2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3.450 kg doğdu canım 38 haftalıktı. Ben diyet de yaptım gebelik şekeri çıktığı için zaten yediklerime hep dikkat ettim sağlıklı besinleri tercih ettim.
Maşallah ya bebiş baya iyi doğmuş Demek cidden hiç hiç alakası yok annenin kilosu ile. Sadece sağlıklı dikkatli demek gerekiyor galiba

Canım haftaya cumartesi 11 +1 olacak inşallah bakılmaz mı ki ense kalınlığı burun kemiğine ikili test ikiz gebelikte olmuyormuş zaten de
Aslinda internette 11 ile 14. Haftalar arasında yapılır yazıyor ama benim 10+4 çıktı ultrason ölçümünde 11 haftayla uyumlu olursa seninkini yaparlar belki cnm. Bana küçük dedi 10 gün sonraya çağırdı

Merhaba canım. Bende salı günü ikili test için gideceğim,kontrolüm var. 12+3 olacak. Ama ultrasona göre 1hafta önde çıkıyor, yani 13+3 çıkıyor. Geç kalmış mı oluyorum ben ikili test için? Yazdığını görünce sormak istedim. Ultrasonda kaç gördü de geçmiş olduğunu söyledi sana?

Benim.tüp bebek le oldu,yumurta takibi yaparken sıkışık oldugumda yumurtayı rahat goremiyor diye bende hep tuvaletimi yapıp gidiyordum.diğer kontrole sıkışık gideyim,çok sagplun
Benim.tüp bebek le oldu,yumurta takibi yaparken sıkışık oldugumda yumurtayı rahat goremiyor diye bende hep tuvaletimi yapıp gidiyordum.diğer kontrole sıkışık gideyim,çok sagplun
1 hafta arayla ultrason görüntüleri bunlar

Eklentiler

• IMG_20200905_092843.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20200824_192805.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 21
Ben sonuç kafamı karıştırmasın diye yaptırmıcam canım geneli yanlış çıktığı in izn olayına sevindim

Ben gittiğimde 13+3 çıkmıştı günü canım bi sıkıntı olmadı

Gittiğimde 13+3 dum ultrasonda 14 buçuk dedi 14 den sonra yapilmiyomus

14+4 de yine cinsiyet göstermedi
İkili testte ufak bi sıkıntı var ama ciddi bşey değil dedi doktor.
Haftaya detaylı ultrason a gireceğim bari orda cinsiyet görsem
Ahhh nazli cikti bizim sipalar, heycani son zamana kadar yasatacaklar desene
Nasil bir sikinti cikti canim ama sukur ciddi olmamasina sevindim Benim de sali gunu kontrolum vardi, 13+2 olacagiz o gun, cok heveslenmiyim bari ben de cinsiyet icin

İyidir inşallah doktorlar her ayrıntıyı değerlendiriyor zaten ciddi bir şey de değil demiş

Detaylı 20. haftadan sonra yapılıyordu sanki seninki erken mi yapılacak canım?

Beni de normal pantolonlarım sıkmaya başladı geçen hamileliklerden olanları çıkardım da onların da tam mevsimi uymuyor. Şuan tam bedenini alsan karın kısmı iyi olur ama biraz daha büyüyünce ben 1 beden büyük alıyordum çünkü sadece karın değil kalça falan da büyüyor öyle daha rahat edersin. ilk zaman göbek kısmı az bol gelse de penye kumaş oluyor ya çok fena durmuyor

Kizlar kalkarken omzumun agrisindsn bianda kalktim bole biyere uzanirsinda vucut gerilirya ayni ole kalkinca aniddn bianda kasilma oldu kasiklarda agri oldu simdi geçti ama korktum bsey olurmuki

Ins cinsiyet yakin zamanda belli olur bende catladim meraktan bide cogu kisinin bellide oldh insan dahada bi meraklaniyo tek kalinca ogrenemeyen bikac kisi arasındayız ins bzde öğreniriz tez zamanda . Ikili testide bende daha yaptırmadım ama az bi sapmada bssy olmuyormus bi doktor videosunu izledim hstta sspma cok olsa bile ihtimal yine cok düşükmüş korkma hic

Ahhh nazli cikti bizim sipalar, heycani son zamana kadar yasatacaklar desene
Nasil bir sikinti cikti canim ama sukur ciddi olmamasina sevindim Benim de sali gunu kontrolum vardi, 13+2 olacagiz o gun, cok heveslenmiyim bari ben de cinsiyet icin
Bnmde carsamba kontrol daha erken yinr solemez kesin ama meraktan catliyorum ya

Meraklandiriyor iyice seninki ciddi birşey değilmiş canım takma kafana. Detaylı ultrason için erken değil mı bana kasima randevu verdiler 20. Hafta oluyo galiba senin erken mı yapılacak ki

Haftaya kesin görürsün canım.detaylı ultrasonu kendi dr.un mu yapacak.?

Ya ne güzel masallah.Darisi başımıza inşallah.Sen hazırlığa başla.Iste en güzel zamanları hamileligin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…