- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Nerde yaptıracaksin canım.Bizimki de kendi yapmıyormuş.1ay önceden randevu alanlar var.Yok kızlar kafama takmadım açıkcası doktor içimizde tereddüt kalmasın diye yapalım dedi. Evet 15.haftada yapılmış olacak fark ediyor mu bilmiyorum.dira90 kuzum yok perinatoloğa yönlendirdi
Ben de kanama yok çok şükür.Ama bu kahverengiler hala var.Daha 10gun var kontrole de.Surekli gitmek istemiyorm dr.a.Bende kanamadan 2 gün hastanede yattım şimdi kahverengi tam geçti diyorum bi daha başlıyor psikolojim bozuldu
Oyy maşallah.Ben tuzlu görmek bile istemiyorum.Tam bir zeytin canavarı oldum ya merakımdab saydım 44 tane yemişim
Ben en son oğlumdayken bu kadar fazla yiyodum onda da 5 kilo yemiştim 1 ay içinde
Ayyy ben de devamli tuzlu seyler yemek istiyorumOyy maşallah.Ben tuzlu görmek bile istemiyorum.
Bazi tatlılardan benimde midem bulanıyor hemen.Ama tuzlu da midemi bulandiiryor.Bisey yiyemiyorum ki.Ayyy ben de devamli tuzlu seyler yemek istiyorumtatli cok severim yiyorum ama yedikten sonra midem cok kotu oluyor
Biz de bugün baktık hem kıza hem erkeğe gidecek birşeyler. Çokta beğendik ama alamadık 2 gün daha duralım netleşecek zaten dedik.Bikac bebek kiyafeti aliyim dedim hep ya kiz ya erkek ya almadan ciktim
Insallah cnmAyy hadi bakalim guzel haberler alalim insallah canim
Bence gosterirse bebis soyler, bakalim az kaldiInsallah cnmama cinsiyet tahminde bukunurmu cok merak ediyorum
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahBugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Gozun aydin canimBugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Gözünaydın canım.Rabbim sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Olablr cnm tabiki saglikli olsun bendd cinsiyet fark etmez sadece merak normalddde sabirsizmdir zaten cok sanrm ondan. Ins saglikla kavusuruzBence gosterirse bebis soyler, bakalim az kaldineden bilmiorum ama ben senin kadar merak etmiyorum, sorun ben de sanirim belki tup bebek oldugu icin sadece saglikla buyusun ve kucagima alayim istiyorum ❤
Hayırlı olsun canım vatana millete hayırlı bir evlat olsunBugün nihayet ikili test sonucumu aldim. Bi sıkıntı yok Allah'a şükür. Bebeğim 14 haftalik olmuş. Cinsiyetini de çok net gösterdi. Oğlum olacak inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah❤
Gozun aydin canim
Gözünaydın canım.Rabbim sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin. Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım vatana millete hayırlı bir evlat olsun
Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım benim de devamı gelmedi baya zorlandım ama anlıktı belki de bende üşüttüm farkında olmadan