2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım başka doktora da git ama sonuç aynıysa üzülme. Sağlıksız bir bebeği vücudun kabul etmiyor. Bu kötü birşey değil. İlk gebeliğin mi?

Bende iyim canım bulantı kusma dışında. Ben dün devlete gittim orda da bKtı Dr şükür elhamdülillah cok iyi. 2 gün önde gidioz.13 haftalık olunca 2li test yapmaya çağırdı. Devlette de yapılıyor mus. Aslında ilk önce istemiyordum ama yaptırsam daha ii olcak sanırım. Sevindim iyi olmanıza

Öncelikle geçmiş olsun. Bnm ilk gebeliğimde de kalp atışını duyamadık. İlk önce bebek vardı ama sonradan büzüşmeye kaybolmaya başlamış. Ve kürtaj oldum maalesef. Ama sizde gelişme varmıs. Dr giderken idrara sıkışık gidin lütfen. Ben bu gebelikte tam 7.haftadayken özele gittim sıkışık gitmiştim ve şükür kalp atısını duyduk hatta 7+5 uyumlu demişti Dr. Bazı testler vardı yapılacak bizde devlette yaptıralım dedik ve 3 gün sonra devlete gittim ultrason girmicektim o yüzden sıkışık gitmedim. Dr baktı ve 1 hafta geriden gelio çok küçük kalmıs dedi kalp atışını bile dinlemedi.Nasıl üzüldüm hemn ertesi gün ildeki şehir hastanesine gittim ama Oraya da sıkışık gittim ve Dr olması gerekn gibi günüyle uyumlu dedi. Tek Bi Dr sabit kalmayın artı sıkışık gidin bazen yanılma oluo. Tekrar geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı

Canım haftaya cumartesi 11 +1 olacak inşallah bakılmaz mı ki ense kalınlığı burun kemiğine ikili test ikiz gebelikte olmuyormuş zaten de

Evet bnmde dikisli el acisi azaldi baya aşılı kol hergun dahada artiyor agrisi

Bugün ikili test için kontrolüm var. Allahım size yardımcı olsun inşallah. Rabbim neylerse güzel eyler. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Ama hamile olanlara öncelik versinler cidden çok zor bir durum ya rabbim bu durumdan çıkarsın inşallah aldın mı rapor ne yapmayı düşünüyorsun
Ücretsiz izin aldım 24. Haftaya kdr dilekçemi yazdım onaylanır dediler
İk

İkiz olduğu için ikili test olmuyormuş canım benim ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak haftaya cumartesi
Benimde ikiz doktor ikili test yapicaz dedi ikiz de olmuyormuş diye duydum dedim az da olsa doğru sonuç veriyo dedi ultrasonla baktı bebekler bir hafta ilerdeymis ikili test zamanı geçmiş oldu oyuzden yapmadı

Selamlar hanımlar. Daha önce yazılıdı mı bilmiyorum. Çok takip edemiyorum. Grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Ne diyorsunuz bu konuda...

Selamlar hanımlar. Daha önce yazılıdı mı bilmiyorum. Çok takip edemiyorum. Grip aşısı yaptırmayı düşünen var mı? Ne diyorsunuz bu konuda...
Ben düşünüyorum hamilelerin mutlaka yapması gerekiyormuş eczacımıza sordum şuan yokmuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…