu muydu diye sorar.Irmik isterim ince bulgur getirir.Pirinc isterim yaseminli pirinç getirir.Daha ne maceralar.Tere ve roka yi artik nasıl olsa yanlış alıyor diye istemiyorum bile.Ikisinj karıştırıyor sürekli.Benim kocanın bensiz alışveriş yapabildiği tek yer market. Orda da listeyi eline veriyorum
Ee haklı adam ikiside giyer.Ama her ay için alınmaz ki ya.Sınır yok adamda.bi sorayım canım
Ahahh ortak renk diyip beyaz almasına güldüm
Korkma ben ilk hamileliğimde 12-13 kilo verip 5 geri almıştım sadece. Ona rağmen 3.300 Gr doğdu oğlum. Sağlıklıysa herşey sıkıntı yapma.Bu arada ben gittikçe kilo veriyorum korkmaya başlıyorum artık 9 kilo çok bence 61 kiloya düştüm ya doktor da normal diyor ne yapacağımı şaşırdım nerdeyse üç buçuk aylık oldu bebek sağlıklı herşeyi iyi gidiyor ama korkuyorum ya
Hayır yani kuzum ortak renk diye hep sarı yeşil düşünülür ya o komiğime gittii.Ee haklı adam ikiside giyer.Ama her ay için alınmaz ki ya.Sınır yok adamda.
Hayaller o kadar çok ki... allahım hepsini yaşamayı nasip etsin. Evet bana %80 kız dedi. Bugün kontrol var, kesinleşir diye tahmin ediyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım canım, aminnnAy büyüyecek bide arkadaşları olacak hayal gibisenin de kızın olacak sanırım öyle okumuştum geçmişte inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı
Işte erkek mantigi.Hayır yani kuzum ortak renk diye hep sarı yeşil düşünülür ya o komiğime gittii.