Tam 11 aylik oldu ne gunduz ne gece uyudugu yokMerhaba Ben nisan annesi sizde 10.ayda cekmissiniz suan yapisigiz rgece gunduz 9.5 aylik. Guzel gunle ne zaman
Allahim 11 aymiiiiiiiiii cok gecmis olsun insallah onlar kolay olur biz8k ust 4 alt 2 disimiz var.Tam 11 aylik oldu ne gunduz ne gece uyudugu yokdislerle basimiz belada ust alt yan kesiciler cikiyor azıları dusunemiyorum agzini da acmiyor alttakileri goremiyorum acaba kopek disleri mi cikacak birde full hareket hrp yurumekk istiyor emekliyor girmedigi yer kalmadi basini vura vura fenalardayiz insallah yaza rahat ederiz
Korkuyorum uykusu bolunuyor cunku gunduz yasadigi aksyonlari gece uykusunda aglayarak cikariyorAllahim 11 aymiiiiiiiiii cok gecmis olsun insallah onlar kolay olur biz8k ust 4 alt 2 disimiz var.afedersin korkuyorum salak olcak diye duse duse
Aaa bak bunu dusunememistim acaba gece korkuyor mu bu ara yemek yemiyor diye tv acmistimKorkuyorum uykusu bolunuyor cunku gunduz yasadigi aksyonlari gece uykusunda aglayarak cikariyorev survivor gb her delikten cikiyr bakiyorum dar mutfak dolabina yuzustu surunerek girmis kavanoz ne varsa yrrde. 4 kisilik bir aileyiz haliyle ablasiylada ilgilenmek gerek bir bakiyorum sesi cikmiyor evde oglani ariyoruz kizimla
3 gün boyunca yüksek ateşle geçti ama cok şükür bugün iyiydi benimde öksürük mahvetti sinovac yaptırmıştım hatırlatma dozuda olmamıştım biraz uzun sürdü atlatikGecmis olsun nasilsiniz bugun? Allah sifa versin hafif atlatin insallah
Bebem natural aldim ilk kizimda prima almistim baktimki guzel bezler var. Bu kizima 9.AYA KADAR bio natural kullandim mukemmeldi. Oda pahalandi. Bu ay bebem natural aldim oda molfix misArkadaslar bebeklerinize hangi bezi kullaniyorsunuz biz prima premium care kullaniyoruz hersey gibi oda cok pahalilasti degistirmeyi dusunuyoruz cocugum pişik olsunda istemiyorum önerileriniz neler ?
Tesekkurler hemen inceliyorumBebem natural aldim ilk kizimda prima almistim baktimki guzel bezler var. Bu kizima 9.AYA KADAR bio natural kullandim mukemmeldi. Oda pahalandi. Bu ay bebem natural aldim oda molfix mis
Baby turco alıyırum ben çoklu aldığım zaman uyguna geliyo trendyoldan çok da beğeniyorumArkadaslar bebeklerinize hangi bezi kullaniyorsunuz biz prima premium care kullaniyoruz hersey gibi oda cok pahalilasti degistirmeyi dusunuyoruz cocugum pişik olsunda istemiyorum önerileriniz neler ?
Merhabamerhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Çok şükür iyiyim diyelim. Malesef geçmedi operasyon olacak yaşında kontrole götüreceğim tekrarUykusuz Koala canım nasılsın göz tıkanıklığı geçti mi bebişin
Kolayca olur inşallah canım dualarım sizinle. Bir sorun yok değil miÇok şükür iyiyim diyelim. Malesef geçmedi operasyon olacak yaşında kontrole götüreceğim tekrar
Amiin inşallah doktor basit dedi ama o basit dese de işte ben endişeliyim anestezi alması bile benim için büyük bir dert. Korkuyorum nedenseKolayca olur inşallah canım dualarım sizinle. Bir sorun yok değil mi
Oo oo ooo kimler gelmiş aleykümselam nasılsın ne var ne yokKızlar selam
Abartmıyorum 6. Aydan beri gece uyumuyoruz ayrinti verirsem okurken fenalık gelir. Sadece çok zorluyor diyeceğimSlm anneler bebeklerinizin uykusu nasil? Bu aralar yine berbat otesi emdigi icin mi uyaniyot neden uyaniyor anlamadim artik uyutup 15 dk icinde besigindr ya agliyor ya oturuyor sonra basliyor aglamaya. 23.30. Da uyudu 3.5dan beri ayaktayiz sabah ablasi okula gidecek el mahkum yine uyanacagiz.