- 10 Eylül 2020
- 4
- 3
- 43
Evet ben 12h1imKıza benziyor dediGözün aydın canım. Beğenmene sevindim. Çok kibar biri. Eğer ki bende memnun kalmasam gitceğim doktora ona gelirim. Keçiören biraz bana uzak diye karrsızım. Cinsiyetine de baktı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben 12h1imKıza benziyor dediGözün aydın canım. Beğenmene sevindim. Çok kibar biri. Eğer ki bende memnun kalmasam gitceğim doktora ona gelirim. Keçiören biraz bana uzak diye karrsızım. Cinsiyetine de baktı mı?
Evet canım yarım saat önce yaptığım bu testBugün mü yaptın canım dün atmıştın
bi önceki gıcık doktor vermemişti. Ama şimdiki doktorum ilk muayeneden verdi ve bişey sorduğumda cevaplıyor hemen. Doktordan doktora değişiyor gerçektenKızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi
Bence varkızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
İnşallah canım iğne etkisi diye ödüm kopuyorbi önceki gıcık doktor vermemişti. Ama şimdiki doktorum ilk muayeneden verdi ve bişey sorduğumda cevaplıyor hemen. Doktordan doktora değişiyor gerçekten
Bence var
Bugün kan ver değere bakalım canım çok az da olsa bence koyuluk var düne göreEvet canım yarım saat önce yaptığım bu test
Benim doktorun da yanindaki hemsirenin de telefon numarasi var, ikisine de yazabiliyorum canim.. tup bebek tedavisinin basindan beri bu sekilde bizde..Kızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi
Evet canım bende öyle düşünüyorum adetim düzensiz olduğu için takvime göre 5 gün var belki gecikmişimdeBugün kan ver değere bakalım canım çok az da olsa bence koyuluk var düne göre
Tatlım benimde 14.gün böyleydi. Sonra nerdeyse her gün yaptım hafif hafif arttı. Bence kan ver hemen kuzum, iki gün sonra tekrar vereceksin zaten hafta sonuna denk gelmesin. Ben senin yerinde olsam Bugün veririm. 17.güne gelmişim zatenİnşallah canım iğne etkisi diye ödüm kopuyor
Offf ben de persembe gunu birakmayi denicem ilaci, en azindan cuma belki sakin gecer, sonra da hafta sonu kotu olursam yatarim, hafta ici calisirken zor ben bisi yapacagini dusunmuyorum bu arada, oyle olsaydi vermezdi doktor canimbi önceki gıcık doktor vermemişti. Ama şimdiki doktorum ilk muayeneden verdi ve bişey sorduğumda cevaplıyor hemen. Doktordan doktora değişiyor gerçekten
Bence var
Takvimi baz alma. Çatlatmayı düşün senEvet canım bende öyle düşünüyorum adetim düzensiz olduğu için takvime göre 5 gün var belki gecikmişimde
Bide böyle bak teste
Haklısın canım artık iğne etkisi yokturTatlım benimde 14.gün böyleydi. Sonra nerdeyse her gün yaptım hafif hafif arttı. Bence kan ver hemen kuzum, iki gün sonra tekrar vereceksin zaten hafta sonuna denk gelmesin. Ben senin yerinde olsam Bugün veririm. 17.güne gelmişim zaten
Aynen bir işe yaramıyor zatenTakvimi baz alma. Çatlatmayı düşün sen
En sinir olduğum şey doktordan iyi biliyor gibi davrananlardıı. Bende öyle yapıyorum şuan farkındayım. Doktora da sordum içiyorum yapamıyorum diye. İçeçeksin yapacak bşey yok dedi. Ama ne bileyim yaaa işteOfff ben de persembe gunu birakmayi denicem ilaci, en azindan cuma belki sakin gecer, sonra da hafta sonu kotu olursam yatarim, hafta ici calisirken zor ben bisi yapacagini dusunmuyorum bu arada, oyle olsaydi vermezdi doktor canim
hadi git hastaneyeHaklısın canım artık iğne etkisi yoktur
Öyle mi oluyormuşBugün ruyamda sudan taşlı yüzük çıkarttık eşimle hemde gümüş kesin kiz
Bu arada merhaba mart annisleri
Öğlen canım kan veririmhadi git hastaneye
Öyle mi oluyormuş
Hadi bakalım hayırlısı. İlk bebek mi olacakÖğlen canım kan veririm
Zaten çatlatma iğnesinden 12 gün sonra mı kan veriliyor adete göre değil diye biliyorumEvet canım bende öyle düşünüyorum adetim düzensiz olduğu için takvime göre 5 gün var belki gecikmişimde
Bide böyle bak teste
Evet canım inşallah ya çok istiyorumHadi bakalım hayırlısı. İlk bebek mi olacak