- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Maşallah ya bebiş baya iyi doğmuş3.450 kg doğdu canım 38 haftalıktı. Ben diyet de yaptım gebelik şekeri çıktığı için zaten yediklerime hep dikkat ettim sağlıklı besinleri tercih ettim.
Aslinda internette 11 ile 14. Haftalar arasında yapılır yazıyor ama benim 10+4 çıktı ultrason ölçümünde 11 haftayla uyumlu olursa seninkini yaparlar belki cnm. Bana küçük dedi 10 gün sonraya çağırdıCanım haftaya cumartesi 11 +1 olacak inşallah bakılmaz mı ki ense kalınlığı burun kemiğine ikili test ikiz gebelikte olmuyormuş zaten de
Merhaba canım. Bende salı günü ikili test için gideceğim,kontrolüm var. 12+3 olacak. Ama ultrasona göre 1hafta önde çıkıyor, yani 13+3 çıkıyor. Geç kalmış mı oluyorum ben ikili test için? Yazdığını görünce sormak istedim. Ultrasonda kaç gördü de geçmiş olduğunu söyledi sana?Ücretsiz izin aldım 24. Haftaya kdr dilekçemi yazdım onaylanır dediler
Benimde ikiz doktor ikili test yapicaz dedi ikiz de olmuyormuş diye duydum dedim az da olsa doğru sonuç veriyo dedi ultrasonla baktı bebekler bir hafta ilerdeymis ikili test zamanı geçmiş oldu oyuzden yapmadı
Benim.tüp bebek le oldu,yumurta takibi yaparken sıkışık oldugumda yumurtayı rahat goremiyor diye bende hep tuvaletimi yapıp gidiyordum.diğer kontrole sıkışık gideyim,çok sagplunÖncelikle geçmiş olsun. Bnm ilk gebeliğimde de kalp atışını duyamadık. İlk önce bebek vardı ama sonradan büzüşmeye kaybolmaya başlamış. Ve kürtaj oldum maalesef. Ama sizde gelişme varmıs. Dr giderken idrara sıkışık gidin lütfen. Ben bu gebelikte tam 7.haftadayken özele gittim sıkışık gitmiştim ve şükür kalp atısını duyduk hatta 7+5 uyumlu demişti Dr. Bazı testler vardı yapılacak bizde devlette yaptıralım dedik ve 3 gün sonra devlete gittim ultrason girmicektim o yüzden sıkışık gitmedim. Dr baktı ve 1 hafta geriden gelio çok küçük kalmıs dedi kalp atışını bile dinlemedi.Nasıl üzüldüm hemn ertesi gün ildeki şehir hastanesine gittim ama Oraya da sıkışık gittim ve Dr olması gerekn gibi günüyle uyumlu dedi. Tek Bi Dr sabit kalmayın artı sıkışık gidin bazen yanılma oluo. Tekrar geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı
Benim.tüp bebek le oldu,yumurta takibi yaparken sıkışık oldugumda yumurtayı rahat goremiyor diye bende hep tuvaletimi yapıp gidiyordum.diğer kontrole sıkışık gideyim,çok sagplunÖncelikle geçmiş olsun. Bnm ilk gebeliğimde de kalp atışını duyamadık. İlk önce bebek vardı ama sonradan büzüşmeye kaybolmaya başlamış. Ve kürtaj oldum maalesef. Ama sizde gelişme varmıs. Dr giderken idrara sıkışık gidin lütfen. Ben bu gebelikte tam 7.haftadayken özele gittim sıkışık gitmiştim ve şükür kalp atısını duyduk hatta 7+5 uyumlu demişti Dr. Bazı testler vardı yapılacak bizde devlette yaptıralım dedik ve 3 gün sonra devlete gittim ultrason girmicektim o yüzden sıkışık gitmedim. Dr baktı ve 1 hafta geriden gelio çok küçük kalmıs dedi kalp atışını bile dinlemedi.Nasıl üzüldüm hemn ertesi gün ildeki şehir hastanesine gittim ama Oraya da sıkışık gittim ve Dr olması gerekn gibi günüyle uyumlu dedi. Tek Bi Dr sabit kalmayın artı sıkışık gidin bazen yanılma oluo. Tekrar geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı
Ben sonuç kafamı karıştırmasın diye yaptırmıcam canım geneli yanlış çıktığı in izn olayına sevindimÜcretsiz izin aldım 24. Haftaya kdr dilekçemi yazdım onaylanır dediler
Benimde ikiz doktor ikili test yapicaz dedi ikiz de olmuyormuş diye duydum dedim az da olsa doğru sonuç veriyo dedi ultrasonla baktı bebekler bir hafta ilerdeymis ikili test zamanı geçmiş oldu oyuzden yapmadı
Diger elde dikisli mecbur hareket ettriyrmCanım kolunu fazla kullanmamaya çalış hareket ettirdikçe daha çok ağrır geçmiş olsun
Ben gittiğimde 13+3 çıkmıştı günü canım bi sıkıntı olmadıMerhaba canım. Bende salı günü ikili test için gideceğim,kontrolüm var. 12+3 olacak. Ama ultrasona göre 1hafta önde çıkıyor, yani 13+3 çıkıyor. Geç kalmış mı oluyorum ben ikili test için? Yazdığını görünce sormak istedim. Ultrasonda kaç gördü de geçmiş olduğunu söyledi sana?
Gittiğimde 13+3 dum ultrasonda 14 buçuk dedi 14 den sonra yapilmiyomusMerhaba canım. Bende salı günü ikili test için gideceğim,kontrolüm var. 12+3 olacak. Ama ultrasona göre 1hafta önde çıkıyor, yani 13+3 çıkıyor. Geç kalmış mı oluyorum ben ikili test için? Yazdığını görünce sormak istedim. Ultrasonda kaç gördü de geçmiş olduğunu söyledi sana?
Ahhh nazli cikti bizim sipalar, heycani son zamana kadar yasatacaklar desene14+4 de yine cinsiyet göstermedi
İkili testte ufak bi sıkıntı var ama ciddi bşey değil dedi doktor.
Haftaya detaylı ultrason a gireceğim bari orda cinsiyet görsem
Gozun aydin masallahMerhaba hamişler
Bugün kontrolüm vardı çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor Kızım :) cinsiyetini de öğrendik şimdi sevmeye kızım diye devam edebilirim ve yavaş yavaş bişeyler almaya başlayabilirim sanırım
14+4 de yine cinsiyet göstermedi
Kızlar kot pantolonlarım dar gelmeye başladı göbek kısmından. Hamile pantolonu almaya düşünüyorum bu ay. Ama mağazaya gidip deneyip almam şu süreçte. Online olarak alıcam ama beden olarak ne almam gerekir hiç anlayamadım karar veremedim. Normalde pantolonlarım kaç bedense o bedeni mi alıcam yoksa büyük mü almalıyım. Bi de hani çok göbeğim yok tabi ama bebek rahat etsin diye alıyorum. Karnım büyük olmadığı için karın lastikli kısmı tam sarar mı potluk yapar mı. Şimdi aldığım pantolonu son aylarda da giyebilir miyim bacaktan kalçadan çok kilo almazsam. Kısaca hamile pantolonu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Gözün aydin cnm n3 gzl darisi basimaya cok merak ediyorum cinsiyetiMerhaba hamişler
Bugün kontrolüm vardı çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor Kızım :) cinsiyetini de öğrendik şimdi sevmeye kızım diye devam edebilirim ve yavaş yavaş bişeyler almaya başlayabilirim sanırım
Ins cinsiyet yakin zamanda belli olur bende catladim meraktan bide cogu kisinin bellide oldh insan dahada bi meraklaniyo tek kalinca ogrenemeyen bikac kisi arasındayız ins bzde öğreniriz tez zamanda . Ikili testide bende daha yaptırmadım ama az bi sapmada bssy olmuyormus bi doktor videosunu izledim hstta sspma cok olsa bile ihtimal yine cok düşükmüş korkma hic14+4 de yine cinsiyet göstermedi
Bnmde carsamba kontrol daha erken yinr solemez kesin ama meraktan catliyorum yaAhhh nazli cikti bizim sipalar, heycani son zamana kadar yasatacaklar desene
Nasil bir sikinti cikti canim ama sukur ciddi olmamasina sevindimBenim de sali gunu kontrolum vardi, 13+2 olacagiz o gun, cok heveslenmiyim bari ben de cinsiyet icin
Meraklandiriyor iyice seninki14+4 de yine cinsiyet göstermedi
Haftaya kesin görürsün canım.detaylı ultrasonu kendi dr.un mu yapacak.?14+4 de yine cinsiyet göstermedi
Ya ne güzel masallah.Darisi başımıza inşallah.Sen hazırlığa başla.Iste en güzel zamanları hamileligin.Merhaba hamişler