Merhaba
Ben 7+4 günlük hamileyim, ama 10 gun geriden geliyor 1 hafta öncesine gore gelişti ama halen kalp atisini duymadim. Doktor sagliksiz gebelik.dedi haftaya sali son bakip kurtaj olucam. ultrason goruntum ekte.
Sonradan gelişen kalp atışını duyan var mi
Biliyorum çok parlak değil durumum umut yok ama
Bende iyim canım bulantı kusma dışında. Ben dün devlete gittim orda da bKtı Dr şükür elhamdülillah cok iyi. 2 gün önde gidioz.13 haftalık olunca 2li test yapmaya çağırdı. Devlette de yapılıyor mus. Aslında ilk önce istemiyordum ama yaptırsam daha ii olcak sanırım. Sevindim iyi olmanızaGittim cnm perşembe tam 11 hafta oluyordu ama ultrasonda 10+4 cikti 2 gün geriden geliyor baştan beri onun disinda bir sıkıntı yok şükür. Tarama testi icinde on gün sonrasına çağırdı. Normalde bu gidişimde yapar diye düşünmüştüm ama küçük cikinca olmadı galiba. İlgin için çok teşekkürlersen nasılsın
Hayırlısı neyse o olsun diyorum hep, 40 yaşındayım 10 yasında oğlum var şükürCanım başka doktora da git ama sonuç aynıysa üzülme. Sağlıksız bir bebeği vücudun kabul etmiyor. Bu kötü birşey değil. İlk gebeliğin mi?
Öncelikle geçmiş olsun. Bnm ilk gebeliğimde de kalp atışını duyamadık. İlk önce bebek vardı ama sonradan büzüşmeye kaybolmaya başlamış. Ve kürtaj oldum maalesef. Ama sizde gelişme varmıs. Dr giderken idrara sıkışık gidin lütfen. Ben bu gebelikte tam 7.haftadayken özele gittim sıkışık gitmiştim ve şükür kalp atısını duyduk hatta 7+5 uyumlu demişti Dr. Bazı testler vardı yapılacak bizde devlette yaptıralım dedik ve 3 gün sonra devlete gittim ultrason girmicektim o yüzden sıkışık gitmedim. Dr baktı ve 1 hafta geriden gelio çok küçük kalmıs dedi kalp atışını bile dinlemedi.Nasıl üzüldüm hemn ertesi gün ildeki şehir hastanesine gittim ama Oraya da sıkışık gittim ve Dr olması gerekn gibi günüyle uyumlu dedi. Tek Bi Dr sabit kalmayın artı sıkışık gidin bazen yanılma oluo. Tekrar geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısıMerhaba
Ben 7+4 günlük hamileyim, ama 10 gun geriden geliyor 1 hafta öncesine gore gelişti ama halen kalp atisini duymadim. Doktor sagliksiz gebelik.dedi haftaya sali son bakip kurtaj olucam. ultrason goruntum ekte.
Sonradan gelişen kalp atışını duyan var mi
Biliyorum çok parlak değil durumum umut yok ama
İkiz olduğu için ikili test olmuyormuş canım benim ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak haftaya cumartesiSağol canım benim.14eylul gibi gidicem canım.Ikili test de o zaman yapılır.Senin ki ne zaman?
Omzuma vurdu aşının agrisii gun gectikce artiyo anlamadimki sag el dikisli elim biraz kullanabiliyrm acisi azaldi ama sol kol iptal simdideŞifa versin rabbim canım şimdi nasılsın
Canım haftaya cumartesi 11 +1 olacak inşallah bakılmaz mı ki ense kalınlığı burun kemiğine ikili test ikiz gebelikte olmuyormuş zaten deGittim cnm perşembe tam 11 hafta oluyordu ama ultrasonda 10+4 cikti 2 gün geriden geliyor baştan beri onun disinda bir sıkıntı yok şükür. Tarama testi icinde on gün sonrasına çağırdı. Normalde bu gidişimde yapar diye düşünmüştüm ama küçük cikinca olmadı galiba. İlgin için çok teşekkürlersen nasılsın
Şifa olsun canım ya inşallah tez zamandaOmzuma vurdu aşının agrisii gun gectikce artiyo anlamadimki sag el dikisli elim biraz kullanabiliyrm acisi azaldi ama sol kol iptal simdide
Evet acilde yaptilar gerek gördüler bnde Hayir deemedim sağlık ocagnda 2.doz icin ekim 11 de tekrar randevu verdiler . Ne illet aşıymış ya kolum omzum iptal cok ağrıyorB Baharyagmuru35 neden tetenoz oldun kesikten dolayi mi
Evet bnmde dikisli el acisi azaldi baya aşılı kol hergun dahada artiyor agrisiBenim daha önce çivi girmişti koluma ondan yapmışlardı tetanoz aşısını ertesi gün çivi giren kolumu değil aşı yapılan kolumu kaldıramamıştım☺ Ama bir iki güne hafifleyecek yorma kendini iş yapma
Sagol canimŞifa olsun canım ya inşallah tez zamanda
Oyy maşallah ya ne güzel.Ikiz bebek bakması zor derler ama hem kardeş hem arkadaş olurlar.İk
İkiz olduğu için ikili test olmuyormuş canım benim ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak haftaya cumartesi
Bugün ikili test için kontrolüm var. Allahım size yardımcı olsun inşallah. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Hanımlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı 11+1’im. Doktorum ense kalınlığını 6 olarak ölçtü ve fazla dedi. Detaylı ultrasona gönderdi orda da “NT 5.7mm olup cilt kalınlığı skalp ve tüm vücutta devam etmektedir” yazılı bir rapor düzenlediler. Anomali olabilir dedi doktorum beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Kan verdim sonucu 1 haftada çıkar dedi o sonuca göre perinatolojiye yönlendirecekmiş. Buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu hiç? Resmen kalbim ağzımda atıyor.
Aynen bakımı korkutuyor açıkçası ama nasip :)Oyy maşallah ya ne güzel.Ikiz bebek bakması zor derler ama hem kardeş hem arkadaş olurlar.
Ücretsiz izin aldım 24. Haftaya kdr dilekçemi yazdım onaylanır dedilerAma hamile olanlara öncelik versinler cidden çok zor bir durum ya rabbim bu durumdan çıkarsın inşallah aldın mı rapor ne yapmayı düşünüyorsun
Benimde ikiz doktor ikili test yapicaz dedi ikiz de olmuyormuş diye duydum dedim az da olsa doğru sonuç veriyo dedi ultrasonla baktı bebekler bir hafta ilerdeymis ikili test zamanı geçmiş oldu oyuzden yapmadıİk
İkiz olduğu için ikili test olmuyormuş canım benim ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak haftaya cumartesi
Canım kolunu fazla kullanmamaya çalış hareket ettirdikçe daha çok ağrır geçmiş olsunEvet bnmde dikisli el acisi azaldi baya aşılı kol hergun dahada artiyor agrisi
Ben düşünüyorum hamilelerin mutlaka yapması gerekiyormuş eczacımıza sordum şuan yokmuş amaSelamlar hanımlar. Daha önce yazılıdı mı bilmiyorum. Çok takip edemiyorum. Grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Ne diyorsunuz bu konuda...
Ben dusunuyorum acikcasi, hem her sene yaptirirdim ve faydasini gorurum hem de doktorum da tavsiye ediyorSelamlar hanımlar. Daha önce yazılıdı mı bilmiyorum. Çok takip edemiyorum. Grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Ne diyorsunuz bu konuda...