2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım muahane zamanını bekle bence rahat ise ama önemli olan içinin rahat olması

Büyüdüğünde kız arkadaş seçeneği çok olacak desene sağlıkla kucağına al canım oğluşunu
Ay büyüyecek bide arkadaşları olacak hayal gibi senin de kızın olacak sanırım öyle okumuştum geçmişte inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı

Canım muahane zamanını bekle bence rahat ise ama önemli olan içinin rahat olması
Zamanım geçti canım gitmedim. Şimdilik bir terslik olduğunu hissetmiyorum daha önce yaşadığım bildiğim bir durum. Biraz daha bekleyeceğim sanırım en azından cinsiyeti öğreneyim gidince

Günaydın kizlar
Maşallah cinsiyetler birer birer öğreniliyor. Darısı başımıza inşallah. En son 2 hafta önce gitmiştim dra 20. haftada çağırdı daha 1 ayım var. Cin takvimine göre erkek oğlumda bilmişti. Bunda ne olacak bakalım. Önceliğim cinsiyette değil aslında sağlıklı sıhhatli olması. Bütün anneler sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.

Ben bebek geldiğinde 30 olcam şuan 29 bakalım bizimki ne olacak?Belirtiler karma oğlumda bu kesin erkek dedik cıktı cidden.Tabi takvimler hep kiz diyordu.
Bende daha yeni 30 oldum çin takvimi, nub teorisi ve kese şekline göre kız cikti ama gerçekler erkek oldu bende hep içten içe kıza hazırlamıştım kendimi sadece kız bebek kıyafeti bakıyordum o yüzden biraz değişik oldu benim için

Ben vitamin istedim vermedi gerek yok dedi ya dedim halsizim olacak vs dedi bence cinsşyet için 14 te git

Bende kronik gastrit var ya bana iyi geliyor aslında başka bir üstü ilaç yazmış daha etkili yani ama almadım evde gaviscon varken zaten bunu doktor yazmıştı
Ben hamile olmadan once kullanirdim sindirim sikintisi cektigim zamanlarda ama boyle yapmazdi, hamilelik herseyi degistirdi ben de sevdigim seyleri sevemez, yiyemez icemez oldum iyi yapmissin tabi ki sorunun varsa ve iyi geliyorsa ne mutlu Sifa olsun arkadasim

Benim aynı hafta iki ultrason görüntüsü biri kiz biri erkek dediler.Takvimler erkek diyor.Ruylar hepsinden karisik.Ama ilkinde aşırı rahattım.Ne istahim azaldi ne de bulanti oldu.Bunda berbat durumdayim.Bulantılar ,kanamalar baya zorladı.Bakalim artik.

Kızlar benim hamilelikte burnum büyüdü herkes farkediyor hic yasayan varmı bu durumu araştırdım oluyormuş normal bi durummuş doğumdan sonra genelde normal haline dönüyormuş

Ben daha hiç birşey almadım bir cinsiyet öğrendim beyaz takım alıcam yeni doğan bu arada ilacı kullanır kullanmaz çok iyi geldi mideme kesti direk kullanan çok var mide bulantım devam ediyor sa bence doktoruna danışıp içe bilir misin diye sor iyi gelir belki sanada

Ben vitamin istedim vermedi gerek yok dedi ya dedim halsizim olacak vs dedi bence cinsşyet için 14 te git
Oğlumda doktordan özel olarak vinalac isimli bir vitamin takviyesi istedim. Doktor bana dedi ki sen bunu nereden biliyorsun bir hamlenin kullanabileceği en iyi vitamindir bu.. Sonra kaçıncı haftalardı hatırlamıyorum ama bebeğin beyin gelişiminin atak yaptığı dönem vardı o yaman omega3 vitamin yazdırdım. Kalsiyumu 9. Aya kadar aldım. Çok araştırıyorum doktorun da hoşuna gidiyordu. Sen çok bilinçli bir annesin bana Bile gerek kalmıyor diyordu.. İnşallah bunda da başlayacağım bana da 14. Haftada gitmek mantıklı geliyor

Eşim oğlumla fatura yatırmaya gitti.Hem oglumu da dolastiriyim bi dedi.Buldugu bebek mağazasından 0-3 , 6-12, 12-18 beyaz kisa kollu zıbın almış.Ortak renk aldım merak etme diyor bi de.Oglum da da böyle yaptı.Markete gidip oyuncak çorap ne bulsa alıyordu.

Allah razı olsun hamilelikte hiç bulantı çekmemiştim zormuş cidden inşallah hiç birimiz bir daha yaşamayız

Ya ne güzel benim eşim 7. Ay alalım diyor

Off çok sıkıntılı olmuş canım ben çok şükür rahat geçirdim ilk gebeliğim. Senin de o rahatlığın üzerine böyle bir süreç geçirmen çok zordur gerçekten doğruymuş her gebelik kendine özgü umarım bundan sonrası rahat olur sağlıkla gelsin bebişin

Bu arada ben gittikçe kilo veriyorum korkmaya başlıyorum artık 9 kilo çok bence 61 kiloya düştüm ya doktor da normal diyor ne yapacağımı şaşırdım nerdeyse üç buçuk aylık oldu bebek sağlıklı herşeyi iyi gidiyor ama korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…