- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Ya çok iyi :)Doktor gördüm kız dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok iyi :)Doktor gördüm kız dedi
Zencefil bal limon ılık su karışımı yap canımKizlar grip desem değil.Bogazim ağrıyor.Burun akıntısı yok ama.Hapsuruk var.Ates falan yok.Asiri halsizlik var.Aşırı bulantı da cabasi.
Bu korona dan sonra paranoyak gibi oldum.
Hamileyken ıhlamur yada nane limon icilirmi?
Günaydın canım :)Günaydın kizlar
Hemen denedim onu canım baya toparladım.cok şükür.Zencefil bal limon ılık su karışımı yap canım
O çok etkili oluyor canım şifa olsun inşallah senin kontrol ne zaman yakınmış bizim tarihlerHemen denedim onu canım baya toparladım.cok şükür.
Sağol canım benim.14eylul gibi gidicem canım.Ikili test de o zaman yapılır.Senin ki ne zaman?O çok etkili oluyor canım şifa olsun inşallah senin kontrol ne zaman yakınmış bizim tarihler
Sanırım doktorumla ilgili bir durum .bazı doktorlar 16. Haftadan önce söylemiyormuş . En son gittiğimde ultrason ölçümüne göre 13+3 tüm . Sata göre tam 13 .Baktı yine cinsiyete. bebeğin bacak arasında birşey görünmüyordu . Ben hocam kız mı diye sordum . Daha net değil dedi . Sonraki geldiğinde söyleyeceğim dedi sağlıklı olsunda yavrumuz kız - erkek ne farkeder tabi . Ne uğraşlar veriyoruz onlar için .Ama insan merak ediyor işteBelli olmadı mı canım haftan iyi aslında saklıyor mu kendini
Ben ikili teste gittiğimde tam 11+6 ydı .sizinde 12+1 olacak sanırım . Tam ideal zamanlar . 2. Bebeğiniz mi acaba . 2.3. Bebeklerde karın daha erken çıkıyormuş . Benim ilk bebeğim . maalesef gebelikten öncede bir göbeğim olduğu için, şuan kocaman bir karnım var ama çok fazla yemişimde karnım midem şişmiş gibi duruyor .ya da bana öyle geliyor . Dışardan görenler karnın iyice çıkmaya başlamış artık diyorlarBen de inşallah haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum kontrole 11+1olacam haftaya bugün ense kalınlığı ölçme için ideal tarih değil mi kızlar? Bu arada karnım acayip çıktı gören 5 aylık zannediyor
Gittim cnm perşembe tam 11 hafta oluyordu ama ultrasonda 10+4 cikti 2 gün geriden geliyor baştan beri onun disinda bir sıkıntı yok şükür. Tarama testi icinde on gün sonrasına çağırdı. Normalde bu gidişimde yapar diye düşünmüştüm ama küçük cikinca olmadı galiba. İlgin için çok teşekkürler sen nasılsınKir papatyasi canım perşembe kontrole gidicek tin naptın gittin mi merak ettim
Ben daha tarama testi yaptırmadım bilmiyorum. Ama bu testlerde yanılma payı da var inşallah yaniliyordur doktorun bir sıkıntı çıkmaz dualarımız seninleHanımlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı 11+1’im. Doktorum ense kalınlığını 6 olarak ölçtü ve fazla dedi. Detaylı ultrasona gönderdi orda da “NT 5.7mm olup cilt kalınlığı skalp ve tüm vücutta devam etmektedir” yazılı bir rapor düzenlediler. Anomali olabilir dedi doktorum beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Kan verdim sonucu 1 haftada çıkar dedi o sonuca göre perinatolojiye yönlendirecekmiş. Buna benzer bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu hiç? Resmen kalbim ağzımda atıyor.
Tatlım bence başka bi dr dan da fikir al için rahat etsin. Halkında hayırlısı olsunMerhaba
Ben 7+4 günlük hamileyim, ama 10 gun geriden geliyor 1 hafta öncesine gore gelişti ama halen kalp atisini duymadim. Doktor sagliksiz gebelik.dedi haftaya sali son bakip kurtaj olucam. ultrason goruntum ekte.
Sonradan gelişen kalp atışını duyan var mi
Biliyorum çok parlak değil durumum umut yok ama
Canım gittiğimde 11 +1 olacak inşallah ikinci bebeğim ikiz gebelik ondan mı çabuk çıktı anlamadım ama bariz belli yaniBen ikili teste gittiğimde tam 11+6 ydı .sizinde 12+1 olacak sanırım . Tam ideal zamanlar . 2. Bebeğiniz mi acaba . 2.3. Bebeklerde karın daha erken çıkıyormuş . Benim ilk bebeğim . maalesef gebelikten öncede bir göbeğim olduğu için, şuan kocaman bir karnım var ama çok fazla yemişimde karnım midem şişmiş gibi duruyor .ya da bana öyle geliyor . Dışardan görenler karnın iyice çıkmaya başlamış artık diyorlar
Aynı ben bende arada gizliden gitmeyi dusunuyorumsen abartıyosun diyolar banada ayda bir çağırmaya başladı doktorum 1 ay bana 1 sene geliyor ama hepimiz aynıyız benceNasılsınız arkadaşlar hepimiz için herşey yolundadır inşallah kontrolüme 2 hafta var. Ben yine gün saymaya başladım. Hatta kimseye söylemeden gitmeyi bile düşündüm o kadar bekleyemem diye. Ama bebişin cinsiyeti net görünsün diye sabretmeye karar verdim.Bu kontrol günlerini heyecanla sabırsızlıkla bekleyen bir benmiyim acaba. Geçmiyordu günler
Insallah duyarsın canım rabbimden ümit kesilmezMerhaba
Ben 7+4 günlük hamileyim, ama 10 gun geriden geliyor 1 hafta öncesine gore gelişti ama halen kalp atisini duymadim. Doktor sagliksiz gebelik.dedi haftaya sali son bakip kurtaj olucam. ultrason goruntum ekte.
Sonradan gelişen kalp atışını duyan var mi
Biliyorum çok parlak değil durumum umut yok ama
Masallahh gozun aydın canımDoktor gördüm kız dedi
Ben göğüs ucu için lansinoh kullandım canım.Gerçekten yara olmadı.Doğumdan önce başladım.Ama çatlak için ilkinde tum vucuda lierac kullandim.Günaydın, lierac krem göğüslere de sürülüyor mu, ne sıklıkla sürmeliyiz, göğüslerin yara olmaması için tavsiyeniz var mı? Çok oldu ama tecrubeli annelerin fikrini merak ettim