2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar diyetisyenden edindiğim bilgilere göre maydonoz yememek gerekiyormus hurmayı fa sordum yiyebilirsin dedi hatta diyet listesine yazdı günde 1 adet. Kahve konusunda da sadece türk kahvesi o da sakin 1 fincanı geçme dedi. Günde 1 tane soda içebilirsin dedi

soda gerçekten çok önemli hamilelikte . her gün 1 tane içebilsek keşke. sade olanı ben fazla içemiyorum. meyveli olanlar zararlı zaten.

Selam kızlar ilk beta hcg 29 haziranda 79 du bugün tekrar kan verdim 224 çıkmış 💞💞🧿 ama hala küçük olduğu için ultrasonda görünmez sanırım bugün akşam doktora sonuç göstermeye gidicem bakar mı bilmiyorum
Tebrikler canim bende 284 ile gitmistim dr vajinal ultrason ile bile daha goremeyiz dedi normal ultrason ile en erken deger 2000-4000 arasi oldugunda görebiliriz dedi ama sende yinede git cunku folik asit baslatti ve bazi testler istemisti benden 🤗

Evet o hesaplama çok garip adet başlangıcından itibaren gebelik sayiliyormus çok şaşırdım bende bebek yoktu ki o zaman 😂😂

Günaydın serocum :KK36:
Bende ilk başta bu hesaba çok şaşırmıştım. Bende diyorum benimki 15 günlük biliyorum ne zaman olduğunu🤭😀😀
Adetin ilk günü 1.günmüş meğer rahim hazırlandığı için 😁
Gerçekten çok çok ilginç 😁😁 blast. Embriyo tarihine göre hesaplanıyor dedi bazı arkadaşlarım bende ona göre hesapladım zaten adet tarihi ile hesapla arasında 2 3 gün oluyor😁💕

değerin güzel canım zaten 5'in üstünde olması iyi günaşırı ikiye katlanarak giderse gayet sağlıklı bir gebelik bence . başka doktora gidip kese var mı yok mu diye baktırsam mı diye düşünüyorum da Çok kararsızım 🥺 çok merak ediyorum
Katlandı çok şükür kuzum💜 Ben senin yerinde olsam kesin bu düşünce aklimdan geçerdi belkide dayanamayıp giderdim🤗 ama bir bakıma da az kalmış sık dişini bence💕

Adetim 2 gün gecikti cok tedirginim cuma günü test yapmıstım hiç birsey gözükmemişti ama 2 gün gecikmem var inşallah hamileyimdir Bi kac gün daha beklicem

Gerçekten çok çok ilginç 😁😁 blast. Embriyo tarihine göre hesaplanıyor dedi bazı arkadaşlarım bende ona göre hesapladım zaten adet tarihi ile hesapla arasında 2 3 gün oluyor😁💕
sağlıklı büyüsünlerde kaç gün olduğu çokta mühim değil😀
😅😅
Adetim 2 gün gecikti cok tedirginim cuma günü test yapmıstım hiç birsey gözükmemişti ama 2 gün gecikmem var inşallah hamileyimdir Bi kac gün daha beklicem
İnşallah aramıza katılırsınız 😚

tahmini doğum tarihi ne xaman canım. Bide tabloyu düzenleyecek mune ben yapamadım o zaman yazacağım tamam mı☺

Canım benim var ama tiksinme gibi anlayamadımm
O zama ayrı ayrı olmasın buraya yazayım tek tek 🤗 yaş 24, şehir kocaeli, tahmini doğum 11 Mart 2021 inşallah 😍

X