2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

A Aslında çıkıntı yoksa kiz diye hemen söylüyorlar.Varsa da erkek.Ama bazısı kendini gizliyor.Ona da dr. Napsin demi.Bi de ultrason tanısı iyi olan dr. pek yanılmıyor.

Geçmiş olsun canım. Bol bol dua et. İnşallh kötü bir sonuç çıkmaz. Tedavisi vardır. Senin için dua edeceğim. Hakkndan hayırlısı olsun.

Benzer bir durum yaşamadım ama sadece duam seninle bil istedim arkadaşım.Sakin moralini bozma.Once bi kan testi çıksın.Rabbim yardımcın olsun.Korktuguna ugratmasin.

Bikaç gün önce bende şiddetli istifra ettim ama sadece Bi kere oldu rüzgarda balkonda oturmuştum ona bağladım devamı gelmedi

Ben de 5 kilo verdim bundan sonra azalır inşallah bulantılar çok feci. Kızımda 60la başladım 65le bitirdim ilk üç ay 8 kiloya yakın vermiştim tabii.
Ya bebiş ne kadar doğdu peki? Çok kilo alınca kilolu bebek doğuracakmışız algısı beni sinir ediyor kaldı ki tostoparlak olsun istemem doğumu zor olur diye düşünüyorum allah hayırlısını nasip etsin hepimize
1 haftadır hastayım ya tam düzeldim diyorum ertesi gün yine hasta kalkıyorum. Ne zaman gececek cok yoruldum bu durumdan vucut kırgınlıgı var sadece. Hasta hissetme hali bi de gece burnum tıkanıyor
Çok çok geçmiş olsun
Doktor gördüm kız dedi
Gözün aydınn, minik prenses geliyor demek.
Gözünüz aydın Allah hayırlı sağlık bir evlat nasip etsin inşallah
Aranızda tetenoz aşısı olan varmi kolum cok ağrıyor
Ben 3 ay önce vurulmuştum minnak bir kediyi kurtarmaya çalışırken biraz canını yakmıştım o da haliyle ellerimi tırnakları ile parçaladı ve dişlerini geçirmişti çenesini elimden zor sökmüştüm ama kurtardim annesine de kavuşturmustum unutamıyorum aramizda bağ oluştu Minik sıpa 1 tetanoz 6 kuduz aşısına sebep olmuştu. Tetanoz 1 hafta ağrıdı diğer kolumda da ise kuduzun ağrısı vardı ne sağa yatabiliyordum ne sola Tez geçer seninki inşallah kuzum ❤
Dua edelim güzel sonuçlar gelsin gördükleri yanıltıyordur belki de. Bi kan sonucunu bekle inşallah güzel şeyler duyarız canım ya. Rabbim hayırlısını nasip etsin

3.450 kg doğdu canım 38 haftalıktı. Ben diyet de yaptım gebelik şekeri çıktığı için zaten yediklerime hep dikkat ettim sağlıklı besinleri tercih ettim.

Sag elim dikisli sol kolum ağrıyor fena durumdayim
Benim daha önce çivi girmişti koluma ondan yapmışlardı tetanoz aşısını ertesi gün çivi giren kolumu değil aşı yapılan kolumu kaldıramamıştım Ama bir iki güne hafifleyecek yorma kendini iş yapma

Nasılsınız arkadaşlar hepimiz için herşey yolundadır inşallah kontrolüme 2 hafta var. Ben yine gün saymaya başladım. Hatta kimseye söylemeden gitmeyi bile düşündüm o kadar bekleyemem diye. Ama bebişin cinsiyeti net görünsün diye sabretmeye karar verdim.Bu kontrol günlerini heyecanla sabırsızlıkla bekleyen bir benmiyim acaba. Geçmiyordu günler

Bir hafta saba geçmez canım rabbim güzrl sonuçlar çıkarsın inşallah istersen direk perinatoloğa git sonucu bekleme

Belli olmadı mı canım haftan iyi aslında saklıyor mu kendini

Ben de inşallah haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum kontrole 11+1olacam haftaya bugün ense kalınlığı ölçme için ideal tarih değil mi kızlar? Bu arada karnım acayip çıktı gören 5 aylık zannediyor

Kendi hastanem vermedi sana verirsem herkes ister dedi kadın doğumcuma söyledim oda olmaz dedi. Özel hastane bide çok sinir oldum alamadım hiç hiyerden
Ama hamile olanlara öncelik versinler cidden çok zor bir durum ya rabbim bu durumdan çıkarsın inşallah aldın mı rapor ne yapmayı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…