2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Grafikteki siyah çizginiz yeşil alan içerisindeyse risk en az durumda diye yorumlanıyor. Bende biraz araştırdım sonuç çıkınca bu bilgiyi bulabildim ☺
Evet canım öyle bemimkide çok sağol ☺️

Kızlar içimde bir korku var birkaç gündür hissedemiyorum 13 haftalık ama ben erken hissetmeye başlamıştım yani arada böyle dalgalanma gibi oluyordu elimi koyunca şimdi yok içimde bir korku var birşeymi oldu diye en son 2 eylülde gittim kontrole herşey iyiydi ama bilemiyorum sizde de böyle oluyormu bazen iyi değilmi hissetmiyorum veya acaba kalbine birşeymi oldu diye düşünceler geliyormu hep engel olamıyorum kendime ya ☹☹☹
Canım bazen bende korkuyorum ama dr a gidip herşeyin yolunda olduğunu duyunca demekki bu yaşadıklarım normal diyorum. İçini ferah tut sende ne zaman gidiceksin dr a bidaha

11+4ken muayeneye gittiğimde doktor 3cm kanama alanı olduğunu söyledi.
12+6ken tekrar gittim 4cm oldu ve progestan verdi. 13+1 ken ikili test İçin radyoloji bölümüne gittim ve kanama alanımın 6cm ye ulaşmış olduğunu söyledi. Gerçekten kanama alanı bebekle(74mm) neredeyse aynıydı. çok korktum. Çok şükür bebişle alakalı sıkıntı yok hatta 3gün önden gidiyor. Hatta doktor erkeğe benzetti. Kanama alanı da keseye çok yakın değilmiş. Doktorum yakın takip etmek istedi kanama alanı geçene kadar her hafta kontrole gel dedi.
kızlar bana yardımcı olun nolur düşük mü olacak şimdi, bu kanama alanı ne zaman geçecek 😔
kanama alanına çare pruloton depot iğne bunu kullanınca çoğu insanın geeçti.Bende iki haftadır vurunuyorum doğuma kadar devam edeceğim

11+4ken muayeneye gittiğimde doktor 3cm kanama alanı olduğunu söyledi.
12+6ken tekrar gittim 4cm oldu ve progestan verdi. 13+1 ken ikili test İçin radyoloji bölümüne gittim ve kanama alanımın 6cm ye ulaşmış olduğunu söyledi. Gerçekten kanama alanı bebekle(74mm) neredeyse aynıydı. çok korktum. Çok şükür bebişle alakalı sıkıntı yok hatta 3gün önden gidiyor. Hatta doktor erkeğe benzetti. Kanama alanı da keseye çok yakın değilmiş. Doktorum yakın takip etmek istedi kanama alanı geçene kadar her hafta kontrole gel dedi.
kızlar bana yardımcı olun nolur düşük mü olacak şimdi, bu kanama alanı ne zaman geçecek 😔
Düşük olmaz 13 haftalık oldunuz artık Allahın izniyle korkmayın. Dikkatli olun. Kendinize iyi bakın.

Kızlar bşy merak ediorum özele gidiyoruz hepimiz de gördüğüm kadarıyla. Ben hastaneye başladığımda 2bin normal 2700 sezeryan demişlerdi uzman Dr için. Ama birebir görüşmedim tlfnda öğrenmiştim. Doçent Dr a başladım ben. Doçent in daha fazla 2250 normal 3bin sezeryan 130 TL muane ücretiydi. Az önce tekrar aradım zam gelmiş 2500 normal 3500 sezeryan olmus doçent Dr. Ocakta tekrar zam gelecek dediler. Sormak istedgim şu Dr başladgınıxda hastaneyle doğum ücretlerini konusarak mı başladınız. Sizde durumlar nasıl

Kızlar bşy merak ediorum özele gidiyoruz hepimiz de gördüğüm kadarıyla. Ben hastaneye başladığımda 2bin normal 2700 sezeryan demişlerdi uzman Dr için. Ama birebir görüşmedim tlfnda öğrenmiştim. Doçent Dr a başladım ben. Doçent in daha fazla 2250 normal 3bin sezeryan 130 TL muane ücretiydi. Az önce tekrar aradım zam gelmiş 2500 normal 3500 sezeryan olmus doçent Dr. Ocakta tekrar zam gelecek dediler. Sormak istedgim şu Dr başladgınıxda hastaneyle doğum ücretlerini konusarak mı başladınız. Sizde durumlar nasıl
Ben fiyat aldım ancak fiyatın artacağını ocaktan sonra doğum yapacaksam bu fiyatı dikkate almamamı söylediler. Tüm hastaneler fiyat srtışı yapıyor ocakta

Ben fiyat aldım ancak fiyatın artacağını ocaktan sonra doğum yapacaksam bu fiyatı dikkate almamamı söylediler. Tüm hastaneler fiyat srtışı yapıyor ocakta
Canım ben eylül 1 de muane ye başladım. Fiyatları ağustos sonu gibi öğrenmiştim. Eylülde zam gelmiş ocakta tekrar gelecekmiş. Bnm komsum da geçen yıl aralıkta başladı muane ye kocası konusmus ağustos ta doğumuydu. Zamı kabul etmemiş. Zamsız fiyat ödemiş.

ilk defa duydum bunu canım Doktora başka çareler konusunda baskı yapmam lazım demekki teşekkür ederim. sana da çok geçmiş olsun
Tatlım araştır hatta allah korusun kanama olupta acile gittiğinde direkt bu iğneyi vuruyolar.Ailee hekimi yazıyo ayrıca ücretli alsan da tanesi 15 lira.Haftada 1 vurunuyorum ben doğuma kadar devam benim.Kanama alanını yok ediyo

Selamlar, korona konusunu sormuştu bir arkadaş, ben son gittiğimde doktorla konustuğumda hastalarından yakalananlar olduğunu ama genel olarak hafif atlattıklarını söyledi. Ben bir de okulda çalışıyorum tabi ki tebrini al vitaminlerini falan da düzenli kullan dedi

ilk defa duydum bunu canım Doktora başka çareler konusunda baskı yapmam lazım demekki teşekkür ederim. sana da çok geçmiş olsun
Ben de kanama alani hic olusmadi ama ben tup bebekle hamile kaldigim icin 12. Haftaya kadar prolutex kullandim ve haftada bir de proluton depot vurunuyordum. Prolutexi kestik ama prolutona devam dedi doktorum 30. Haftaya kadar vurunacaksin dedi, erken dogum riskini de dusurecek dedi. Onu vurunuyorum haftada bir suan. Baslarda kanamalarim vardi benimde sonra da kahve lekelenmelerim olurdu.. sukur suanda iyiyim. Insallah sizin de gecer tez zamanda ama moralinizi bozmayin ve guclu durmayq calisin coook onemli 🙏🏻

Ben de kanama alani hic olusmadi ama ben tup bebekle hamile kaldigim icin 12. Haftaya kadar prolutex kullandim ve haftada bir de proluton depot vurunuyordum. Prolutexi kestik ama prolutona devam dedi doktorum 30. Haftaya kadar vurunacaksin dedi, erken dogum riskini de dusurecek dedi. Onu vurunuyorum haftada bir suan. Baslarda kanamalarim vardi benimde sonra da kahve lekelenmelerim olurdu.. sukur suanda iyiyim. Insallah sizin de gecer tez zamanda ama moralinizi bozmayin ve guclu durmayq calisin coook onemli 🙏🏻
Benim kanamam olmadı ama lekelenmelerim oldu kahverengi . Tüp bebek doktorum normal dedi sadece crione verdi . Şimdi takip doktoruna başladım . Lekelenmem kesildI uzun bir süredir yok ama doktor 34.haftaya kadar pruluton depot olacaksın Dedi ben tereddütteyim benden başka kullanan var mı diye

Slm kizlarr doktordan geldm smdi 14+2 gunlk olmus kizz geliyor cinsiyetimiz kesinleati cok sukur 🥰

Eklentiler

• 20200911_111918.jpg
    20200911_111918.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 42
Benim kanamam olmadı ama lekelenmelerim oldu kahverengi . Tüp bebek doktorum normal dedi sadece crione verdi . Şimdi takip doktoruna başladım . Lekelenmem kesildI uzun bir süredir yok ama doktor 34.haftaya kadar pruluton depot olacaksın Dedi ben tereddütteyim benden başka kullanan var mı diye
Ben haftalik vurunuyorum hala, erken dogum riskini dusuruyormus ve 30 a kadar kullanicaz dedi doktorum.

X