- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Bizim bebeler neden boyle ya. Kizimda uykusuzdu ama gecenin bir yarisi kalkip oyun oynamazdi. Yavrum agrisi sizisi oldugunda ya da emmek icin surekli uyanirdi.Abartmıyorum 6. Aydan beri gece uyumuyoruz ayrinti verirsem okurken fenalık gelir. Sadece çok zorluyor diyeceğim
Çok kötü gerçekten ve gündüz zaten koşturuyoruz gece uyuyamamak bebek içinde bizim içinde zor ben bir süredir desteksiz uyutmaya başladım başlarda aşırı zordu ama pes etmedim şimdi biraz biraz faydasını görecek gibiyim bir nebze daha uzun uyuyor. Yine uyanıp duruyor gece ama en azından hergün açılmıyor gecenin 3ünde. Ben alışamaz aşırı bağımlı diyordum ama zamanla sonuç vermeye başladı. Gece uykusuna geçerken hala zor ama aşamadık. Denemeni tavsiye ederimBizim bebeler neden boyle ya. Kizimda uykusuzdu ama gecenin bir yarisi kalkip oyun oynamazdi. Yavrum agrisi sizisi oldugunda ya da emmek icin surekli uyanirdi.
Yakin arkadasim geldi arkadasim soruyor ne zaman gelelim uykusundan kacta uyanir ? saat veremedim ya. Simdi uyutmaya calisirim dedim oylede oldu ben calistigimla kaldim o uykuya drendi sesten gurultuden bir daha uyumadi geceye kadar gitti
İyilik güzellik.Oo oo ooo kimler gelmiş aleykümselam nasılsın ne var ne yok
Nasil basladin ilk basta neler yaptinizÇok kötü gerçekten ve gündüz zaten koşturuyoruz gece uyuyamamak bebek içinde bizim içinde zor ben bir süredir desteksiz uyutmaya başladım başlarda aşırı zordu ama pes etmedim şimdi biraz biraz faydasını görecek gibiyim bir nebze daha uzun uyuyor. Yine uyanıp duruyor gece ama en azından hergün açılmıyor gecenin 3ünde. Ben alışamaz aşırı bağımlı diyordum ama zamanla sonuç vermeye başladı. Gece uykusuna geçerken hala zor ama aşamadık. Denemeni tavsiye ederim
Berbat şuan uyuyamaya çalışıyorum uyuttum 15 20 dk sonra uyandıSlm anneler bebeklerinizin uykusu nasil? Bu aralar yine berbat otesi emdigi icin mi uyaniyot neden uyaniyor anlamadim artik uyutup 15 dk icinde besigindr ya agliyor ya oturuyor sonra basliyor aglamaya. 23.30. Da uyudu 3.5dan beri ayaktayiz sabah ablasi okula gidecek el mahkum yine uyanacagiz.
Selammm hoş geldinKızlar selam
Ablamiz 15 gun aradan sonra okula basladi oglumunda burnu akmaya basladi. Allahim biri bitmeden biri geliyor. Rabbim beterinden korusun isyan etmiyorum.Berbat şuan uyuyamaya çalışıyorum uyuttum 15 20 dk sonra uyandı
Hoşbuldum canım :)Selammm hoş geldin
İnşallah kolay olacak annelik işte dert etmemek mümkün değil anlıyorum bizde yazın sunnetini yaptıracağız şimdiden içime dert olduAmiin inşallah doktor basit dedi ama o basit dese de işte ben endişeliyim anestezi alması bile benim için büyük bir dert. Korkuyorum nedensebu ay da açılmazsa artik gideceğiz operasyona, bilgi veririm. Allah razı olsun. Teşekkür ederim sorduğun için.
Sero hoşgeldinKızlar selam
Uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum yarım saat sonra tekrar böyle gidiyor gece geç saatlere kadar çok düzensiz yorucu gerçekten ne zaman düzene girer bende merak ediyorumSlm anneler bebeklerinizin uykusu nasil? Bu aralar yine berbat otesi emdigi icin mi uyaniyot neden uyaniyor anlamadim artik uyutup 15 dk icinde besigindr ya agliyor ya oturuyor sonra basliyor aglamaya. 23.30. Da uyudu 3.5dan beri ayaktayiz sabah ablasi okula gidecek el mahkum yine uyanacagiz.
Hiperaktiflik tanısı ne zaman konuluyormus benim bebeğimde çok hareketli 1 dakika durmuyor benim bebekligim aynı böyleymiş ama aklıma gelmiyor da değil bez bile baglayamiyorumBizimde uyku gerilemesi başladı 10.ay sabaha kadar sık uyanıyor uykuya geçiyor kendi cok şükür ama gündüz desteksiz uyumasına rağmen 45 dk 1 saat uyuyor hiç dinleyemiyorum doktora gittik hiperaktif tanısı icin erken ama gidiş onu gösteriyor dedi hareketlerinden
Benimki de çok ağlıyo burnunu açarken babası dayanamıyor o derece Allah kolaylık versin bize diş patlamış çok şükür ateşi falan olmuyo ama huysuz oluyoAblamiz 15 gun aradan sonra okula basladi oglumunda burnu akmaya basladi. Allahim biri bitmeden biri geliyor. Rabbim beterinden korusun isyan etmiyorum.
Burnu tikali temizletmiyor aglaya sizlaya temizliyoruz sprey bile yaptirmiyor.
Evet evet degistim ben "Pembeumutlar"İyilik güzellik.Ya uykusuz koala ben seni tanıyamadım ismini mi değiştirdin acaba yoksa hep böyle miydin
İlk gündüzleri başladım sonra geceye geçtim. Yatağa bıraktım pes edip uyumasını bekleyene kadar bende yatağıma uzandım beni görecek şekilde. Tabi huysuzlanip ağlamaya başlıyor bir yerden sonra o an kucağa alıp sakinleştiriyoruz kesinlikle ağlatarak uyutulan bi yöntem değil. Sakinleşince hemen yerine geri koyuyoruz sonra yine ağlarsa aynı döngü yine devam ediyor, en sonunda pes edip uyuyor ama öyle kolay olmadı ilk hafta 2 3 saat sürdü uykuya geçmesi ama şimdi gündüzleri gayet kısa sürede uyuyor kucağıma almama gerek kalmıyor bile. Elini tutsam da sakinleşiyor. Geceler sorun geceleri aşamadık çok uzun sürüyor uyuması öyle erken uyuyan bi bebek olmadı hiç benimki zaten. 9a doğru yatağa gidiyoruz bazen 12yi bile buluyorNasil basladin ilk basta neler yaptiniz
Amiiin canım size de hayırlı olsun gittiniz mi nasil geçti?İnşallah kolay olacak annelik işte dert etmemek mümkün değil anlıyorum bizde yazın sunnetini yaptıracağız şimdiden içime dert oldu
Sero hoşgeldin
Uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum yarım saat sonra tekrar böyle gidiyor gece geç saatlere kadar çok düzensiz yorucu gerçekten ne zaman düzene girer bende merak ediyorum
Hiperaktiflik tanısı ne zaman konuluyormus benim bebeğimde çok hareketli 1 dakika durmuyor benim bebekligim aynı böyleymiş ama aklıma gelmiyor da değil bez bile baglayamiyorum
Vaovvv 3 uyku muu biz ne zaman bıraktık hatırlamıyorum bile hatta 3 gündür 2 uyku bile yapmak istemiyor biliyorum çoook erken tek uyku için ama yok gündüz 2 uyursa gece kesinlikle uyumuyor..selam anneler,uykuyla ilgili bildiklerimi paylasmak isterim ben de neden boyle diye sorularima cevap ararken rastladim ve ise yaradi gibi,benim kizim da 11 aylik ve deliksiz uyumuyor uyaniyor bazen mudahale etmiyorum kendi kendine done done uykuya geciyor bazen de baktim sesi yukseliyor emerek uyuyor, bir kac kez gecenin ortasinda uyandi ben yine mudahale etmedim sesler cikariyor besigine geciyor vs sebebi eger bebej gunduz uykusunu yeteri kadar alamayip erken yatirilirsa gece uyanabilirmis dinc bir sekilde.Diger onemli bir nokta artik bebekler gunduz 2 uyku yapmali evet bu isin bir kurali yok gibi her bebek farkli ama ise yariyor.Ben ozellikle hafta sonlari mutlaka 2 uyku yaptiriyorum hafta ici ben bakmiyorum sabah bazen yarim saat uyuyormus o isi bozuyor ama tavsiyem sabah uyansin 7-8 arasi 10 gibi uyusun en assagi 1 saat uyanirsa tekrar. bir de ogleden sonra yine 1 1.5 saat.Ben 3 uyku yaptirdigimda cocuk uykuya dalamiyor aksam done donee 1 saati buluyor dalmasi.Uyku yemek icmek kadar onemli uykularini alinca ne kadar huzurlular.Tabi biz de oyle:)
Hoşbuldum canımİnşallah kolay olacak annelik işte dert etmemek mümkün değil anlıyorum bizde yazın sunnetini yaptıracağız şimdiden içime dert oldu
Sero hoşgeldin
Uyutuyorum yarım saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum yarım saat sonra tekrar böyle gidiyor gece geç saatlere kadar çok düzensiz yorucu gerçekten ne zaman düzene girer bende merak ediyorum
Hiperaktiflik tanısı ne zaman konuluyormus benim bebeğimde çok hareketli 1 dakika durmuyor benim bebekligim aynı böyleymiş ama aklıma gelmiyor da değil bez bile baglayamiyorum
Aaa pembişşşEvet evet degistim ben "Pembeumutlar"Benim kızdan sonra uykusuz koala oldum
İlk gündüzleri başladım sonra geceye geçtim. Yatağa bıraktım pes edip uyumasını bekleyene kadar bende yatağıma uzandım beni görecek şekilde. Tabi huysuzlanip ağlamaya başlıyor bir yerden sonra o an kucağa alıp sakinleştiriyoruz kesinlikle ağlatarak uyutulan bi yöntem değil. Sakinleşince hemen yerine geri koyuyoruz sonra yine ağlarsa aynı döngü yine devam ediyor, en sonunda pes edip uyuyor ama öyle kolay olmadı ilk hafta 2 3 saat sürdü uykuya geçmesi ama şimdi gündüzleri gayet kısa sürede uyuyor kucağıma almama gerek kalmıyor bile. Elini tutsam da sakinleşiyor. Geceler sorun geceleri aşamadık çok uzun sürüyor uyuması öyle erken uyuyan bi bebek olmadı hiç benimki zaten. 9a doğru yatağa gidiyoruz bazen 12yi bile buluyor
Amiiin canım size de hayırlı olsun gittiniz mi nasil geçti?
Vaovvv 3 uyku muu biz ne zaman bıraktık hatırlamıyorum bile hatta 3 gündür 2 uyku bile yapmak istemiyor biliyorum çoook erken tek uyku için ama yok gündüz 2 uyursa gece kesinlikle uyumuyor..
evet tek uyku icin cok erken, ben 3 yapiyordum ama kisa kisaydi gene de gece dalmasi zor oluyorduEvet evet degistim ben "Pembeumutlar"Benim kızdan sonra uykusuz koala oldum
İlk gündüzleri başladım sonra geceye geçtim. Yatağa bıraktım pes edip uyumasını bekleyene kadar bende yatağıma uzandım beni görecek şekilde. Tabi huysuzlanip ağlamaya başlıyor bir yerden sonra o an kucağa alıp sakinleştiriyoruz kesinlikle ağlatarak uyutulan bi yöntem değil. Sakinleşince hemen yerine geri koyuyoruz sonra yine ağlarsa aynı döngü yine devam ediyor, en sonunda pes edip uyuyor ama öyle kolay olmadı ilk hafta 2 3 saat sürdü uykuya geçmesi ama şimdi gündüzleri gayet kısa sürede uyuyor kucağıma almama gerek kalmıyor bile. Elini tutsam da sakinleşiyor. Geceler sorun geceleri aşamadık çok uzun sürüyor uyuması öyle erken uyuyan bi bebek olmadı hiç benimki zaten. 9a doğru yatağa gidiyoruz bazen 12yi bile buluyor
Amiiin canım size de hayırlı olsun gittiniz mi nasil geçti?
Vaovvv 3 uyku muu biz ne zaman bıraktık hatırlamıyorum bile hatta 3 gündür 2 uyku bile yapmak istemiyor biliyorum çoook erken tek uyku için ama yok gündüz 2 uyursa gece kesinlikle uyumuyor..
Benimki de 2. Uykuya çok direniyor eğer saat 4 ten sonraya kalırsa uyumadigi zaman bile oluyor ama gece sürekli uyanıyor çok huzursuz oluyor.Vaovvv 3 uyku muu biz ne zaman bıraktık hatırlamıyorum bile hatta 3 gündür 2 uyku bile yapmak istemiyor biliyorum çoook erken tek uyku için ama yok gündüz 2 uyursa gece kesinlikle uyumuyor..
3 uykuyu sabah 6 da uyandiginda gnduz yarimsaat 1 saatte uayndiginda uyutuyordum. Artik tamamrn 2 uyku. Oglen 3 ten sonra uyutma dedi doktor ama gun icinde hic uyumayan bebegi 3 ten 8 e kadar gelde tut .evet tek uyku icin cok erken, ben 3 yapiyordum ama kisa kisaydi gene de gece dalmasi zor oluyordu
Genelde uslu benimki çok sorun çıkaran Bi çocuk değil yaHoşbuldum canım
Aaa pembişşşyalnız benim çocuğum uslu diyen yok mu ya
Az kaldı bizle sohbet edip oynamalarına.Genelde uslu benimki çok sorun çıkaran Bi çocuk değil ya